Jump to content

B liga NBA Fantasy 2024/2025

Glasanje  

21 members have voted

1. 1. Broj IR mesta

2. 2. Datum drafta

• 19.10. (Subota) u 21h
    • 20.10. (Nedelja) u 21h

Recommended Posts

Hajde, videću da sastavim nešto. Tieri će da budu isključivo iz potencijala za prolaz u A ligu, a ne što će Markanen ili Ejton da izuju regularku, a sredinom marta su u avionu za Kankun. Tieri neće oslikavati stanje na tabeli na kraju regularne sezone.

• Like 1

Ja se čupam profi sa FA,ali pitanje dokle ću izdržati. U svakom slučaju sunce neće granuti do nove godine.

Previše povreda i dugih odsustva...jbg nisam znao za Ausara i Kawhija da su u tolikom kanalu,nisam ispratio jbg.

Olinik i Dejuante iz vedra neba odsustva.

Kod Grofa sam vrv u poslednjem tajeru hahaha, samo me Jokić drži da ne ispadnem iz lige.

49 minutes ago, propolis said:

Kod Grofa sam vrv u poslednjem tajeru hahaha, samo me Jokić drži da ne ispadnem iz lige.

Ovo bi trebalo da te raduje. Navijam da budem poslednji kod Drakceta, kada se zna je prevazisao najjaceg kontrasa sa procenu Meka. 

Drakče je večeras bio pijan da je kupio karte za koncert Tanje Savić.

Tako mlada, tako mlada...

Inače, za tiere imate da se načekate B ligaši za 3-4 dana, a verujem i da će A ligaše da zanima kako ću oceniti igrače. Biće to istorijsko ocenjivanje.

• Like 2
  • Ha-ha 1

53 minutes ago, Gaga said:

Neko zainteresovan za Bukera možda?

Bas obrnuto, sorry...previse poena, premalo rbds I assists kod mene.

Treba mi DD drvo nemac pojma

Edited by leki bg

Neki su se odmah prepoznali 🤣🤣🤣

Izvukoh 5-7-1 iako je moglo biti bolje uprkos silnim izostancima.

Slede teška dva meseca fantazija i biće potrebno mnogo sreće i FA pogodaka da bih ostao u PO trci. 

Deluje da će biti teška sezona za Jokića i drugove,kako u ligi tako i u fantaziju. Znala je igrica kome da da prvog pika i da oteža Jokiću i u fantaziju🤠

Izvukoh casan poraz. Cestitke rivalu na pobedi, casnoj igri, i sto je izbacivao loptu u aut kad su se moji igraci valjali po podu.

A sad Drakce. Svi bogovi sa Olimpa, preklinjem vas za pobedu u ovom kolu protiv mog najljuceg rivala Dragoljuba. U zamenu za pobedu bih cak dao poraze u svim ostalim kolima. 

Jedva sam pobedio Kornetovu ekipu. Ekipa je čist tutorijal kako draftovati za regularnu sezonu.

40 minutes ago, mr clutch said:

A sad Drakce. Svi bogovi sa Olimpa, preklinjem vas za pobedu u ovom kolu protiv mog najljuceg rivala Dragoljuba. U zamenu za pobedu bih cak dao poraze u svim ostalim kolima. 

Neće ti pomoći ni Wemby da izbegneš težak poraz. Četiri kategorije za tebe je da napraviš slavlje pod šatru sa pevaljkom Tanjom Savić.

• Ha-ha 1

4 hours ago, Dracarys said:

Jedva sam pobedio Kornetovu ekipu. Ekipa je čist tutorijal kako draftovati za regularnu sezonu.

Zar se i ne igra samo regular season bese? Vodio sam se onim igracima koji su odigrali skoro sve ili veliku vecina utakmica, da bude sto manje povreda nadam se pa ocekujem na duze staze neki rezultat. Fali mi skok, uzese mi 2 visoka koja sam hteo ispred nosa na draftu. Jedan tik pre mene i drugi dvojicu pre mene. Reko daj onda da idem na varijantu sa sto vise poena i trojki. U trojkama sam ubedljivo prvi u ovom kolu, ali u poenima sam malo podbacio u ovom kolu iako sam 6. na tabeli u tom segmentu morao sam na tebe da naletim koji si bio bolji za 15 poena. Cestitam na pobedi.

• Thanks 1

52 minutes ago, Brat od Korneta said:

Zar se i ne igra samo regular season bese? Vodio sam se onim igracima koji su odigrali skoro sve ili veliku vecina utakmica, da bude sto manje povreda nadam se pa ocekujem na duze staze neki rezultat. Fali mi skok, uzese mi 2 visoka koja sam hteo ispred nosa na draftu. Jedan tik pre mene i drugi dvojicu pre mene. Reko daj onda da idem na varijantu sa sto vise poena i trojki. U trojkama sam ubedljivo prvi u ovom kolu, ali u poenima sam malo podbacio u ovom kolu iako sam 6. na tabeli u tom segmentu morao sam na tebe da naletim koji si bio bolji za 15 poena. Cestitam na pobedi.

Mislio sam na regularni deo sezone fantazija. Tako sam i ja isto mislio dok sam počinjao da igram, ali onda posle vidiš da neki igrači poslednjih mesec dana ne igraju zbog raznih gluposti, a tada počinje naš plej of i klubu baš u tom trenutku nekim čudom odgovara da ne igra ako pre toga ne bude trejdovan. Zbog toga sam napisao da ti je ekipa samo za regularni deo sezone. Zašto ovo mislim, napisaću kada budem sastavljao tiere.

Edited by Dracarys
  • Like 1

Kulibalče 27-9 i 3 stl od desete runde.

Još jedno jako veče, čak i vodim u blk protiv JJJ i Vembanjame. Nikad u fantaziju nisam bio ovoliko jak u stl/blk. Još sam se razmišljao između Bankera i Holmgrena koji nudi neverovatan stock, ali sam se bojao Hartenštajnovog uticaja kasnije u sezoni, što će pogoditi i nama važniji deo sezone, plej of. Jedva sam izabrao Bankera.