Barkley#34 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 43 minutes ago, Stiletto said: Ni loša vremena nikad ne traju večno. Sakramento ćuti i gleda u pod. 3 1
Bugl Khan Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 2 hours ago, Milos 3.14 said: Fan fekt Kad je NY poslednji put bio u finalu konferencije imali su igrača po imenu Branson Misliš mahača. Edited 19 hours ago by Bugl Khan Umjesto slova i sam na tipkovnici pritisnuo slovo o
Miki28 Lakers in 5 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 10 hours ago, Урош19 said: Povratiću 30/20/15 u prajmu. Easy money, easy money 3
Barkley#34 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Je 'l istina ovo da su nagici nudili razmenu za pik kojim bi jurili Luku, ovaj, Beglija?
Урош19 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 1 hour ago, Barkley#34 said: Je 'l istina ovo da su nagici nudili razmenu za pik kojim bi jurili Luku, ovaj, Beglija? Moram proveriti ali kao da se sećam da je tako nešto pisalo u Jokićevoj biografiji. Čini mi se i da su hteli SGA ali je izabran pre nego što su oni bili na redu, nuđen im je Kajri kao i Džimi za Mareja ali su odbili i bili su pred trejdom za Holideja ali su odustali u poslednji čas (ne sećam se koga su trebali da daju za njega) pa je završio u Baksima. Bilo je zanimljivih zamalo trejdova u Denveru tih sezona. Edit : I PG im je nuđen za Mareja pre nego što je završio u OKC Edited 19 hours ago by Урош19 2
Bugl Khan Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 8 minutes ago, Урош19 said: Moram proveriti ali kao da se sećam da je tako nešto pisalo u Jokićevoj biografiji. Čini mi se i da su hteli SGA ali je izabran pre nego što su oni bili na redu, nuđen im je Kajri kao i Džimi za Mareja ali su odbili i bili su pred trejdom za Holideja ali su odustali u poslednji čas (ne sećam se koga su trebali da daju za njega) pa je završio u Baksima. Bilo je zanimljivih zamalo trejdova u Denveru tih sezona Jel to "Why so Serious"?
Урош19 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 26 minutes ago, Bugl Khan said: Jel to "Why so Serious"? Jeste, vredi pročitati ima baš zanimljivih priča
Shonewizard Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 5 hours ago, Milos 3.14 said: Fan fekt Kad je NY poslednji put bio u finalu konferencije imali su igrača po imenu Branson Pa to je Jalenov otac?! 2
YAO Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ako ne bude igrao izgubice,ako bude igrao,nece igrati u finalu. Ne valja kako okrenes
Miki28 Lakers in 5 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Koje su ovo si.... od danasnjih igraca. Ispadanje i odmah se angazuje PR sluzba. A sta tek reci o ovoj sramnoj "novinarki" Spoiler I nije jos ovo prvi put, piskarala je o Russu i u dresu Lakersa, samo da ostane iole relevantna. Edited 15 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit 1
Урош19 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Debelom izgleda sem lakta sjebano i koleno. Kakvi su sakati, kad bi se svi u Denveru spojili dobili bi jednog zdravog čoveka. 1
freethrow Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Aposlutno poslednja stvar u životu koju bih hteo da učinim je da poredim jedno krpeno kvarljivo telo (sopstveno) sa bogovima NBA Panteona. Međutim, imao sam u svojoj (kratkoj) košarkaškoj i (predugačkoj) basketaškoj karijeri razne povrede. Pucanje meniskusa nisam ni primetio, niti osetio, godinama. Pucanje ACL i privezanog komada kosti sam osetio, ali nije bolelo i uspeo sam da završim basket i da igram još par nedelja posle, dok nije krenulo skroz da ispada ukoso. Operacija dosta sredila. Pucanje Ahila mi je jedino dalo taj osećaj konačnosti, da se desilo nešto jako loše i sa velikim posledicama, praćeno izuzetno jakim bolom od kolena nadole, gde se bol mutio kao voda. Istegnuće zadnje lože sam imao par puta, e sad nisam u stanju da precizno dam kategorizaciju koju dobiju profesionalci, ali bio je onako jedan cep pri trčanju, koji samo jako uspori - ne neki bol, samo odjednom nema više trčanja, noga više ne može da povuče. Koliko se sećam, jednom sam kulirao mesec dana, i tada je na zadnjoj loži bio vidljiv hematom i modro, ali bez nekog bola. Drugi