Ludi za Poli Posted yesterday at 10:02 AM Posted yesterday at 10:02 AM https://x.com/lakerslead/status/1894244146787082533?s=46&t=0nhkgrWcaTw32dvoJ4tflQ Ovdje vec izgleda solidno mrsavije nego kad je tek debitovao 1
Chaos Is Me Posted yesterday at 10:28 AM Posted yesterday at 10:28 AM Kevin Porter igra iznenađujuće smisleno za sada za Buckse. Baš su im trebali neki poeni sa klupe jer sva ova ekipa koju su draftovali prethodnih godina je pre za rukomet nego za košarku.
Урош19 Posted yesterday at 10:32 AM Posted yesterday at 10:32 AM 29 minutes ago, Ludi za Poli said: https://x.com/lakerslead/status/1894244146787082533?s=46&t=0nhkgrWcaTw32dvoJ4tflQ Ovdje vec izgleda solidno mrsavije nego kad je tek debitovao Kad igrate protiv Dalasa, to bi valjalo gledati?
Ludi za Poli Posted yesterday at 10:41 AM Posted yesterday at 10:41 AM 8 minutes ago, Урош19 said: Kad igrate protiv Dalasa, to bi valjalo gledati? Vcrs u 4 je tekma 1 1
Урош19 Posted yesterday at 12:10 PM Posted yesterday at 12:10 PM Nnaji pokazuje znake života otkad ga Malone ne gura na centra, deluje ohrabrujuće pred plej of. 3
freethrow Posted yesterday at 01:51 PM Posted yesterday at 01:51 PM 12 hours ago, delgado said: U pravu je skroz Channing Frye. Svuda provejava taj narativ jer ljude mrzi da gledaju tolike utakmice i onda jbg najlakse je pljuvati i naci izgovore. Mora da se roka i drma ta nostalgija kad se mnogo manje gledalo i bilo dostupno, pa jos to neko romanticnije vreme bez rasprostranjenosti interneta i drustvenih mreza, deluje da je bolje. A zapravo se igra sjajna kosarka i timovi pocinju da budu ravnomernije rasporedjeni, sto svedoci da u poslednjih 6 godina sampion dogodine nije izasao iz druge runde. No, dobroTM Gotivio sam Fraja i kao igraca i kao lika, posebno je taj road tripping sa njim i RJem bio gotivan (koji je takodje recit i dobar komentator na ESPNu). Zajedno sa Allie Clifton koja je jako harizmaticna, bilo ih je zanimljivo slusati. Nije je dzabe King poveo i u LA. 11 hours ago, Zli Gli said: Ne igra se sjajna kosarka osim na mahove, previse para svi dobijaju i onda je trud na dosta niskom nivou, u odbrani pogotovo. Evo sad prebacujem par meceva, nigde nema kuvanja nikakvog, sve nekako relaksirano prijateljski, trckaranje i uglavnom lagani suterski treninzi. https://www.youtube.com/watch?v=fp4but75EjY Za one koje mrzi da gledaju - da, današnje ekipe bi razvalile svaku ekipu iz 90tih 2000tih čak i po onim pravilima. Za one koje mrzi da gledaju - da, današnje ekipe bi razvalile svaku ekipu iz 90tih 2000tih čak i po onim pravilima. 1 1
Dracarys Posted yesterday at 02:54 PM Posted yesterday at 02:54 PM 4 hours ago, realno *w said: Sasvim opravdano busanje... Nije da sad Lejkersi imaju 2-13 poslednjih 15 mečeva protiv Denvera 1:0 sa Lukom 1 hour ago, freethrow said: https://www.youtube.com/watch?v=fp4but75EjY Za one koje mrzi da gledaju - da, današnje ekipe bi razvalile svaku ekipu iz 90tih 2000tih čak i po onim pravilima. Za one koje mrzi da gledaju - da, današnje ekipe bi razvalile svaku ekipu iz 90tih 2000tih čak i po onim pravilima. Pa to je svakome jasno ko se bar malo razume u košarku. 1
delgado Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Par zanimljivih podataka - Samo sedam puta u istoriji lige su odigrane utakmice bez promasenog slobodnog bacanja, od pre 2 dana NY-BOS jedna od njih (oba tima po 11/11) Quote Most games this season with: 7+ steals: Dyson Daniels (3) 6+ steals: Dyson Daniels (7) 5+ steals: Dyson Daniels (11) 4+ steals: Dyson Daniels (21) 3+ steals: Dyson Daniels (31) Daniels is on pace to be the first player to average 3+ SPG in over 20 years. Quote Notable records since the Jimmy Butler trade: Warriors: 5-1 Suns: 2-5 Heat: 1-6 I kakav preokret juce Minesote u Oklahomi, nakon -25 u trecoj. Neverovatan podvig, jos posle produzetka, kapa dole. Sa nestrpljenjem se ceka okrsaj protiv Dalasa. Nadamo se timu u full displayu da ce biti jako motivisani da ih pociste. Edited 20 hours ago by delgado 3 1
Bugl Khan Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 17 hours ago, delgado said: Lako je Jokicu da ostvaruje asistencije, kad ima veliki broj jako kvalitetnih saigraca koji su u stanju ubaciti 15+ Dobro je da se malo opustio i uzeo 14 suteva, duplo vise nego protiv Lakersa koji su ga zakljucali u stalu i pojeli kljuc. Niti 30 All NBA/HoF/TOP 75/All Defense igrača. He needs more help 2
delgado Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Kako je u Koloradu na -23, nije naivno pretpostavljam ? PS. Jokic ima MVP-a lige u svom sastavu. Edited 20 hours ago by delgado
Bugl Khan Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 7 minutes ago, delgado said: Kako je u Koloradu na -23, nije naivno pretpostavljam ? PS. Jokic ima MVP-a lige u svom sastavu. Da, zaboravio sam. Niti 30 MVP/DPOY/HoF/TOP 75/FMVP/Block Leaders/Assist Leaders/Steals Leaders/Rebounding Leaders/All NBA/All Defense/All Star igrača. He needs more help 1
delgado Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2/7 iz igre kakav meltdown nekog ko pretenduje na MVP titulu. @Ludi za Poli Veceras bi dominantnom i motivisanom partijom trebali razbiti ovaj Dallas i najaviti novu seriju pobeda.
