propolis Posted January 24 Share Posted January 24 On 1/15/2025 at 2:23 PM, Wook said: Božić, pa Pravoslavna (srpska) ng i ja dobih prepakovanog Giddeya umesto Jokića. Još je izgleda nahvatao i Westbrooka da slave zajedno Jeste li raspakovali Jokića 🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 24 Share Posted January 24 Sve je lakse kada imas jokica i djanu u istom timu Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 24 Share Posted January 24 Vucina zakukao dok je Jokara bio mamuran. Ne bi vas moja fransiza opljackala, nismo mi takvi. Verujem da smo fransiza sa najviše trejdova u zadnje 3 godine što govori da smo pošteni trgovci, a što se retko sreće danas 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 24 Share Posted January 24 (edited) Propolise, bićeš svestan koga si trejdovao kada dođe plej of. Igrače koje si dobio verovatno daju veći broj svega, ali bi imao stratešku prednost u TD i jurio bi svega 6 kategorija pored toga. Edited January 24 by Dracarys 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 25 Share Posted January 25 13-0 jos nisam doziveo makar i na dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 25 Share Posted January 25 20 hours ago, Dracarys said: Propolise, bićeš svestan koga si trejdovao kada dođe plej of. Igrače koje si dobio verovatno daju veći broj svega, ali bi imao stratešku prednost u TD i jurio bi svega 6 kategorija pored toga. Teško da ću do plejofa stići zahvaljujući Jokiću i njegovim propuštanjima tekmi. Drugi problem su NOP i kako će izgledati njihov završetak sezone i koga će zatvarati. Jokića sam trejdovao da bih ostao u ligi,a ako kojim slučajem upadnem u PO, super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 25 Author Share Posted January 25 Jbg Propo, pozurio si em sto si dao Jokaru koji igra kosarku zivota em Hacimuru koji zaista nije los a dobio si ga za 2 FA igraca (to ti je bio dobar potez) + si bacio sad neke dobre igrace na FA ko sto kazes jer si imao viska igraca Ali, videcemo. Zato sam ja reagovao i trejdovao 2 igraca koji ce u nekom trenutku biti ugaseni i mozda ce propustati neke tekme i b2b (DLo + Miles Bridges), ali gggg se bori za opstanak i treba mu hitna produkcija i dubina -> Za Ajzeu, koji je trenutno povredjen, da bih mogao da se nosim sa Woochininom i Miletovom Jokic+Janis skalamerijom. Dobar potez Selica juce da uzme Erika Gordona, razmisljao sam o njemu ali nisam potegao izmenu pa sam je bacio na Huffa. Ali, Josh Okogie je bio fantastican i doneo je bas ono sto treba u izostanku Bridgesa a povredio se i Cody Martin pa mu se otvorilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted January 25 Share Posted January 25 Danas bas brdo tekmi, javlja mi se prvi put stratesko pitanje za jedan jedini dan, prvi put prakticno odlukom mogu dobiti jednu, dve ili izgubiti obe kategorije: Egal smo trojke i def.skokove, sta juriti? Ili ti u prevodu: Stiven Adams I Ajzea Stjuart ili DaSilva i Edvards iz 76ersa?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 25 Share Posted January 25 ako nekome treba jalen johnson nek mi pise na pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 25 Share Posted January 25 Deli koga sam to bacio, a da nije granični FA igrač? Bolje da kopam nedeljno po FA i izvučem Najia, Dijabatea ili ovog Santosa,nego da u ekipi čekića Max Christie. Videćemo do kraja sezone jesam li požurio sa trejdom jer smatram da je napravljen u pravo vreme. Da sam znao da ti je Rui kul vrv bih Strusa ili Christia poslao u trejdu,ali ne verujem da bih dobio Gidija kao trećeg igrača. Za Jokica sam dobio igrače prve,druge i treće runde, nekako mi je uvek bolje da imam 12 jakih tekmi nego li 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 25 Author Share Posted January 25 Pa sam si mi rekao da ti je zao sto ces nekog morati da bacis, i da ti odgovara trejd u kome bi ti dao 2 igraca a dobio jednog, a ovamo si radio trejd gde si dobio trojicu, a dao dvojicu. Vreme ce pokazati ko je pobednik trejda, po meni je kusur bio preveliki mogao je i neki losiji igrac od Hacimure ali ok. Zanimljiv potez svakako, odavno nije bilo ovakvog blockbuster trejda. Mozda pokupim Maxa Kristacu, videcemo 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 25 Share Posted January 25 3 minutes ago, delgado said: Pa sam si mi rekao da ti je zao sto ces nekog morati da bacis, i da ti odgovara trejd u kome bi ti dao 2 igraca a dobio jednog, a ovamo si radio trejd gde si dobio trojicu, a dao dvojicu. Nakon što sam uradio trejd 2 za 3, logično je da sledeći bude 2 za 1 😎 3 minutes ago, delgado said: Vreme ce pokazati ko je pobednik trejda, po meni je kusur bio preveliki mogao je i neki losiji igrac od Hacimure ali ok. Zanimljiv potez svakako, odavno nije bilo ovakvog blockbuster trejda. Okej je taj rezon,ali pitanje je da li bih dobio Gidija kao trećeg igrača u trejdu,a koji može ispasti pik prve, druge runde ukoliko Bullsi odrade trejdove o kojima se priča. I ovako je Gidi kvalitetan asset tako da ne sumnjam u svoj izbor. Veliki je rizik da ti ekipa zavisi od jednog igrača, a sa obzirom koliko je sezona bila malerozna i sa dosta povreda, blokbastet trejd je pun pogodak. 