ljutikrilo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago paj' sad kad ne izabere flega ... znaš ti bolje herisone 😄 1
Skyglider Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Po internetima NBA fanovi već vide ovo kao nameštenu stvar, kako bi se Dallas kompenzovao jer je dao Luku Lakersima 5
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Za sve ove godine gledanja Celticsa i Jaylena Browna i dalje ne mogu čudom da se načudim njegovoj selekciji šuta, jednom kocka od igrača samo jbga fizički je monstrum pa prolazi
ljutikrilo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago u ostalim vestima: 3. Philadelphia 76ers - da i njima treba pomoći, uzeli podkastera i raspali se, mogao da ode oklahomi, srećom top 6 zaštićen 4. Charlotte Hornets - preživeli seču 3 najgore ekipe pred lutriju, pali samo jedno mesto 5. Utah Jazz - jebi ga ejndž, ne sme se tako bezobrazno tankovati 6. Washington Wizards - pali 4 mesta kao i ejndž 7. New Orleans Pelicans - pali 3 mesa, pišaj po sirotinji 8. Brooklyn Nets - 2 mesta pali 9. Toronto Raptors - ne'š se leba najesti rajakoviću 10. Houston Rockets - finiksov pik 11. Portland Trail Blazers 12. Chicago Bulls 13. Atlanta Hawks - naš pik, za hertera 14. San Antonio Spurs - atlantin pik, za dežontea mareja, cenim 1
gggggggg Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago 6 minutes ago, Skyglider said: Po internetima NBA fanovi već vide ovo kao nameštenu stvar, kako bi se Dallas kompenzovao jer je dao Luku Lakersima drugi put se desava ovo sa trejdom u lakerse. prvo je ono sa davisom. 3
ljutikrilo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 minutes ago, Skyglider said: Po internetima NBA fanovi već vide ovo kao nameštenu stvar, kako bi se Dallas kompenzovao jer je dao Luku Lakersima ma ne bi oni ... zajon u pelikanse ti nije bio sumnjiv, posle odlaska obrve u lejkerse? godinu dana pred 2023 draft sam ponavljao da vembajama kao prvi pik ide u sparse... što mi je i bila logična nagrada za minuli rad... ali sada ga preteraše 1
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kako se uopšte izvlači redosled pikova, putem nekog softvera ili kao kod Fife izvlačenjem zagrejanih kuglica iz bubnja?
Skyglider Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, ljutikrilo said: zajon u pelikanse ti nije bio sumnjiv, posle odlaska obrve u lejkerse? 2019 je prvo bila lutrija pa je mesec ili dva nakon toga Davis otišao u Lakerse Ovo je mnogo više sumnjivo, trejduju Dončića na polusezoni pa onda osvoje prvog pika na lutriji sa 1.7% šanse. Ono WTF ?
Ječmendo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Đe ste sad nevjernici? Znao je Nico šta radi, 1.8% je veliko ko kuća! Knicksi i Kelti krenuli jako, s tim što su ovi drugi krenuli mnooogo jako. Konačno ide trojka kao po loju, kad šutiraš 9-14 za četvrtinu protivnik ne može ništa. Ostaje pitanje do kada će trajati šuterska rapsodija? 2
Dracarys Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Priča Silvera i Harisona bi se uklapala da Irving nije pokidao ACL, inače bi Dalas izbegao draft lutriju sa zdravim Irvingom. Voli narod teorije zavere. 1 1
Skyglider Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Dracarys said: Voli narod teorije zavere. Realno. Ali ovo ima potporu za pravljenje teorija zavere. Evo već idu zajebancije kako će Nico da trejduje Coopera za Hachimuru, Reavesa i Bronyja
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Zar nije išla priča da je Harrison popušio otkaz ili sam ja izgleda popušio trač
gggggggg Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago 11 minutes ago, Chaos Is Me said: Kako se uopšte izvlači redosled pikova, putem nekog softvera ili kao kod Fife izvlačenjem zagrejanih kuglica iz bubnja? bukvalno se koristi loto bubanj sa pingpong lopticama. svi timovi koji su u lutriji prisustvuju izvlacenju.
Dracarys Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, Skyglider said: Realno. Ali ovo ima potporu za pravljenje teorija zavere. Evo već idu zajebancije kako će Nico da trejduje Coopera za Hachimuru, Reavesa i Bronyja Ostavlja prostora, ali koliko je realno? Dalasu je falilo svega dve pobede da bude iznad draft lutrije. Nema šanse da Irving ne bi doprineo za bar toliko. Oni nisu mogli da znaju da li će se Irving povrediti ili ne. A te zajebancije oko trejdova su samo zajebancije bez ikakve potpore. 1
Ječmendo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dobro se ''šibaju'' Knicksi noćas. Svako malo se čini da će se Kelti odlijepiti, ali se Knicksi ne daju i dalje su u zoni koja im daje šansu. Utakmica mnogo bolja i više takmičarska nego prethodna. White i Tatum vrhunske partije, s druge strane cijela petorka Knicksa igra solidno. 1
delgado Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sjajno igra Brunson, bice ovde jos puno vatre. Sigurno najbolja partija Tatketa u plejofu koju gledam... Efikasno, vrhunski, dobar u odbrani... Mozda bas zato Boston izgubi ;D
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ovo što Brunson radi sa ovom fizionomijom bureta je stvarno vrhunski skill. Možda i bek koji najbolje koristi svoje telo u celoj ligi, stalno traži kontakt i suviše je vešt u tome. 2
delgado Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Koliko me smara ova igra Bostona, gde svaki napad mora da bude sutnuta trica... Ajmo Niksi, sada su skroz u utakmici na krilima magicnog Brunse Boston je ispalio trojke u poslednjih jedno 10 napada i promasio +3 za NY na kraju trece, opasan preokret u trecoj... Sada ce da prsti 2
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Boston volim 100 puta više nego Knickse kao franšizu ali ovde ne mogu a da ne navijam za domaće. Ova igra Bostona je stvarno smaračka. Još da uđe Brown i krene da glavinja kao šlag na tortu. Tatum opet ušao u zonu gde ne vidi ništa osim koša. 1
delgado Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Tejtum zaista igra vrhunski mec, ali kako grizu OG i Mikal! Bice ovde do kraja neizvesno, strasan duel smo dobili Mikal namestio ovu poludistancu na automatic, Durant-like. Edited 6 hours ago by delgado 2
Ječmendo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Tatum je napravio i nošenu i duplu kod ovog koša. Nevjerovatno da to sudije ne vide! 1
delgado Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Slab doprinos Porzija, sada promasuje 2 jako bitna bacanja... a i Holidej je nevidljiv, mada jeste sad dao ovaj ulaz u poslednjoj sekundi To bi moglo da kosta Boston iako Tejtum igra ovakav mec Brunsooooooon! da dodam - Mikal Bridziiiis! Sad NY ima sansu da zatvori utakmicu, Boston verujem da ce nastaviti sa pripaljivanjem teskih suteva i trica..
Ječmendo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Najbolji meč Mikala još iz slavnih dana u Mavsima. Sjajna četvrta četvrtina za njega.
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ala sipa Bridges ove midrangere gde se baca u nazad. Evo Knicksa tamo gde su želeli, a poznato je kako Boston igra u clutchu, my turn your turn košarku.
Recommended Posts