Ječmendo Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Najbolji potez Dorta u karijeri. Sudiju u bolnicu, mrš! 2
Ludi za Poli Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Mnogo brzi napadi Wolvesa i vise napadanja off the catch nego u G1. Pimplanje u mjestu protiv ove odbrane ne prolazi, pogotovo kad si deficitaran sa driblerima.
Ječmendo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ključna razlika je u mnogo češćem napadanju reketa od strane Vukova, umjesto spamovanja trojki. Imaće više poena iz reketa u prvom poluvremenu ove utakmice, nego u cijeloj prvoj. Naravno, i klupa Minesote koja je u prvoj utakmici šutirala istorijski loše, večeras daje doprinos.
Ludi za Poli Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Magistrira Shajko Edited 15 hours ago by Ludi za Poli 1
Ludi za Poli Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bome prava MVP partija Shaija vcrs. Nista mu Wolvesi ne mogu.
Bojdo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Na kraju ce sakati i iscrpljeni Denver biti najteza serija OKC-u. 4
nonick Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 minutes ago, Bojdo said: Na kraju ce sakati i iscrpljeni Denver biti najteza serija OKC-u. ... Sa zapada. 🙂
Bojdo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Mislim da ce lakse dobiti i finalistu sa druge strane. 1
doragan Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Rendl se vratio na fabricka podesavanja,svet je opet u ravnotezi!
Lineker Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Valjda se prvo bira GM, koji onda rešava pitanje trenera i rostera. Šta će sad da rade, da biraju GM-a koji ima istu viziju kao Adelman? 3
Урош19 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 5 hours ago, delgado said: Evo ga Malone, kaze da bi glasao za Shaija i prosle godine, kakav gospodin, kakva klasa! 3
Sector Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nisam bio u mogućnosti da gledam, kako je Šai odigrao? 1
Milos 3.14 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 8 hours ago, gggggggg said: budibogsnama Kuminga i Badi za MPJ 8 hours ago, Ludi za Poli said: Reaves na ovakvom ugovoru ima vecu trejd vrijednost nego MPJ na svom ugovoru i samo to daje Lakersima prednost u odnosu na Denver. Plus Lakersi imaju Ruija, Gabea, Klebera na isticucim ugovorima, Denver van corea ima samo jos Nnajija na ugovoru koji nije rookie ili minimalac (pod pretposvkom da Dario ide ovo ljeto). Lejkersi imaju više aseta + su u Los Anđelesu, ali im treba više igrača Sa druge strane imaju FO koji je spreman na velike promene i od kog se čak zahtevaju veliki potezi i zato jesu jedna od najvećih franšiza. U pogledu mentaliteta i zahteva Denver je mali klub i vlasnici razmišljaju o profitu isključivo. To pravi razliku dugoročno. 19 minutes ago, Lineker said: Valjda se prvo bira GM, koji onda rešava pitanje trenera i rostera. Šta će sad da rade, da biraju GM-a koji ima istu viziju kao Adelman? Izabrali su GM-a, samo nisu objavili
freethrow Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Austin Reaves bi nam legao. Sa druge strane, mislim da bi Lejkob i Kerr respectfully odbili da sede u istoj prostoriji sa Porterom. Mislim da se juri centar i ballhandler. edit: malo sam razmišljao i zaključio da zapravo nemam ništa protiv Šaje. Ono što bih iskreno voleo da vidim je da Dort i Karuzo i Vilijamsi igraju odbranu na njemu i da onda vidim kako bi se pištalo. Ceo fazon mi je odvratan, dobija bolji whistle nego peak Jordan. Edited 9 hours ago by freethrow 7
Milos 3.14 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 20 minutes ago, freethrow said: Austin Reaves bi nam legao. Sa druge strane, mislim da bi Lejkob i Kerr respectfully odbili da sede u istoj prostoriji sa Porterom. Mislim da se juri centar i ballhandler. Iz Čikaga moji znaš ti dobro koji To je za sad najrealnija opcija i najviše se spominje
Recommended Posts