Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, delgado said:

U pravu je skroz Channing Frye. Svuda provejava taj narativ jer ljude mrzi da gledaju tolike utakmice i onda jbg najlakse je pljuvati i naci izgovore. Mora da se roka i drma ta nostalgija kad se mnogo manje gledalo i bilo dostupno, pa jos to neko romanticnije vreme bez rasprostranjenosti interneta i drustvenih mreza, deluje da je bolje. A zapravo se igra sjajna kosarka i timovi pocinju da budu ravnomernije rasporedjeni, sto svedoci da u poslednjih 6 godina sampion dogodine nije izasao iz druge runde. No, dobroTM

Gotivio sam Fraja i kao igraca i kao lika, posebno je taj road tripping sa njim i RJem bio gotivan (koji je takodje recit i dobar komentator na ESPNu). Zajedno sa Allie Clifton koja je jako harizmaticna, bilo ih je zanimljivo slusati. Nije je dzabe King poveo i u LA.

11 hours ago, Zli Gli said:

Ne igra se sjajna kosarka osim na mahove, previse para svi dobijaju i onda je trud na dosta niskom nivou, u odbrani pogotovo. Evo sad prebacujem par meceva, nigde nema kuvanja nikakvog, sve nekako relaksirano prijateljski, trckaranje i uglavnom lagani suterski treninzi.

https://www.youtube.com/watch?v=fp4but75EjY

Za one koje mrzi da gledaju - da, današnje ekipe bi razvalile svaku ekipu iz 90tih 2000tih čak i po onim pravilima. 

Za one koje mrzi da gledaju - da, današnje ekipe bi razvalile svaku ekipu iz 90tih 2000tih čak i po onim pravilima. 

• Thanks 1
  • WOW 1
Posted
4 hours ago, realno *w said:

Sasvim opravdano busanje...  Nije da sad Lejkersi imaju 2-13 poslednjih 15 mečeva protiv Denvera :lol_2:

1:0 sa Lukom

1 hour ago, freethrow said:

https://www.youtube.com/watch?v=fp4but75EjY

Pa to je svakome jasno ko se bar malo razume u košarku.

• Thanks 1
Posted (edited)

Par zanimljivih podataka

- Samo sedam puta u istoriji lige su odigrane utakmice bez promasenog slobodnog bacanja, od pre 2 dana NY-BOS jedna od njih (oba tima po 11/11)

Most games this season with:

7+ steals: Dyson Daniels (3)

6+ steals: Dyson Daniels (7)

5+ steals: Dyson Daniels (11)

4+ steals: Dyson Daniels (21) 3+ steals:

Dyson Daniels (31) Daniels is on pace to be the first player to average 3+ SPG in over 20 years.

Notable records since the Jimmy Butler trade:

Warriors: 5-1

Suns: 2-5

Heat: 1-6

I kakav preokret juce Minesote u Oklahomi, nakon -25 u trecoj. Neverovatan podvig, jos posle produzetka, kapa dole. 

Sa nestrpljenjem se ceka okrsaj protiv Dalasa. Nadamo se timu u full displayu da ce biti jako motivisani da ih pociste. 

Edited by delgado
  • Like 3
  • Thanks 1
Posted
17 hours ago, delgado said:

Lako je Jokicu da ostvaruje asistencije, kad ima veliki broj jako kvalitetnih saigraca koji su u stanju ubaciti 15+

Dobro je da se malo opustio i uzeo 14 suteva, duplo vise nego protiv Lakersa koji su ga zakljucali u stalu i pojeli kljuc.

Niti 30 All NBA/HoF/TOP 75/All Defense igrača. He needs more help

• Tuzno 2
Posted (edited)

Kako je u Koloradu na -23, nije naivno pretpostavljam ? 

PS. Jokic ima MVP-a lige u svom sastavu. 

Edited by delgado
Posted
7 minutes ago, delgado said:

Kako je u Koloradu na -23, nije naivno pretpostavljam ? 

PS. Jokic ima MVP-a lige u svom sastavu. 

Da, zaboravio sam. Niti 30 MVP/DPOY/HoF/TOP 75/FMVP/Block Leaders/Assist Leaders/Steals Leaders/Rebounding Leaders/All NBA/All Defense/All Star igrača. He needs more help

• Like 1
Posted
17 minutes ago, delgado said:

2/7 iz igre kakav meltdown nekog ko pretenduje na MVP titulu. 

A neko ko pretenduje za titulu najvećeg ikada je imao 8 poena u finalu NBA plejofa. Al dobro, zajeban je JJ Barea.

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted

Ne pamtim kad sam zadnji put ostao budan do 4 ujutru da gledam utakmicu u reg. sezoni ali morao sam kako bi se zgazile seljacine iz teksasa 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
4 minutes ago, Darko said:

A neko ko pretenduje za titulu najvećeg ikada je imao 8 poena u finalu NBA plejofa. Al dobro, zajeban je JJ Barea.

Pusti me da patkometrisem na miru Dare, sto si takav.

2 minutes ago, Неле said:

Ne pamtim kad sam zadnji put ostao budan do 4 ujutru da gledam utakmicu u reg. sezoni ali morao sam kako bi se zgazile seljacine iz teksasa 

Ajmo Nele, ukrcavaj se u bandwagon dok nije kasno. 

• Love 1
  • Ha-ha 3
Posted

Znao sam da neces prodati i da si tu kad je vazno i da si do koske iskreni Kingovac 4eva!

Danas bas sa nekim drustvom pricam u kaficu, koliko volim Kinga, a neka devojka mi kaze i pa sto ne volis Kobija ili Dzordana. Slatka devojka, ali odmah mi je bila odbojna posle te izjave...

• Love 2
  • Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, delgado said:

Znao sam da neces prodati i da si tu kad je vazno i da si do koske iskreni Kingovac 4eva!

Danas bas sa nekim drustvom pricam u kaficu, koliko volim Kinga, a neka devojka mi kaze i pa sto ne volis Kobija ili Dzordana. Slatka devojka, ali odmah mi je bila odbojna posle te izjave...

Uhh brat pa ti si jos i dobar ja bi tu osobu isterao iz kafica da mi tako nebulozno pitanje postavi.

• Ha-ha 1
Posted

I jos kaze za Kralja da je najgori lik, naravno mirno sam obrazlozio svoj kejs da je najznacajniji covek u istoriji covecanstva. Kulturno, kao gospodin, uz kaficu. Jos kaze kako joj je uzasan olstar vikend i da onaj lik ne igra u NBA (Meklang) i to sam joj objasnjavao da je spasio takmicenje u kucanju poslednjih par godina i da realno pravi fan ne gleda olstar vikend jebeni ili proprati bezveze ako bas nema sta da radi i da pizdi sto nema tekmi nedelju dana. Ne vredi, pokusavam da obrazujem ljude, ali slabo slusaju moj stari dobri prijatelju Nele.

• Like 1
  • Love 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 5
Posted
24 minutes ago, delgado said:

I jos kaze za Kralja da je najgori lik, naravno mirno sam obrazlozio svoj kejs da je najznacajniji covek u istoriji covecanstva. Kulturno, kao gospodin, uz kaficu. Jos kaze kako joj je uzasan olstar vikend i da onaj lik ne igra u NBA (Meklang) i to sam joj objasnjavao da je spasio takmicenje u kucanju poslednjih par godina i da realno pravi fan ne gleda olstar vikend jebeni ili proprati bezveze ako bas nema sta da radi i da pizdi sto nema tekmi nedelju dana. Ne vredi, pokusavam da obrazujem ljude, ali slabo slusaju moj stari dobri prijatelju Nele.

Јеси ли сигуран да нијеси био са Дејмтајм на кафици?

• Ha-ha 7