Miki28 Lakers in 5 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 6 minutes ago, Урош19 said: Kul Znaci prisustvujemo istoriji vcrs. Nista movo za jednog covjeka 1
BattleBender Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 10 hours ago, DameTime said: Najveći doprinos Jokićevih fanova je što mi je Lebron postao borderline simpatičan, a znaš koliko ga volim. Ja ne mogu da razumem ni vas ni njih. I ne znam ko mi je tu pogresniji. Mislim vise vi, zapravo. Jokic je 3xmvp, defakto najbolji igrac lige u poslednjih 5 godina. On u americi ima lude fanboys, kamoli u Srbiji. Pogledaj po tviteru itd. Jos cinjenica da je najbolji igrac takvog profila je nesto sto ce da natera njegove fanove da podjebavaju ljude koji ne zele to da prihvate. I kojima je tesko da prihvate da najbolji igrac lige nije neko koga dozivljavaju atraktinvijim. I to tera Jokiceve fanove da podjebavaju. To apsolutno razumem. Ode se van nekih granica, narativi postanu malo nerealni. Ali ponovo... uvek je bilo, i uvek ce biti nerealnog narativa i fandoma kad je neko smatran najboljim igracem lige. Dodatno, ljude koji svako padanje u trans na Jokica dozivljavaju kao atak na neki Lebron status, to mi je pa tek glupo. A najgluplje mi je kad se Jokic svodi na nekakvu precenjenost ili "zapravo nije toliko dobar", "evo dokazalo se da ne moze" bla bla samo zato sto mozda nije mocan kao Lebron.I mean... Lebron je jedan od 2 najboljia igraca svih vremena. Usput mnogo mocniji igrac logisticki od Jokica. Klasa Jordana ne definise Lebrona, niti ga umanjuje. Isto tako klasa Lebrona ne umanjuje Jokica. Recency bias je apsolutno normalna stvar, kod svih nas. Naravno ne treba da se ide u krajnost, ali prirodno je da homo sapiens ima recency bias, i od toga ne treba praviti nekakav baok. 11 hours ago, delgado said: Njaaah, samo kmecanje, izgovori, kukanje na sudije, saigrace ... Tankoza za jednog superstara u prajmu Realna spika ---> Citirao si Kendirck Perkinsa, i pozivas se na to. Taj isti Kendrick Perkins ce da promeni u narednih 3 godina jos 47 puta narativ i agendu, kao sto je do sad. Oni zive od twist-ovanja narativa, samo da bi imali hot takes i visoku dinamiku izmenjivanja narativa. Bukvalno, idi umoci se malo u Kolubaru, da dodjes k sebi... 7
Ječmendo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Opet MPJ u petorci, plus Jamalova bolest. Ako ovo Denver izvuče, biće herojski...
MrTripleDouble Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Mixa komentatorski bog, iako mu kosarka nije primarni sport nema mnogo jacih komentatora na sugavoj areni.
Ječmendo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Odličan početak Grumenja. Oni su dobro igrali i prethodna dva meča, razlika je samo u šutiranju. Kad pogađaju MPJ u Braun sve je drugačije. Nadam se da će ovako nastaviti...
Ječmendo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kakva sekvenca Russa! Ne može tako da se igra košarka. 1
MrTripleDouble Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Rasa ludi, dobri moj, volim ga ko brata rodjenog ❤ 1
drperce Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Crni Ras, ovoliko gluposti u 2min samo on moze da uradi 1
Ječmendo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Jbg. vodiš +10 u utakmici gdje je svaki poen važan, uđe Russ i zabilježi 2 TO i dvije cigletine u četiri uzastopna napad. Katastrofa!!! 1
Ječmendo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Zbog ovoga je Adelman nezreo, majstore traži challenge!!! 3
Ječmendo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ko bi rekao, ali najveća razlika između OKC i Denvera je u inteligenciji. Nedostatak mozga trenera i pojedinih igrača Denvera je nemoguće nadoknaditi. Tužno!
Урош19 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago SGA stradao od svog karakterističnog poteza, da ne kažem flopa 1
Ludi za Poli Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 18 minutes ago, Ječmendo said: Zbog ovoga je Adelman nezreo, majstore traži challenge!!! Ako mislis na onaj faul sto su mu svirali na Chetu kad je u tranziciji polaganje promasio, dobra je odluka sto nije zvao. Onaj kontakt dole koliko god minimalan bio bi ostao faul Jokicu sigurno, bilo je podosta situacija zadnjih godina gdje su treneri zvali challenge za te faulove i gubili. 2
Ječmendo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Na kraju se izvadiše serijom 12:0, ali kako da odbraniš nešto kad imaš kljakavog MPJ-a. Zalijepi ga čovječe jednom za klupu, aman zaman!
Chaos Is Me Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Oklahoma ima previše ovih minuta kad povedu pa krenu da brljaju i gube lopte na sve strane.
drperce Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sudije komprenzuju kao u aba - sviraju ono Jokicu nad holmgrenom pa odmah sledeci napad Hartenstajnu faul. Sviraju faul Braunu nad SGA pa odmah sledeci napad faul nad Jokicem 1
Ječmendo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, Ludi za Poli said: Ako mislis na onaj faul sto su mu svirali na Chetu kad je u tranziciji polaganje promasio, dobra je odluka sto nije zvao. Onaj kontakt dole koliko god minimalan bio bi ostao faul Jokicu sigurno, bilo je podosta situacija zadnjih godina gdje su treneri zvali challenge za te faulove i gubili. To se zove marginalni kontakt, kontakta praktično nije ni bilo i challenge bi bio uspješan. Sad je kasno, pa je bespredmetno raspravljati.
Ludi za Poli Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, Ječmendo said: To se zove marginalni kontakt, kontakta praktično nije ni bilo i challenge bi bio uspješan. Sad je kasno, pa je bespredmetno raspravljati. Ne bi. Glupo izgleda ali bi faul sigurno ostao. Kazem ti, u dosta situacija su treneri isto razmisljali, zvali challenge i gubili.
Ječmendo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Maksimalno je nebitno sada. Denver mora da nađe način kako da preživi minute sa Russom u drugom poluvremenu, kao i da pronađu neko rješenje za MPJ-a. U suprotnom, ovo je labudova pjesma... 1
Recommended Posts