doragan Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Sta li taj jede za dorucak?Ovaj sut je opasno tesko izvesti.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Урош19 said: Niko da prokomentariše Jokarinu seljačku snagu i pokušaj odbojke sa koša na koš na kraju 3/4. Čak je bio zabrinjavajuće blizu da ubaci https://www.reddit.com/r/nba/s/Qt9FKFKK3d Do stvarno. Skoro tip-in sa svog koša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago (edited) 39 minutes ago, Урош19 said: Niko da prokomentariše Jokarinu seljačku snagu i pokušaj odbojke sa koša na koš na kraju 3/4. Čak je bio zabrinjavajuće blizu da ubaci https://www.reddit.com/r/nba/s/Qt9FKFKK3d Cudi me da nije i to ubacio😀 Posto od mojih nema nista ae bar Russ da uzme titulu i onda samim tim Jokic u top 10 ikada. Edited 1 hour ago by Miki28 Teoljub typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 41 minutes ago, doragan said: Sta li taj jede za dorucak?Ovaj sut je opasno tesko izvesti.. Polomio bih zglob da pokusam... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Cudi me da nije i to ubacio😀 Posto od mojih nema nista ae bar Russ da uzme titulu i onda samim tim Jokic u top 10 ikada. Top10?! Muv ovr Bil Rasele ako uzme sa RW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Luchifer89 said: Top10?! Muv ovr Bil Rasele ako uzme sa RW Da, u top 10 sa MJ, Kobe, Magic, Shaq, Kareem, Bird, Duncan, Lebron, Wilt, Russell mada bih tu vec mozda Stepha ubacio. Jokic definitivno upada ili umesto Wilta ili Russela sa tom titulom. Ovakva dominacija ove sezone je legendarna. Covjek je jos bolji nego sto je bio a bio je najbolji. Jedino MJ je imao ovakve sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1 hour ago, Урош19 said: Niko da prokomentariše Jokarinu seljačku snagu i pokušaj odbojke sa koša na koš na kraju 3/4. Čak je bio zabrinjavajuće blizu da ubaci https://www.reddit.com/r/nba/s/Qt9FKFKK3d Što kaže jedan od komentara: Closer than a Ben Simmons' layup. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 9 hours ago, DameTime said: Baš se ne slažem sa tejkom oko ukidanja All Star utakmice, a i generalno ne razumem toliku kuknjavu svake godine. Vremena se menjaju, pa se i ovaj događaj (kao i mnogi pre njega) menja zajedno sa protokom vremena. Uvek će biti publike koju će zanimati All Star utakmica, samo je to interesovanje sada izraženo na drugačiji način nego pre 30 godina. Plus dolaze generacije koje uopšte nemaju pojma kakav je All Star bio nekad (sem ako ne istraže), tako da oni nemaju neki osećaj nostalgije za prošlim vremenima. To je sve u redu ali barem bi trebalo ličiti na košarkašku utakmicu. Dok jedna momčad želi zabiti kop koš, druga momčad bi trebala imati želju da prva ne zabije koš. Ali ne u smislu da drže fige da prvi promaše, nego da ih probaju spriječiti u namjeri da zabiju. Nitko ne traži playoff obranu, ali neki minimalni uloženi trud bi bio ok. Sumnjam da se bilo kome gleda ovakav All Star utakmica, bez obzira na generaciju. Dosta se priča u zadnje vrijeme o dodatnom motiviranju igrača novcem. ne trebaju ih motivirati novcem. Nego npr. može biti neki žiri od bivših igrača, trenera, novinara (recimo 10 od svake skupine), i navijača. I taj žiri bi anonimno glasao. Svaka grupa bi imala 25% glasova. Od navijača može glasati tko god hoće (online naravno). I birali bi koja 2 igrača u poraženoj momčadi su odigrali najgoru utakmicu (jedan starter, i jedan s klupe). I to ne u smislu lošeg šutiranja, izgubljenih lopti i sl. Nego tko je uložio najmanje truda. Ta dvojica bi izgubili 25% glasova za All Star utakmicu sljedeće godine. Pošto se radi o proslavi i revijalnoj utakmici, ne bi bilo javno tko je izabran. Ali mislim da bi oni znali. Isto bi napravio i za utakmice regularne sezone. Tu bi glasali bivši igrači i navijači poražene momčadi, te (lokalni)novinari koji prate tu momčad. Da se ne bi desilo da navijači drugih momčadi glasaju iz sprdnje, stavio bi godišnju članarinu od, ne znam, 100 dolara. Na taj način bi glasali samo oni kojima je stvarno stalo i koji stvarno gledaju utakmice. Tko je izabran bi isto bilo tajno, ali tu bi kazna bila udaranje po džepu od strane Lige. Također, NBA bi mogla imati nagradu za igrača utakmice, također bi birali navijači momčadi koja je pobjedila. I na kraju sezone bi igrač s najviše nagrada za igrača utakmice bio igrač godine po izboru navijača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1 hour ago, Урош19 said: Niko da prokomentariše Jokarinu seljačku snagu i pokušaj odbojke sa koša na koš na kraju 3/4. Čak je bio zabrinjavajuće blizu da ubaci https://www.reddit.com/r/nba/s/Qt9FKFKK3d Nisu reprizirali pokušaj, a pospan ujutro sam pomislio da sam istripovao,kao nema šanse da je bila odbojka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted 54 minutes ago Share Posted 54 minutes ago 4 hours ago, Darko said: Westbrook je koristan kada igra sa Jokićem, usudio bi se da kažem čak više i od ovog izkanalisanog Murray-a. Ali ona sekvenca Rasa u prvoj (kada je Nikola bio na odmoru) je prvoklasna komedija Ima li ko nije? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted 39 minutes ago Share Posted 39 minutes ago 3 hours ago, YAO said: Christian Braun 7/7 iz igre. Igra decko u oba pravca,a plata ove godine mizernih 3 miliona. Istice mu ugovor sledece godine i ako nagetsi zele da ga produze,a moraju,jedan od dvojca Marey-Mpj ce morati da se trejduje. Tko je lud dati dati Murrayu te novce? MPJ-a ne bi trejdao. Nuggetsi su se ukanalili ugovorima Murrayu i Nnajiju. Ove godine ističe ugovor Čančaru, sljedeće Šariću. To će im dati prostora. Ali ističe ugovor i Peytonu Watsonu kad i Braunu. Uglavnom, samo Celticsi (Prvaci), Cavsi (16-1) i Pacersi troše na plaće više nego Denver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted 38 minutes ago Share Posted 38 minutes ago (edited) 16 minutes ago, Bugl Khan said: Ima li ko nije? 😄 Ja mislim da bi pola ekipe s foruma imalo 11/9/4 statistiku kad bi igrali sa Jokarom u timu...🤣 Edited 38 minutes ago by cabke Typo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted 35 minutes ago Share Posted 35 minutes ago Nije JJ Fil Džekson Redik još otkrio rui adžastment. Biće to bolje posle ol stara. Lejkersi su komedija i ove godine. Treba da daju sve što imaju za Janisa i da ostave ovog Daltona i onda polako. DLo-a bi plaćao Boston samo da ostane u LAL-u. Denver da trejduje mareja za Levina i da se reši debele štetočine. Najviše se spominje trejd MPJ, ali samo zato što on ima neku vrednost. Elitni šuter sa tom visinom je uvek potreban. Sa druge strane debeli plej koji je non stop povređen i igra preko one stvari , a prima 50 milki je nepotreban 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 26 minutes ago Share Posted 26 minutes ago (edited) Horor. Vise od pola ovih poraza na isti nacin, prvo poluvrijeme nas puste pa onda nas urnisu u 2 pol. Edited 22 minutes ago by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 26 minutes ago Share Posted 26 minutes ago 10 minutes ago, cabke said: Ja mislim da bi pola ekipe s foruma imalo 11/9/4 statistiku kad bi igrali sa Jokarom u timu...🤣 Pola ekipe s foruma bi dusu ispustilo posle 2 minuta na terenu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted 25 minutes ago Share Posted 25 minutes ago Just now, Kronostime said: Pola ekipe s foruma bi dusu ispustilo posle 2 minuta na terenu.... Ma naravno...😉 2 minute je optimisticno.🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 12 minutes ago Share Posted 12 minutes ago 9 minutes ago, Kronostime said: Pola ekipe s foruma bi dusu ispustilo posle 2 minuta na terenu.... Ja pre mislim da bi me posle 20 sekundi izneli sa terena nakon što bi me Jokić pogodio loptom u glavu. Nakon dva minuta bi se već pomerile ruke da uhvate neočekivan pas :refleksi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted 12 minutes ago Share Posted 12 minutes ago 21 minutes ago, cabke said: Ja mislim da bi pola ekipe s foruma imalo 11/9/4 statistiku kad bi igrali sa Jokarom u timu...🤣 Bukvalno je tako. Sjajna sezona zasada i nema naznaka da će popustiti. Ostaje da se vidi da li će sa ovom dubinom rostera Denver uspjeti napraviti deep PO run. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted 9 minutes ago Share Posted 9 minutes ago 25 minutes ago, cabke said: Ja mislim da bi pola ekipe s foruma imalo 11/9/4 statistiku kad bi igrali sa Jokarom u timu...🤣 Bez zajebancije. Za 9/4 ne znam, ali 11/0/0 bi imali samo tako 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts