realno *w Posted February 27 Posted February 27 Vrhunski... Kad vidiš ovako video bez puštanja, zapitaš se kako?
Chaos Is Me Posted February 27 Posted February 27 3 hours ago, Miki28 Teoljub said: Šta znači trener koji je posvećen svom poslu, ipak taj Bickerstaff radi nešto. Kurcobolja koju je Monty Williams prikazivao je bila frapantna i još ima da ga masno plaćaju još nekoliko godina. 2
Chaos Is Me Posted February 27 Posted February 27 Au kakva beda Spursa sinoć, startna petorka im je postigla 27 poena ukupno. Ne sećam se da sam nešto slično video skorije. U ostalim vestima, brat moj Clarkson 1 od 14 iz igre, kakav gospodin.
Miki28 Teoljub Posted February 27 Posted February 27 Ma da, najbolja era🤣🤣 Na ekipu koja je imala 73-9 a sezonu prije toga uzela titulu doveli najboljeg igraca lige. Sjajna era 1 2 1
delgado Posted February 27 Posted February 27 @Ludi za Poli Danas ocekujem bas tezak mec sa Minesotom. Iako im ne igraju Randle, Gober i DDV deluje da su zbili redove i da igraju jos bolju kosarku bez ovih stetocina. Bice zajebano cuvati naprzenog Anta i morao bi Vanda dobiti minute na njemu, i naravno Naza Rida koji igra kosarku karijere, ali menjace se Hacimura, Hejs i Fini Smit na njemu. Takodje je i McDaniels u opasnoj formi i na vrhuncu karijere i mogao bi namuciti Luku ako ne bude u elementu. Ipak, igramo kuci, svi su zdravi, Minny nas je dobila 2x ove sezone kuci i to u 1 mecu bas gazenje ali nismo bili kompletni, nekako mi deluje nerealno da sa njima ovakvima imamo 1-3 ove sezone. Verujem u pobedu, koja bi bila zlata vredna.
Ludi za Poli Posted February 27 Posted February 27 57 minutes ago, delgado said: @Ludi za Poli Danas ocekujem bas tezak mec sa Minesotom. Iako im ne igraju Randle, Gober i DDV deluje da su zbili redove i da igraju jos bolju kosarku bez ovih stetocina. Bice zajebano cuvati naprzenog Anta i morao bi Vanda dobiti minute na njemu, i naravno Naza Rida koji igra kosarku karijere, ali menjace se Hacimura, Hejs i Fini Smit na njemu. Takodje je i McDaniels u opasnoj formi i na vrhuncu karijere i mogao bi namuciti Luku ako ne bude u elementu. Ipak, igramo kuci, svi su zdravi, Minny nas je dobila 2x ove sezone kuci i to u 1 mecu bas gazenje ali nismo bili kompletni, nekako mi deluje nerealno da sa njima ovakvima imamo 1-3 ove sezone. Verujem u pobedu, koja bi bila zlata vredna. Bice zajebano svakako i fin test bas. Bez Randlea i Rudyja ne bi trebali imati prevelike probleme na skoku protiv njih sto je svakako znacajno. Anta mislim da treba udvajati i sto vise ga tjerati da bude razigravac. Veceras i onda 2 protiv Clippersa ce biti dobar pokazatelj gdje stojimo trenutno.
freethrow Posted February 27 Posted February 27 3 hours ago, Miki28 Teoljub said: Ma da, najbolja era🤣🤣 Na ekipu koja je imala 73-9 a sezonu prije toga uzela titulu doveli najboljeg igraca lige. Sjajna era Svako će za eru u kojoj je njegova ekipa bila najbolja reći da je najbolja era, to je očekivano. Međutim, ima par stvari koje tu imaju smisla: promenjena je košarka u tom periodu, najviše zaslugom celog GSW, pa Karija, ali i Kleja i te promene su i sada vidljivije nego ikada. Pokazalo se da gomila igrača koja je igrala do 2015 ne može više da igra, mahom centri i krila koji su poispadali ili postali marginalci. Drugo taj GSW je svojim surovim kvalitetom naterao neke ekipe da postanu izuzetne - Klivlend iz tog perioda je jedna od najjačih ekipa svih vremena, a Hjuston je imao moćniju, uigraniju i specifičniju ekipu od mnogih timova koji su osvajali titule... 2
Ludi za Poli Posted February 27 Posted February 27 Lijep raspored vcrs, prvo Nuggetsi i Bucksi pa Lakersi i Wolvesi. Taman bi se moglo jedno preventivno bolovanje uzeti 2
Ječmendo Posted February 28 Posted February 28 Stef noćas u elementu, 12 trojki i 56 poena. Kod Denvera Jokić šutira 10-12, s druge strane MPJ, Aaron, Jamal, RW i Braun zbirno 16-57! 2
Darko Posted February 28 Posted February 28 31 minutes ago, Ječmendo said: Stef noćas u elementu, 12 trojki i 56 poena. Kod Denvera Jokić šutira 10-12, s druge strane MPJ, Aaron, Jamal, RW i Braun zbirno 16-57! Ovo što večeras igra MPJ je za zatvor. Gledao sam samo deo drugog poluvremena i imao šta da vidim ... promašeni žiceri, defanzivni lapsusi, izgubljene lopte. Svaki put kada naiđe na tvrdo, raspada se.
Ječmendo Posted February 28 Posted February 28 10 minutes ago, Darko said: Svaki put kada naiđe na tvrdo, raspada se Mimo Jokića, manje-više cijela ekipa je takva. Još veći problem je što su druga i treća opcija Jamal i MPJ izuzetno low IQ igrači, a to nažalost ne može da se ispravi. 3
uncletima Posted February 28 Posted February 28 @ Denver 11+ trutova ocekuju od matice pohvalu zato sto su, eto, trutovi... PS. Nema gore, kad u Zvezdu udje Denver... I vajs versa!
fedor Posted February 28 Posted February 28 Kakvo zakucavanje Brauna u facu Lopeza 😮 Pre toga Lopez "usrao" Jokica na slican nacin. Ja mislim da su u Denveru potrosili ceo kosarkaski IQ na Jokica i onda im je sudbina to ispeglala sa kosarkaski "najglupljom" ekipom ikada sastavljenom. MPJ ce biti licno odgovoran sto Jokic nece imati bar 3 titule kad zavrsi karijeru i jos koji MVP. Jokic sa druge odlican u napadu, drzao ih je koliko je mogao, mada je bacio 5 lopti u kanal, ali zato odbrana pogledom majko moja. Mislim da bi bilo koji evropski trener dobio mozdani na licu mesta gledajuci to. Imam osecaj da celu vec vecnost cekam da dodje/prodje mrtvi all star i da krene prava stvar i prava kosarka.
Ludi za Poli Posted February 28 Posted February 28 Luka ni veceras nista pogoditi ne moze, sem one utakmice s Denverom svaku dosad je bio uzasan suterski 1
Nini3112 Posted February 28 Posted February 28 1 minute ago, Ludi za Poli said: Luka ni veceras nista pogoditi ne moze, sem one utakmice s Denverom svaku dosad je bio uzasan suterski Ovu i nije poceo toliko lose ali je onda stao,mnogo pripaljuje za tri,ocigledno je da nema kondiciju da udje u reket
Ludi za Poli Posted February 28 Posted February 28 I gledaj ti sta on sad pogodi nakon sto je napad ranije tablu razbio RW style 1
Zli Gli Posted February 28 Posted February 28 Muce se a Edvards izbacen sredinom trece, bas su losi Lejkersi. Doncic standardno odvratan, buni se i posle one prelomne trojke s jedne noge u zadnjoj sekundi napada, ne moze Realova skola da izadje iz coveka nikako.
cabke Posted February 28 Posted February 28 3 hours ago, Darko said: Ovo što večeras igra MPJ je za zatvor. Gledao sam samo deo drugog poluvremena i imao šta da vidim ... promašeni žiceri, defanzivni lapsusi, izgubljene lopte. Svaki put kada naiđe na tvrdo, raspada se. Ziceri su na kraju ti koji su i odlucili. Bile su do sredine Q3 izjednacene ekipe. Jako slab sut ostatka ekipe i odbrana za qrac (u pelomnim momentima) i to je to.
Recommended Posts