propolis Posted November 12 Share Posted November 12 Nijanse su u pitanju izmedju njih dvojice,a cenim da će Toronto da tankuje sezonu pogotovo što im Barns povredjen na duže tako da je pitanje koliko će on igrati ove sezone. Na kraju sam ipak dao prednost Strusu. Prošle sezone je imao veoma lepe statse,nisu bili konstatni,ali generalno fini i iznad očekivanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted November 12 Share Posted November 12 Znači počele su i batice što menjaju povredjene batice da se povredjuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 12 Share Posted November 12 A šta ja da kažem? Večeras su mi aut igrači prve tri runde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted November 12 Share Posted November 12 (edited) Obrisite, bag Edited November 12 by Davai Davai Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 13 Author Share Posted November 13 Ne stigoh da iskomentarisem proslonedeljni duel protiv Korneta, izuzetno zanimljiv i na kraju podela plena. Kornet je dobacio do cak 623p, 95 trojki i 142ass i 36stl a ja sam bacanja iscupao na trecu decimalu i uspeo sam sa FA da iskopam defanzivne skokove, tako da sam zadovoljan rezultatom. Ove nedelje solidna borba protiv starog lisca mr klaca, bice svasta do kraja, tesno ko u klonjari 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 13 Share Posted November 13 Vidim nova poruka, pomislih možda neko hoće Kavaija da uzme 🙂 Što bi rekli u Americi: What granny fancies-granny dreams 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 15 Share Posted November 15 @Jerotije Pantic Je zabogovao pa bi mogao admin da ga iscima da se probudi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted November 15 Share Posted November 15 43 minutes ago, propolis said: @Jerotije Pantic Je zabogovao pa bi mogao admin da ga iscima da se probudi. Apsolutno nije tacno, vrsim sve izmene a Kuzmu sam skinuo kada mi je odgovaralo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted Friday at 06:55 PM Share Posted Friday at 06:55 PM Do qurca i Jokić out, ajde što je imao samo 2 tekme ove nedelje,nego sad neće igrati večeras.... Bogovi fantazija, kažite koju žrtvu da vam prinesem? Jel drop Kavaija dovoljan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted Saturday at 10:20 AM Share Posted Saturday at 10:20 AM Užasno šutersko veče. Od dobijenih FG% sad je opet egal. Moram dva puta da dobijem istu kategoriju... Kuzma mi je baš razbio Kulibalija i Karingtona napadački i slabi mi PPM. Uzima ljudina 28 šuteva, nadam se da će da ga šutnu do dedlajna. Od pozitivnijih stvari, sve manje restrikcija minuta za Sara i puštaju ga da zlostavlja na fantaziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted Saturday at 03:10 PM Share Posted Saturday at 03:10 PM 4 hours ago, Dracarys said: Od pozitivnijih stvari, sve manje restrikcija minuta za Sara i puštaju ga da zlostavlja na fantaziju. Definitivno mu vratiti na max 20 minuta. Decko je tinejdzer, negde ce doskociti lose pu pu...neka igraju malo vise iskusni centri dok su jos tamo! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted Saturday at 03:49 PM Share Posted Saturday at 03:49 PM 39 minutes ago, leki bg said: Definitivno mu vratiti na max 20 minuta. Decko je tinejdzer, negde ce doskociti lose pu pu...neka igraju malo vise iskusni centri dok su jos tamo! What granny fancies-granny dreams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted Sunday at 12:26 AM Share Posted Sunday at 12:26 AM 9 hours ago, leki bg said: Definitivno mu vratiti na max 20 minuta. Decko je tinejdzer, negde ce doskociti lose pu pu...neka igraju malo vise iskusni centri dok su jos tamo! Pusti dečka da probija led. Lako je matorcima koji su se obezbedili za desetak generacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted Sunday at 05:57 PM Share Posted Sunday at 05:57 PM Jokić je na trejd listi uz koga mora da se uzme jedan od povredjenih igrača. Ukoliko ima zainteresovnih neka pišu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted Monday at 12:24 PM Author Share Posted Monday at 12:24 PM @mr clutch Iskreno, usrao te ovaj neresen rezultat. Odvalio sam te u svojih 6 KAT a ti si dosta dobio tesno - PPM 0.510 > 0.506; AST za 3, TO za 1 (tu me dusa boli, moji su poslednje vece tu usrali a tvoji cisti kao bebina guza, niko da izgubi neku loptu), poeni takodje nisu daleko bili, u 1 trenutku sam vodio 9-3-1, ali na kraju nereseno. Dobro, castio me Vembi jednim mecom, Beal takodje nije igrao nekoliko, a