Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bravo za Halija i družinu, baš su žilavi i zabavni. Svi doprinose i furaju svoj fazon do kraja.

Nekako kad gledam ova finala imam utisak da će OKC sve da ih izgazi, nadam se da grešim 

• Like 1
Posted

Kako igra Hali... Treća ili četvrta utakmica koju je klačovao u ovom PO. Onaj ulaz sa zadrškom preko Harta je bio 😱

Nevjerovatno samopouzdanje i strašan karakter ima ova ekipa Indijane. 

Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

Steta samo sto Kniksi nisu dobili u produzetku samo zbog ovog slavlja Haliburtona.

Pretpostavljam (i nadam se) da je to upuceno nekome iz publike ko ga je prozivao da ce da choke-uje, u fazonu "who da choker now, biatch" 😄

Posted
15 minutes ago, Don Dusko said:

Steta samo sto Kniksi nisu dobili u produzetku samo zbog ovog slavlja Haliburtona.

Da budemo pošteni, rekao je na konferenciji da je to uradio jer je mislio da je dao 3 ali da, bilo bi presmešno da su izgubili produžetak.

Posted
9 minutes ago, Maximus said:

Pretpostavljam (i nadam se) da je to upuceno nekome iz publike ko ga je prozivao da ce da choke-uje, u fazonu "who da choker now, biatch" 😄

15 minutes ago, Don Dusko said:

Zar niko ne zna šta je uradio Reggie Miller protiv Knicks-a 90-ih? 

Baš sam mator.

• Like 10
Posted
12 minutes ago, robespierre said:

Kakvo samoubistvo iz zasede Kingsa koji su trejdovali Halija jer su se kladili na Foksa da bi na kraju završili sa izraubovanim dvojicem iz Čikaga. 

Kingsi su sampioni da propuste dobre igrace na draftu ili da one koje su vec draftovali posalju u neku drugu ekipu gde ovi posle toga procvetaju.  Posle se neko pita sto u zadnjih 20 godina imaju samo jedan ili dva playoff nastupa. 

Posted
45 minutes ago, Dzo23 said:

Kako igra Hali... Treća ili četvrta utakmica koju je klačovao u ovom PO. Onaj ulaz sa zadrškom preko Harta je bio 😱

Nevjerovatno samopouzdanje i strašan karakter ima ova ekipa Indijane. 

A do skoro je bio prežaljen kao potencijalni A tier NBA igrac. Za sve treba vremena, manje ili vise.

Posted (edited)

Za mene je ovo sinoc bila top zabava. I stvarno kvalitetna utakmica.

OKC ce izgaziti koga god ako prodje (ne znam zasto svi otpisujemo Minesotu, i ovde je u prvoj bio blowout, pa je sada 1-1) samo ako se ovi polome potpuno i ostanu bez goriva, sto nije nemoguce, ali ne vidim kako to OKC igra neki svemirski basket za ove dve ekipe.

Vratili su me u devedesete sinoc, Branson kakva partija (14 od 19 za dva, poludistanca i ulaz na moc bukvalno, od Dzordana se ono ne radi u plejofu), Hali isto, pa vezane trojke Nesmita (8 od 9 jebeno), neverovatna utakmica, vrhunska zabava, sve sto covek zeli od kosarke.

Ko u onome sinoc nije uzivao (ajde, iskljucujem vinijevce iz ociglednih razloga) treba da se zapita zasto gleda kosarku.

Edited by McLeod
  • Like 7
Posted
1 minute ago, McLeod said:

Za mene je ovo sinoc bila top zabava. I stvarno kvalitetna utakmica.

OKC ce izgaziti koga god ako prodje (ne znam zasto svi otpisujemo Minesotu, i ovde je u prvoj bio blowout, pa je sada 1-1) samo ako se ovi polome potpuno i ostanu bez goriva, sto nije nemoguce, ali ne vidim kako to OKC igra neki svemirski basket za ove dve ekipe.

Vratili su me u devedesete sinoc, Branson kakva partija, Hali isto, pa vezane trojke Nesmita, neverovatna utakmica, vrhunska zabava, sve sto covek zeli od kosarke.

Ko u onome sinoc nije uzivao (ajde, iskljucujem vinijevce iz ociglednih razloga) treba da se zapita zasto gleda kosarku.

ko će polomiti? okc, ako prođe, pobednika iz ove ili pobednik iz ove će izlomiti okc, malo je nejasno...

Posted
Just now, Budžak said:

ko će polomiti? okc, ako prođe, pobednika iz ove ili pobednik iz ove će izlomiti okc, malo je nejasno...

Pa ljudi misle da ce OKC da se proseta kroz finale, ja ne vidim zasto, nivo na kom su Niksi i Pejsersi odigrali sinoc nije nesto sto OKC produkuje svako vece, naprotiv.

Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Navijaci OKC-a ti se Mece zahvaljuju.I otvaraju sampanjac.

Nema ih, a i da ima, apsolutno nista nisam rekao niti sam izneo prognozu.

Napisao sam da mi nisu jasni komentari o njihovoj setnji na osnovu ove utakmice, koja je bila vrhunski kvalitetna u svakom smislu.

Jer ako ce da se setaju, juce su ovi lose odigrali, a onda zaista ne znam koji sport ti ljudi gledaju, jer je ono bila jedna od najboljih utakmica u sezoni sasvim sigurno i plejof klasik kakve jako retko gledamo u poslednjih nekoliko godina.

• Like 3
Posted (edited)

Ja mislim da će se okc prošetati jer Mini nema dovoljno džebane van Anta, a Rendl je nekonstantan ili bolje reći nepouzdan.

Sa druge strane Indi i Niksi su dozvoljavali protivnicima baš velika vođstva, nisam siguran da će preokreti moći protiv Oklahome. Koliko god zabavno nije održivo da stalno nešto jurcaš , pogotovo protiv dobre ekipe

Edited by Milos 3.14
P.S voleo bih da Mini proba onu Denverovu zonu, imaju alate da je igraju još bolje od Denvera