Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ali Kavaj, jujuju. Kakva mašina bez emocija. 4
cabke Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, delgado said: Resavaj Chavoooo Pozdravio te Edvards...🙂😁 1
delgado Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, aleksandar2806 said: Ajd odjebi majmune Kakva clutch kradja Chave odnosno clutch izgubljena SNS Konjusara, mora da nielako
cabke Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kavaj partija Terminator 2. Čovjek je mašina...ali se Denver samoubio na kraju. Da mi je neko rekao da će AG da promaši ono kucanje, ismijao bih ga pravo. U svakom slučaju sjajna mnogo tvrda serija...ide na 7.
MilošVB Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Zli Gli said: Fala bratu Jokari za ove minijature na kraju i Klipersima sto su utisali Edina i Koleta Kavaj se malo iskupio za sramotan prvi mec, mogli bi sad on i Harden da vezu dva meca gde ce se pojaviti obojica Čuj ovo. Mene ne bi čudilo ne da je neutralan, nego da možda čak navija za Kliperse.
Malkolm Brogdon Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nije mi bas jasno zbog cega nisu u 4Q vise udvajali Kavaja, pa covek ovako kad se onesvesti nista mu ne predstavlja taj cuvar u 1v1, prakticno kao da nema nikog. A poznato je da nije nasrecniji u resavanju udvajanja, bolje da se kockas da ce da te utrpaju Powell i Harden sa otvorenih trojki kad su van ritma nego ovo. 4
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 2 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Nije mi bas jasno zbog cega nisu u 4Q vise udvajali Kavaja, pa covek ovako kad se onesvesti nista mu ne predstavlja taj cuvar u 1v1, prakticno kao da nema nikog. A poznato je da nije nasrecniji u resavanju udvajanja, bolje da se kockas da ce da te utrpaju Powell i Harden sa otvorenih trojki kad su van ritma nego ovo. To. Kada su to radili je imao i problema. Nepopularno je reći da je Gordon ovde dosta zasrao. Ne samo kucanje već i preglup faul na Zupcu gde Ivica čak nije kaznio sa 2 plus 1. Moraće debeli MVP u beast mode. Nema druge. 2-0 bi ovde baš bilo nepravedno. Minnesota in 4. Edited 6 hours ago by Problem sa licnim greskama 1
Zli Gli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, MilošVB said: Čuj ovo. Mene ne bi čudilo ne da je neutralan, nego da možda čak navija za Kliperse. Nema sanse, otkako ih je onda ugostio u Denveru jedan ili par dana postalo je nepodnosljivo slusati ga o njemu i Nagetsima Covek izgubio kljucnu loptu i odigrao generalno lose a on na kraju krece sa "Jokic naravno tripl dabl, jos jedna vanserijska partija..." 1
MilošVB Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, Zli Gli said: Nema sanse, otkako ih je onda ugostio u Denveru jedan ili par dana postalo je nepodnosljivo slusati ga o njemu i Nagetsima Covek izgubio kljucnu loptu i odigrao generalno lose a on na kraju krece sa "Jokic naravno tripl dabl, jos jedna vanserijska partija..." Samo je profesionaan. 1
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Ajde drzite neki nivo bez licnoh uvreda. Pusti ih brate. Nek se udaraju zbog Denver - Clippers 😄🥰
Zli Gli Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovakva sjajna atmosfera i onda dodju neki mladici i nicim izazvani sve pokvare napadima na nas NeJokicevce Drzava da uradi nesto 1
delgado Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne znam kakve su sve licne uvrede pljustale, ispratio sam samo "Aj odjebi majmune" koju mi je uputio neki novoregistrovani Jokicevac Ali ne treba to nista da cudi, kakav kosarkas takav i fanbase
aleksandar2806 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, delgado said: Ne znam kakve su sve licne uvrede pljustale, ispratio sam samo "Aj odjebi majmune" koju mi je uputio neki novoregistrovani Jokicevac Ali ne treba to nista da cudi, kakav kosarkas takav i fanbase Normalno da navijam za Jokica kao sto ti navijas za Lebrona u cemu jeproblem
delgado Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, aleksandar2806 said: Normalno da navijam za Jokica kao sto ti navijas za Lebrona u cemu jeproblem Pa sto si mi napisao da odjebem i da sam majmun A ovo da navijas za Jokica ne moras da mi kazes, vec si do(kazao). Super je Jokic. U momentima kada se odlucuje sudbina drzave i pola zemlje je ustalo protiv organizovanog kriminala i mafijaskog SNS udruzenja, on im daje svoju podrsku kako bi njegovi mogli neometano da drze Sombor. A i braca su mu kul likovi, biju ljude po tribinama. 1 4
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kawhi izgleda čitao topik i motivisao se da se ponovo dokaže 2 1
drperce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kavai prvu tona izgubljenih, a onda u sledecoj porobio Jokic tona izgubljenih u drugoj tako da zna sta mu je ciniti u sledecoj Ajde Bogi upisi se vise, da ne bese pne ukradene nijedan dobar potez na utakmici
Bugl Khan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Trejdat MPJa? Btw, mislim da, ako Kahwi ostane zdrav, Denver teško može i do još 2 pobjede, kamoli 3. 1 hour ago, delgado said: Ne znam kakve su sve licne uvrede pljustale, ispratio sam samo "Aj odjebi majmune" koju mi je uputio neki novoregistrovani Jokicevac Ali ne treba to nista da cudi, kakav kosarkas takav i fanbase Ovo si odlično rekao. "Longevity" King ima prepoznatljiv fanbase. Edited 3 hours ago by Bugl Khan 2
Bugl Khan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 19 hours ago, delgado said: Ovo odlicno opisuje mnoge, a posebno jednog forumasa odavde cije ime necemo pominjati ovoga puta Stephen Jackson? To onaj što je u Bloodsima? Ili je u Cripsima? Kojji diže gansgsigns? Friend o Gerge Flloyd? Taj Stephen Jackson?
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Kawhi izgleda čitao topik i motivisao se da se ponovo dokaže Još da Jokić krene da čita forum i pitam se šta nas sve još očekuje u nastavku serije 😁
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kao sto sam rekao bice ovo duga serija, bice jos brejkova. 1
Recommended Posts