Jump to content

B liga NBA Fantasy 2024/2025

Glasanje  

21 members have voted

1. 1. Broj IR mesta

2. 2. Datum drafta

• 19.10. (Subota) u 21h
    • 20.10. (Nedelja) u 21h

Recommended Posts

Nijanse su u pitanju izmedju njih dvojice,a cenim da će Toronto da tankuje sezonu pogotovo što im Barns povredjen na duže tako da je pitanje koliko će on igrati ove sezone.

Na kraju sam ipak dao prednost Strusu. Prošle sezone je imao veoma lepe statse,nisu bili konstatni,ali generalno fini i iznad očekivanja. 

Ne stigoh da iskomentarisem proslonedeljni duel protiv Korneta, izuzetno zanimljiv i na kraju podela plena. Kornet je dobacio do cak 623p, 95 trojki i 142ass i 36stl a ja sam bacanja iscupao na trecu decimalu i uspeo sam sa FA da iskopam defanzivne skokove, tako da sam zadovoljan rezultatom. 

Ove nedelje solidna borba protiv starog lisca mr klaca, bice svasta do kraja, tesno ko u klonjari

• Like 2
  • Tuzno 1

Užasno šutersko veče. Od dobijenih FG% sad je opet egal. Moram dva puta da dobijem istu kategoriju...

Kuzma mi je baš razbio Kulibalija i Karingtona napadački i slabi mi PPM. Uzima ljudina 28 šuteva, nadam se da će da ga šutnu do dedlajna.

Od pozitivnijih stvari, sve manje restrikcija minuta za Sara i puštaju ga da zlostavlja na fantaziju.

4 hours ago, Dracarys said:

Od pozitivnijih stvari, sve manje restrikcija minuta za Sara i puštaju ga da zlostavlja na fantaziju.

Definitivno mu vratiti na max 20 minuta. Decko je tinejdzer, negde ce doskociti lose pu pu...neka igraju malo vise iskusni centri dok su jos tamo!

• Ha-ha 2

@mr clutch Iskreno, usrao te ovaj neresen rezultat. Odvalio sam te u svojih 6 KAT a ti si dosta dobio tesno - PPM 0.510 > 0.506; AST za 3, TO za 1 (tu me dusa boli, moji su poslednje vece tu usrali a tvoji cisti kao bebina guza, niko da izgubi neku loptu), poeni takodje nisu daleko bili, u 1 trenutku sam vodio 9-3-1, ali na kraju nereseno. Dobro, castio me Vembi jednim mecom, Beal takodje nije igrao nekoliko, a meni se Bridges vratio ranije nego sto je inicijalno prognozirano.... 

Idemo dalje, sledi duka doncic. 

• Tuzno 1

22 minutes ago, delgado said:

@mr clutch Iskreno, usrao te ovaj neresen rezultat. Odvalio sam te u svojih 6 KAT a ti si dosta dobio tesno - PPM 0.510 > 0.506; AST za 3, TO za 1 (tu me dusa boli, moji su poslednje vece tu usrali a tvoji cisti kao bebina guza, niko da izgubi neku loptu), poeni takodje nisu daleko bili, u 1 trenutku sam vodio 9-3-1, ali na kraju nereseno. Dobro, castio me Vembi jednim mecom, Beal takodje nije igrao nekoliko, a meni se Bridges vratio ranije nego sto je inicijalno prognozirano.... 

Au delgisa brate vidi se da nisi radjao, bebina guza ne može biti čista. 

Ja veća sranja u životu nisam video 🤣🤣🤣

Edited by propolis
  • Like 1
  • Ha-ha 2

48 minutes ago, delgado said:

Cestitke na fer pleju i borvi.

Na kraju u nadokanadi vremena iscupah bod na iskustvo, a gore sam odigrao. Na taj nacin se osvaja titula.

Btw pre ce se vratiti Porzingis, nego muceni Midleton koji je trebao poceti sezonu.

• Like 1

1 hour ago, Dracarys said:

Mene baš zanimaju kakve ponude stižu za Jokaru. Mogu i neki skrinšotovi poruka da padnu, može i u spoiler sa naglaskom (18+) (foto) (video).

Nudio sam SGA, Kleja I Robet Williamsa, odbiVen! Trazen Dzejlen Braun umesto Kleja, odbijen s moje. 

Tesko su izvodivi trejdovi, svako misli da vise dobija/gubi.

Edit: Bukvalno mislim da je 1 trejd prosao ukupno otkad igram fantasy I to neki PG sa DD ucincima za centra sa DD.

Edited by leki bg

31 minutes ago, leki bg said:

Definitivno 

....zato je trebalo da uzmes SGA I 2 legit igraca, Kleja I Pricarda😇

Upravo suprotno moja tvrdnja govori🤠

Edited by propolis
Cheat kod u igrici moraš da platiš 😉 a ne da nudiš veterane i granične FA igrače maj frend
  • WOW 1