nonick Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Oklahoma vodi i bolja u svima aspektima, ali ima sanse da pobedi. 🙂 Edited 20 hours ago by nonick
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Mathurin ponekad zaliči na Edwardsa ponekad na Lonnie Walkera, užasno nekonstantan i priglup igrač.
MC Thunder 2 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 5 hours ago, Chaos Is Me said: Bolja Oklahoma za sad, Pacersi se muče da dođu do pristojnog šuta. Doduše, nivo tuče koji je dozvoljen Thunderima ne znam da li je tolerisan Draymondu i Iguodali svojevremeno, ali ništa što već nismo videli u ovom PO. Koji god da je nivo tuce i prebijanja, odgovor je da. Dozvoljavan je Drejmonu i Iguadali. Apaolutno i uvek da. Divljak je samo protiv Hjustona zasluzio makar 2x suspenziju. 1 3
Don Dusko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Dobar odgovor OKC. Sad cemo videti da li ce biti u stanju da vrate brejk. 1
MC Thunder 2 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) @freethrow ne znam zasto je bolje smejati se nego priznati ono cega si apsolutno 100% svestan, a to je da je Grin mozda i najprljaviji igrac zadnje generacije? Bukvalno je konsenzus na forumu, u svetu. Nikakva ljubomora zbog eliminacije, ne bih menjao mesta sa tobom u ovom momentu ove 2 ekipe. Ok je da budes fan Stejta, svestan onog korisnog sto on donosi timu i ne pravis se toša za ono sto radi vec godinama. Ja prvi kazem da je Bruks mucki provokator i hodajuca iritacija. I vidim korisne stvari koje donosi mom timu. A pregadan je kao pojava. Ali moras imati takve jer neko mora protiv ultimativnog bossa iz tvoje ekipe 😁 Edited 15 hours ago by MC Thunder 2 1
freethrow Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Pisao sam 100x, pisaću još jednom. Imali smo na početku ekipe, da ne kažem dinastije, jednog izuzetno prljavog igrača, a to je bio Andrew Bogut, Drejmondov učitelj. Pravio je faulove u stilu Bila Lejmbira, imao je taj vajb bolesnog belca stranca i dovoljno je sam preživeo povreda da se videlo da ga je baš bolelo dupe za povrede, svoje, ali i tuđe. Nije imao neke ortake u ligi, dolazio je na šljaku, a šljaka je podrazumevala da igra ulogu izbacivača iz kluba. Pravio je pokretne blokove od kojih su prštali kukovi i rebra. Stef dan danas plaća cenu tih pokretnih blokova, jer mu ne sude dan danas po 4-5 solidnih faulova dok se probija kroz blokove. Još uvek je tu duh Andreja Boguta i sudije su u fazonu, platićeš cenu sine moj. Drejmond je činio i čini još uvek neke užasno pogrešne i prljave stvari - ima kompilacija na netu, traje jedno 10 minuta - jedno vreme je gađao jaja (mahom centara, poput mučenog Adamsa), jedno vreme oči (posebno Jokića i Lebrona), a imao je i nekoliko bacanja u vazduhu. Jako prljavo, slažem se potpuno. Ono gde se ne slažem je da je najprljaviji igrač generacije - jer tu nekako tražim više lošije igrače (znači ne allstar nivo), koji idu na povredu i sad ovo ne znam kako da dovoljno podvučem. Znači bacanje u kolena igračima (videti Dorta), podmetanje noge skakaču - bilo da skače pri šutu, bilo pri odbrani - (videti pod Dort, Brooks), bilo da ide na bilo koju totalnu povredu protivnika (Embiid). Ovako, lično, Drejmond mi je odvratan kao lik. Svoj identitet je davno vezao za dva najbolja igrača poslednjih 20 godina - idolopoklonstvo Bronu i služenje Stefu - i tu je, pogrešno, postavio sebe kao njima ravnopravnog, dajući sebi za pravo da izbacuje jednog KDja iz ekipe, traumatizuje klinca Džordana Pula, vodi prilično naporan i glup podkast i predstavlja sebe kao nešto što nije. Stotinu puta sam poželeo da bude trejdovan, ali sam svestan da se to nikada neće desiti, da je on tip osobe koja će ako treba ubiti člana najuže porodice da bi ostao u orbiti Stefa. Da li je prljav? Apsolutno, ali je uz to i sjajan odbrambeni igrač koji kada hoće igra najčistiju odbranu na svetu. Da li je najopasniji po protivnika? Apsolutno ne, ako ne računamo povremene napade ludila kao šamar Nurkiću, stajanje na Sabonisa (koji mu je iskusno uhvatio nogu), davljenje Gobera kao da je u kafani. Mnogo su mi opasniji i, da sam NBA igrač, mnogo bi me više bilo strah od povrede braće Moris, Embida, Dorta, Brooksa, Karuza, Mekdanielsa. Suština: da, može se reći da jeste najprljaviji igrač ove generacije, možda i svih generacija. 2
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Draymondština je fenomen kojem se svi Brooksovi i Dortovi nikad neće ni približiti jer ovaj lik je ultimativni košarkaški zlikovac. Ali nije bila reč samo o tome, npr nikome kao Iguodali nije tolerisano šamaranje po rukama i sekirice koje budu vođene kao čisto izbijanje lopte. A Iguodala je inače gotivan lik i igrač, nije neki rokstedi kao ovi enforceri. Njegovom statusu lagano se približava Caruso koji je stvarno pakao defanzivac ali mu se stvarno previše toleriše. 4
gggggggg Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago verovatno nista od trejda. svakako mi je bilo bas wtf zasto bi trejdovali garlanda pre allena...
MrTwister Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo lici nesto poput povrede sto je Bollomboy u Zvezdi imao. Otud odjednom one glasine o trejdu njegovom.
Recommended Posts