put je bilo blaže, na drugoj nozi (onoj iz koje su mi vadili tetivu da mi naprave ligament) ali su to već bila opterećenja na najviše 50% od mogućeg. Gadna i pritajena povreda koja se, koliko znam, teško sanira operativnim putem. Pritom, u pitanju je mišić, živo i pokretno tkivo, za razliku od tetiva i ligamenata koji su mnogo manje dinamični (osim akumulacije i apsorpcije energije), pa je valjda zato i teži za reparaciju... Anyway, naleteh negde na studiju koja pokazuje da igrači češće kidaju AHila ukoliko igraju u ovim pederskim rukometnim patikama koje su popularne poslednjih godina, u odnosu na prave duboke patike za basket kakobogzapoveda... Ima mi smisla. edit: Poruka cele dosadne priče je da ukoliko postoji istegnuće zadnje lože, trebalo bi sačekati sledeću sezonu. Izuzetno mi je drago što nismo Stefa jahali kroz to, a ne bih voleo da se Gordon, koji je u igračkom prajmu, dugoročno povredi, a izuzetno je dobar igrač koji jbg zavisi dosta od sjajnih fizičkih predispozicija. Edited 5 hours ago by freethrow 12 3
bosMan_jr Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Brate ja bih na tvom mestu trazio rampu za invalide na sledecoj skupstini stanara 1
freethrow Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, bosMan_jr said: Brate ja bih na tvom mestu trazio rampu za invalide na sledecoj skupstini stanara Ne, samo treninzi i oporavak. Nijedna gadna dalekosežna povreda. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Tony Parker took the court for Game 4 of the Finals against the Heat on Thursday despite a strained right hamstring but conceded afterward that the injury limited his effectiveness. "Tonight, I was not 100 percent," he said. The five-time All-Star finished with 15 points (on 7-for-16 shooting), nine assists and four rebounds in 32 minutes, but he went scoreless in the second half as Miami pulled away for a 109-93 victory to even the series at two games apiece. Parker said his hamstring began to bother him as the game wore on. "It was kind of weak," Parker said of his hamstring. "I didn't know what to expect. The first three or four minutes I was testing it and the first half, it felt OK. The second half, I think I got fatigued a little bit. Overall, I'm just happy I didn't make it worse. That was the goal, to try to not get hurt." The injury, sustained during San Antonio's Game 3 victory, required an MRI on Wednesday. The test revealed that Parker had suffered a Grade-1 strain, the lowest level of injury, and that he hadn't suffered any additional damage. Parker sat out practice on Wednesday and told reporters he wasn't sure whether he was going to play; he was officially listed as day-to-day. After shootaround on Thursday morning, Parker committed to playing in Game 4. He now has two off days before Game 5 on Sunday in San Antonio. Igrao je cijelu finalnu seriju, u game 5 imao i 26&5 partiju. Ovaj odmor od 2 dana je sigurno pomogao Gordonu. Iz ovog iskustva Parkera u game 4 gdje je kako je odmicao mec sve vise i vise imao problema, mozda ne bi bilo lose da Adelman rizikuje sa Gordonom samo u 2 pol ako uopste i misle da igra. 1
Milos 3.14 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Istegnuća su generalno nezgodna u smislu da postoji samo jedan lek , a to je mirovanje. Gordon je imao sličnih problema sa listom, dugo je odsustvovao tako da nije kao da im je neobično da igraju bez njega. Naravno da je to veliki udar za Denver, ali moraju da probaju bez njega. Ono što je važno je da vidimo ko upada na njegovo mesto. Da li je to Ras , PWat ili možda Nađi. P.S. Sudbina je tako htela
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ide jedna Goat partija večeras. Grumenje na đale, kramp u ruke i udri.
gggggggg Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago dobija okc bar 20 razlike. jokic 11/29 partija. 1
SuperTraktorko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I ja ocekujem jedan disaster-class partiju od Jokica, jednostavno takav je vremenski termin. 1
Dzo23 Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Očekujem rutinsku pobjedu Denvera. Porter je odigrao nekoliko katastrofalnih vezanih utakmica, trebalo bi da se večeras pojavi. 1
Recommended Posts