Darko Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 17 minutes ago, delgado said: 2/7 iz igre kakav meltdown nekog ko pretenduje na MVP titulu. A neko ko pretenduje za titulu najvećeg ikada je imao 8 poena u finalu NBA plejofa. Al dobro, zajeban je JJ Barea. 1 3
Неле Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ne pamtim kad sam zadnji put ostao budan do 4 ujutru da gledam utakmicu u reg. sezoni ali morao sam kako bi se zgazile seljacine iz teksasa 1 1
delgado Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 4 minutes ago, Darko said: A neko ko pretenduje za titulu najvećeg ikada je imao 8 poena u finalu NBA plejofa. Al dobro, zajeban je JJ Barea. Pusti me da patkometrisem na miru Dare, sto si takav. 2 minutes ago, Неле said: Ne pamtim kad sam zadnji put ostao budan do 4 ujutru da gledam utakmicu u reg. sezoni ali morao sam kako bi se zgazile seljacine iz teksasa Ajmo Nele, ukrcavaj se u bandwagon dok nije kasno. 1 1 3
Неле Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 3 minutes ago, delgado said: Ajmo Nele, ukrcavaj se u bandwagon dok nije kasno. 1
delgado Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Znao sam da neces prodati i da si tu kad je vazno i da si do koske iskreni Kingovac 4eva! Danas bas sa nekim drustvom pricam u kaficu, koliko volim Kinga, a neka devojka mi kaze i pa sto ne volis Kobija ili Dzordana. Slatka devojka, ali odmah mi je bila odbojna posle te izjave... 2 2
Неле Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 4 minutes ago, delgado said: Znao sam da neces prodati i da si tu kad je vazno i da si do koske iskreni Kingovac 4eva! Danas bas sa nekim drustvom pricam u kaficu, koliko volim Kinga, a neka devojka mi kaze i pa sto ne volis Kobija ili Dzordana. Slatka devojka, ali odmah mi je bila odbojna posle te izjave... Uhh brat pa ti si jos i dobar ja bi tu osobu isterao iz kafica da mi tako nebulozno pitanje postavi. 1
delgado Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago I jos kaze za Kralja da je najgori lik, naravno mirno sam obrazlozio svoj kejs da je najznacajniji covek u istoriji covecanstva. Kulturno, kao gospodin, uz kaficu. Jos kaze kako joj je uzasan olstar vikend i da onaj lik ne igra u NBA (Meklang) i to sam joj objasnjavao da je spasio takmicenje u kucanju poslednjih par godina i da realno pravi fan ne gleda olstar vikend jebeni ili proprati bezveze ako bas nema sta da radi i da pizdi sto nema tekmi nedelju dana. Ne vredi, pokusavam da obrazujem ljude, ali slabo slusaju moj stari dobri prijatelju Nele. 2 3 1 5
Big Ticket Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 24 minutes ago, delgado said: I jos kaze za Kralja da je najgori lik, naravno mirno sam obrazlozio svoj kejs da je najznacajniji covek u istoriji covecanstva. Kulturno, kao gospodin, uz kaficu. Jos kaze kako joj je uzasan olstar vikend i da onaj lik ne igra u NBA (Meklang) i to sam joj objasnjavao da je spasio takmicenje u kucanju poslednjih par godina i da realno pravi fan ne gleda olstar vikend jebeni ili proprati bezveze ako bas nema sta da radi i da pizdi sto nema tekmi nedelju dana. Ne vredi, pokusavam da obrazujem ljude, ali slabo slusaju moj stari dobri prijatelju Nele. Јеси ли сигуран да нијеси био са Дејмтајм на кафици? 7
delgado Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Oduzese mu tricu, nagazio malo aut.. Kakva blokada Hacimure, difenziv intenziti je tu. 1
Recommended Posts