meni se Bridges vratio ranije nego sto je inicijalno prognozirano.... Idemo dalje, sledi duka doncic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted Monday at 12:46 PM Share Posted Monday at 12:46 PM (edited) 22 minutes ago, delgado said: @mr clutch Iskreno, usrao te ovaj neresen rezultat. Odvalio sam te u svojih 6 KAT a ti si dosta dobio tesno - PPM 0.510 > 0.506; AST za 3, TO za 1 (tu me dusa boli, moji su poslednje vece tu usrali a tvoji cisti kao bebina guza, niko da izgubi neku loptu), poeni takodje nisu daleko bili, u 1 trenutku sam vodio 9-3-1, ali na kraju nereseno. Dobro, castio me Vembi jednim mecom, Beal takodje nije igrao nekoliko, a meni se Bridges vratio ranije nego sto je inicijalno prognozirano.... Idemo dalje, sledi duka doncic. Au delgisa brate vidi se da nisi radjao, bebina guza ne može biti čista. Ja veća sranja u životu nisam video 🤣🤣🤣 Edited Monday at 12:46 PM by propolis 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted Monday at 01:00 PM Author Share Posted Monday at 01:00 PM Pokusao sam da porodim pobedu ovde, ali nista od toga ;D 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted Monday at 01:20 PM Share Posted Monday at 01:20 PM 48 minutes ago, delgado said: @mr clutch Iskreno, usrao te ovaj neresen rezultat. Odvalio sam te u svojih 6 KAT a ti si dosta dobio tesno - PPM 0.510 > 0.506; AST za 3, TO za 1 (tu me dusa boli, moji su poslednje vece tu usrali a tvoji cisti kao bebina guza, niko da izgubi neku loptu), poeni takodje nisu daleko bili, u 1 trenutku sam vodio 9-3-1, ali na kraju nereseno. Dobro, castio me Vembi jednim mecom, Beal takodje nije igrao nekoliko, a meni se Bridges vratio ranije nego sto je inicijalno prognozirano.... Idemo dalje, sledi duka doncic. Cestitke na fer pleju i borvi. Na kraju u nadokanadi vremena iscupah bod na iskustvo, a gore sam odigrao. Na taj nacin se osvaja titula. Btw pre ce se vratiti Porzingis, nego muceni Midleton koji je trebao poceti sezonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted Monday at 01:41 PM Share Posted Monday at 01:41 PM Na kraju pobeda, jeste minimalna, ali se pobedi u zube ne gleda. Šarp je real deal. Ubrao sam skorera top plase u devetoj rundi, a igrače kao Keslerčine ili Zupca nemaš kasnije. Ušao sam i u TOP4, izdržava se period bez lekcija Bankerizma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted Monday at 01:54 PM Share Posted Monday at 01:54 PM Mene baš zanimaju kakve ponude stižu za Jokaru. Mogu i neki skrinšotovi poruka da padnu, može i u spoiler sa naglaskom (18+) (foto) (video). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted Monday at 03:22 PM Share Posted Monday at 03:22 PM (edited) 1 hour ago, Dracarys said: Mene baš zanimaju kakve ponude stižu za Jokaru. Mogu i neki skrinšotovi poruka da padnu, može i u spoiler sa naglaskom (18+) (foto) (video). Nudio sam SGA, Kleja I Robet Williamsa, odbiVen! Trazen Dzejlen Braun umesto Kleja, odbijen s moje. Tesko su izvodivi trejdovi, svako misli da vise dobija/gubi. Edit: Bukvalno mislim da je 1 trejd prosao ukupno otkad igram fantasy I to neki PG sa DD ucincima za centra sa DD. Edited Monday at 03:24 PM by leki bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted Monday at 03:26 PM Share Posted Monday at 03:26 PM Brate ja svake godine napravim po 2 trejda...tako da spadam u izuzetno realne likove 😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted Monday at 03:27 PM Share Posted Monday at 03:27 PM (edited) Just now, propolis said: Brate ja svake godine napravim po 2 trejda...tako da spadam u izuzetno realne likove 😎 Definitivno ....zato je trebalo da uzmes SGA I 2 legit igraca, Kleja I Pricarda😇 Edited Monday at 03:28 PM by leki bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted Monday at 03:46 PM Share Posted Monday at 03:46 PM (edited) 31 minutes ago, leki bg said: Definitivno ....zato je trebalo da uzmes SGA I 2 legit igraca, Kleja I Pricarda😇 Upravo suprotno moja tvrdnja govori🤠 Edited Monday at 03:59 PM by propolis Cheat kod u igrici moraš da platiš 😉 a ne da nudiš veterane i granične FA igrače maj frend 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted yesterday at 10:19 AM Share Posted yesterday at 10:19 AM Jos jedno kolo gde igram na X. Beal je dtd nedelju dana i nikako da se vrati, i Wemby-ju s3 ne igra u poslednja dva meca. Od Midltona nemam nikakva ocekivanja. Jedino vredno pomena je da se Porzi izgleda oporavlja brze od predvidjenog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts