Steve Gerrard Posted March 21 Posted March 21 54 minutes ago, Шеф стручног штаба said: Биће ипак занимљиво до краја кола, трипл дабл Батлера синоћ може да буде кључан.. Имао сам солидно среће током сезоне са свим и свачим. Драфтом нисам био баш задовољан, али слободни играчи су ми донели много тога, почевши од Вестбрука кога је неко брзоплето бацио након лошег старта, па онда Кели Убре итд. Техничко питање - да ли сам обезбедио улазак у Б овим првим местом? Током сезоне ми је неко рекао да би требало тако да буде, али нигде званично није одређено ове сезоне чини ми се. Bem ti mathurina i dd sinoc 🤣 mislio sam lakse da ce biti al nema mi jokare citave nedelje ocekivao sam td jedan, ovako na jednu loptu... Kolko sam skapirao prvi drugi i treci na kraju ukljucujuci plejof idu dalje 1
propolis Posted March 21 Posted March 21 U viši rang ide prvi iz regularnog dela i dvojica najbolje plasiranih iz plej ofa. Pošto može da se desi da neko iz B ili A lige odustane ne bi bilo loše da se odigra do kraja jer onda mogu ući i 4 i 5 najbolje plasirani iz PO. 1
Papanikolesku Posted March 21 Posted March 21 15 minutes ago, propolis said: U viši rang ide prvi iz regularnog dela i dvojica najbolje plasiranih iz plej ofa. Pošto može da se desi da neko iz B ili A lige odustane ne bi bilo loše da se odigra do kraja jer onda mogu ući i 4 i 5 najbolje plasirani iz PO. Kod nas je prvi u regularci Rubin, odnosno Šef stručnog štaba. E sad, pošto je momak i u 1/2, i prilično je tesno u tom mečapu sa Gerr-om, ukoliko on uđe u finale, onda je duel poraženih u 1/2 takođe bitan? Da li to znači da treći po defaultu ide u viši rang? Jedan osvrt na dva 1/2 live, ko prati i nas iz Zone 😄 Moj mečap sa Igorem, i njegovim Lomovima je praktično David protiv Golijata, s obzirom da sam na moju žalost potpuno osakaćen povredama, odmaranjima igrača i DNP čak i kad su u protokolu. Za sada, dve utakmice bez Jamala, a izvesno i treću, jedna bez Garlanda, Steph mi je odigrao samo jedno poluvreme, prvu je odmarao, a juče se ponovo povredio, tako da sam ostao i bez njega sinoć. Holmes i Champagnie DNP, prvi 2x, drugi 1x. Beal takođe povređen za celu nedelju. Šanse za 7 kolona su u promilima, i šteta je što mi je cela fantazi sezona protekla u znaku povreda. Sa druge strane, kolega nema tih problema, i izvesno ga čeka meč za salataru. Nije još uvek gotovo, ali veliki je favorit u poslednja tri dana. Drugi mečap Gerr - Šef stručnog štaba je mnogo zanimljiviji, iako drugi takođe ima mnogo problema sa povredama igrača. Tamo je trenutno 6 5 2 za Gerra, koji igra bez debelog Somborca, što je priličan hendikep; ali ne veći od onoga sa čim se susretao Šef u prva 4 dana nedelje. Prvi 3 dana, koliko sam isprati, Gerr je imao ozbiljnu prednost, međutim od juče to izgleda malo drugačije. Što se mene lično tiče, navijam za Šefa, naravno, zbog svoje guzice, možda dobijem šansu za popravni ako budem poražen u 1/2. @delgado ili naš organizator neka potvrdi da li i trećeplasirani u PO ima priliku za promociju u navedenoj situaciji?
delgado Posted March 21 Posted March 21 Tako je, u B ligu ide prvi iz regularne sezone i jos dvojica najbolje plasiranih. Ukoliko se desi da prvi udje u finale, tada je bitan ishod za trece mesto izmedju porazenih polufinalista i treci ide u B ligu. A definitivno moze biti i odustajanja tako da svi treba da igraju za sto jaci plasman U C ligu su ispali Jerotije, Dzep i GGG 1 1
Papanikolesku Posted March 21 Posted March 21 4 minutes ago, Steve Gerrard said: Svi za sefa navijaju nije fer 🤣 Ti si svakako prejak, pobedićeš i za treće mesto 😑 1
Steve Gerrard Posted March 22 Posted March 22 Imate li problema sa aplikacijom,otvara mi na pola igrace od protivnika i pretravu igraca kad otvaram 1
Igor_ Posted Monday at 09:38 AM Author Posted Monday at 09:38 AM (edited) @Papanikolesku svaka cast na okrsaju, ozbiljno si osakacen i opet sam uzeo 4 kategorije jedva, neke dobre nabode si imao na FA. Srecno sa ulaskom u B ligu, imas jos sanse. Edited Monday at 09:39 AM by Igor_ 1
Papanikolesku Posted Monday at 10:16 AM Posted Monday at 10:16 AM 34 minutes ago, Igor_ said: @Papanikolesku svaka cast na okrsaju, ozbiljno si osakacen i opet sam uzeo 4 kategorije jedva, neke dobre nabode si imao na FA. Srecno sa ulaskom u B ligu, imas jos sanse. Čestitke Igore na plasmanu u finale i u viši rang takmičenja. Po prirodi stvari uvek navijam za autsajdera, pa tako ti želim i titulu, sorry Gerr, prejak si (svojom zaslugom). Ostaje žal što se ovako završilo, nisu mi dali šansu fantazi bogovi da se ozbiljnije pošibam sa tobom. Svakako zasluženo, cele sezone si bio konstantan, sad fokus na finale. Čestitam i Gerru i Šefu, na promociji, njihovo 1/2 je bio najbolji/najneizvesniji mečap pve sezone u C ligi. Srećno, i igramo se opet sledeće sezone 🤝🏽 1 1
Steve Gerrard Posted Monday at 11:23 AM Posted Monday at 11:23 AM Cestitke sefu strucnog staba bila je junacka borba bukvalno do zadnjeg minuta, tokom noci pred kraj bukvalno mijenjao se rezultat svaka 2 minuta, bili su procenat,trojke, ofnazivni skokovi poeni i defanzivni skokovi na loptu do zadnjeg minuta... Uzeh matkovica u zadnjem sekundu uhvati mi 5 ofanzivnih skokova, i nekolka poena sto je presudilo bukvalno. Na pocetku sam imao ozbiljnih problema sa povredama, nisam imao lenarda porzingisa batlera pola sezone, kasnije se tempirala forma namjenski iskreno za plej of i isplatilo mi se, za prvu sezonu ovdje zadovoljan sam ishodom, finale igore da se muski posibamo,nadam se da ce somborski lelemud biti sa ekipom 1
Igor_ Posted Monday at 11:25 AM Author Posted Monday at 11:25 AM Inace zanimljivo da sam u svakoj sezoni birao nekog ko padne na antidoping🤣 , Portis ispostovao ove godine. 1
Steve Gerrard Posted Monday at 11:34 AM Posted Monday at 11:34 AM 7 minutes ago, Igor_ said: Inace zanimljivo da sam u svakoj sezoni birao nekog ko padne na antidoping🤣 , Portis ispostovao ove godine. Jel vam se desava ovaj problem sa aplikacijom kad hocu da vidim tvoj tim ili igrace stoje mi samo imena a dolje stayistika ne mogu da povezem
Igor_ Posted Monday at 02:02 PM Author Posted Monday at 02:02 PM 2 hours ago, Steve Gerrard said: Jel vam se desava ovaj problem sa aplikacijom kad hocu da vidim tvoj tim ili igrace stoje mi samo imena a dolje stayistika ne mogu da povezem Dada, svima je taj problem. 1
Recommended Posts