Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Miki28 Teoljub said:

Šta znači trener koji je posvećen svom poslu, ipak taj Bickerstaff radi nešto. Kurcobolja koju je Monty Williams prikazivao je bila frapantna i još ima da ga masno plaćaju još nekoliko godina.

• Like 2
Posted

Au kakva beda Spursa sinoć, startna petorka im je postigla 27 poena ukupno. Ne sećam se da sam nešto slično video skorije.

U ostalim vestima, brat moj Clarkson 1 od 14 iz igre, kakav gospodin.

Posted

@Ludi za Poli Danas ocekujem bas tezak mec sa Minesotom. Iako im ne igraju Randle, Gober i DDV deluje da su zbili redove i da igraju jos bolju kosarku bez ovih stetocina. Bice zajebano cuvati naprzenog Anta i morao bi Vanda dobiti minute na njemu, i naravno Naza Rida koji igra kosarku karijere, ali menjace se Hacimura, Hejs i Fini Smit na njemu. Takodje je i McDaniels u opasnoj formi i na vrhuncu karijere i mogao bi namuciti Luku ako ne bude u elementu. Ipak, igramo kuci, svi su zdravi, Minny nas je dobila 2x ove sezone kuci i to u 1 mecu bas gazenje ali nismo bili kompletni, nekako mi deluje nerealno da sa njima ovakvima imamo 1-3 ove sezone. Verujem u pobedu, koja bi bila zlata vredna. 

Posted
57 minutes ago, delgado said:

@Ludi za Poli Danas ocekujem bas tezak mec sa Minesotom. Iako im ne igraju Randle, Gober i DDV deluje da su zbili redove i da igraju jos bolju kosarku bez ovih stetocina. Bice zajebano cuvati naprzenog Anta i morao bi Vanda dobiti minute na njemu, i naravno Naza Rida koji igra kosarku karijere, ali menjace se Hacimura, Hejs i Fini Smit na njemu. Takodje je i McDaniels u opasnoj formi i na vrhuncu karijere i mogao bi namuciti Luku ako ne bude u elementu. Ipak, igramo kuci, svi su zdravi, Minny nas je dobila 2x ove sezone kuci i to u 1 mecu bas gazenje ali nismo bili kompletni, nekako mi deluje nerealno da sa njima ovakvima imamo 1-3 ove sezone. Verujem u pobedu, koja bi bila zlata vredna. 

Bice zajebano svakako i fin test bas. Bez Randlea i Rudyja ne bi trebali imati prevelike probleme na skoku protiv njih sto je svakako znacajno. Anta mislim da treba udvajati i sto vise ga tjerati da bude razigravac. Veceras i onda 2 protiv Clippersa ce biti dobar pokazatelj gdje stojimo trenutno. 

Posted
3 hours ago, Miki28 Teoljub said:

Ma da, najbolja era🤣🤣 Na ekipu koja je imala 73-9 a sezonu prije toga uzela titulu doveli najboljeg igraca lige. Sjajna era

Svako će za eru u kojoj je njegova ekipa bila najbolja reći da je najbolja era, to je očekivano. Međutim, ima par stvari koje tu imaju smisla: promenjena je košarka u tom periodu, najviše zaslugom celog GSW, pa Karija, ali i Kleja i te promene su i sada vidljivije nego ikada. Pokazalo se da gomila igrača koja je igrala do 2015 ne može više da igra, mahom centri i krila koji su poispadali ili postali marginalci. Drugo taj GSW je svojim surovim kvalitetom naterao neke ekipe da postanu izuzetne - Klivlend iz tog perioda je jedna od najjačih ekipa svih vremena, a Hjuston je imao moćniju, uigraniju i specifičniju ekipu od mnogih timova koji su osvajali titule...

• Like 2
Posted
31 minutes ago, Ječmendo said:

Stef noćas u elementu, 12 trojki i 56 poena. Kod Denvera Jokić šutira 10-12, s druge strane MPJ, Aaron, Jamal, RW i Braun zbirno 16-57! 

Ovo što večeras igra MPJ je za zatvor. Gledao sam samo deo drugog poluvremena i imao šta da vidim ... promašeni žiceri, defanzivni lapsusi, izgubljene lopte. Svaki put kada naiđe na tvrdo, raspada se.

Posted
10 minutes ago, Darko said:

Svaki put kada naiđe na tvrdo, raspada se

Mimo Jokića, manje-više cijela ekipa je takva. Još veći problem je što su druga i treća opcija Jamal i MPJ izuzetno low IQ igrači, a to nažalost ne može da se ispravi.

• Like 3
Posted

Kakvo zakucavanje Brauna u facu Lopeza 😮 Pre toga Lopez "usrao" Jokica na slican nacin.

Ja mislim da su u Denveru potrosili ceo kosarkaski IQ na Jokica i onda im je sudbina to ispeglala sa kosarkaski "najglupljom" ekipom ikada sastavljenom. MPJ ce biti licno odgovoran sto Jokic nece imati bar 3 titule kad zavrsi karijeru i jos koji MVP. 

Jokic sa druge odlican u napadu, drzao ih je koliko je mogao, mada je bacio 5 lopti u kanal, ali zato odbrana pogledom majko moja. Mislim da bi bilo koji evropski trener dobio mozdani na licu mesta gledajuci to. 

Imam osecaj da celu vec vecnost cekam da dodje/prodje mrtvi all star i da krene prava stvar i prava kosarka. 

Posted
1 minute ago, Ludi za Poli said:

Luka ni veceras nista pogoditi ne moze, sem one utakmice s Denverom svaku dosad je bio uzasan suterski

Ovu i nije poceo toliko lose ali je onda stao,mnogo pripaljuje za tri,ocigledno je da nema kondiciju da udje u reket

Posted

Muce se a Edvards izbacen sredinom trece, bas su losi Lejkersi. Doncic standardno odvratan, buni se i posle one prelomne trojke s jedne noge u zadnjoj sekundi napada, ne moze Realova skola da izadje iz coveka nikako.

Posted
3 hours ago, Darko said:

Ovo što večeras igra MPJ je za zatvor. Gledao sam samo deo drugog poluvremena i imao šta da vidim ... promašeni žiceri, defanzivni lapsusi, izgubljene lopte. Svaki put kada naiđe na tvrdo, raspada se.

Ziceri su na kraju ti koji su i odlucili. Bile su do sredine Q3 izjednacene ekipe. Jako slab sut ostatka ekipe i odbrana za qrac (u pelomnim momentima) i to je to.