3 minutes ago, delgado said: Mozda pokupim Maxa Kristacu, videcemo 😛 Neki short roll 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 26 Share Posted January 26 Moram da prijavim (dupli) bag, mada ne očekujem ništa povodom toga… pred rani početak sinoćnih utakmica sam stavio M. Williamsa na IR a Ziona u igru - nije mi odradilo izmenu, nego je nekako resetovalo na prethodno. Kada sam to uočio, već su počele tekme, pa sam probao bar da ubacim GG Jacksona sa bencha (koji je bio aktivan) umesto njega, ali mi je pokazivalo da sam uradio izmenu za sutradan i nije dalo da rotiram 2 aktivna igrača. Apsolutno odvratno kako se ovo desilo i koštaće me pobede/kategorija. Nisam se setio da lupam printskrinove sa satnicama da vidite dokaze, ali šta god. Povraća mi se od espn, evo ga još jedan legit argument zašto treba da se menja to sranje, prevazidjeno i zabagovano. Fuj fuj. Yahoo & Fantrax ti daju da uradiš izmenu za taj daj bilo kad, imaju mnogo manje bagova. 💩 se i na ova pravila i na espn. Sportski pozdrav. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 26 Share Posted January 26 Ma i ja se slažem da je ESPN govno, ali bar je dozvoljena aplikacija za Srbiju. Neću da ulazim preko browsera na telefonu. Čim se iz Yahoo budu urazumili i pustili Yahoo aplikaciju i za nas, trebalo bi preći. Što se tiče ove nedelje, malo sam razočaran, moglo je to biti dosta ubedljivija pobeda, ali ne možeš puno uticati na procente i PPM. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 26 Share Posted January 26 Jedno je sigurno bas ce goreti u plej ofu. Sledece nedelje imamo 4x jokic i djana nadam se u full kapacitetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 26 Share Posted January 26 C liga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 26 Share Posted January 26 5 hours ago, Mile1 said: Jedno je sigurno bas ce goreti u plej ofu. Sledece nedelje imamo 4x jokic i djana nadam se u full kapacitetu I mi proigrali od trejda : ) Green zna da izgleda nekad kao elitni sg, ali često je u stanju da ubije % cele ekipe, tako da je uvek pitanje na koju nogu je ustao. Više volim da igram na sigurno. Bilo bi lepo da LAL trejduju Hačimuru,ali nije loše ni ovako. Odmaraće Brona i AD naizmenično u martu, pa će biti više slobode u igri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 26 Share Posted January 26 (edited) Vit Krejči opasno dizanje sa fa. Tihi ubica. Sinoć 3 stl, 2 blk, 7 ast, 20 pts. Neka potraje još malo. Edited January 26 by Wook 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 26 Share Posted January 26 Ako budu zabetonirali plej of poziciju, možda će i da odmaraju, a to je teška priča. Možda u aprilu, a to za našu ligu nije važno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 26 Share Posted January 26 Betoniranje plej of pozicije ce biti bas teško, a pogotovo na zapadu, svaka ekipa će želeti da izbegne plej. Teško da će tu biti nekog dramatičnog odmaranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therion Posted January 26 Share Posted January 26 cestitke delgado, ovo je bilo klasicno razvaljivanje 🤕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 27 Share Posted January 27 A sada protiv @mr clutch Bice bas zeznuto protiv vembija i porza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 27 Share Posted January 27 Umesto pobede 8:5, poraz 5:8, hvala espn. 6 kategorija me kostao bag, jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 27 Share Posted January 27 10 minutes ago, Mile1 said: A sada protiv @mr clutch Bice bas zeznuto protiv vembija i porza Bice zeznuto stoka razlike za vas. Gde bas sad na vas, Joku i Janu posle ubedljive pobede i podognutog samopouzdanja donplafona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 27 Share Posted January 27 Znam jedino da neću juriri blk na FA ovo kolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts