leki bg Posted October 23 Share Posted October 23 @Dzep jos zainteresovan za Pricarda? Pokidao sinoc! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted October 23 Share Posted October 23 5 hours ago, leki bg said: @Dzep jos zainteresovan za Pricarda? Pokidao sinoc! Video sam jutros kao kroz maglu... Neka hvala 😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 25 Share Posted October 25 (edited) @Dracarys grofe daj tiere za drugu ligu zapad. To što smo nizi rang ne znači da nismo vredi tvojih procena 🤠 Da se bar nešto dešava na pdfu Edited October 25 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 26 Share Posted October 26 Hajde, videću da sastavim nešto. Tieri će da budu isključivo iz potencijala za prolaz u A ligu, a ne što će Markanen ili Ejton da izuju regularku, a sredinom marta su u avionu za Kankun. Tieri neće oslikavati stanje na tabeli na kraju regularne sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 26 Share Posted October 26 Ocajno kolo igraju moje vedete. Ne znam ni sam kako trenutno imam 5 kolona. Sudija sviraj kraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 26 Share Posted October 26 Ja se čupam profi sa FA,ali pitanje dokle ću izdržati. U svakom slučaju sunce neće granuti do nove godine. Previše povreda i dugih odsustva...jbg nisam znao za Ausara i Kawhija da su u tolikom kanalu,nisam ispratio jbg. Olinik i Dejuante iz vedra neba odsustva. Kod Grofa sam vrv u poslednjem tajeru hahaha, samo me Jokić drži da ne ispadnem iz lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 26 Share Posted October 26 49 minutes ago, propolis said: Kod Grofa sam vrv u poslednjem tajeru hahaha, samo me Jokić drži da ne ispadnem iz lige. Ovo bi trebalo da te raduje. Navijam da budem poslednji kod Drakceta, kada se zna je prevazisao najjaceg kontrasa sa procenu Meka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 27 Share Posted October 27 Drakče je večeras bio pijan da je kupio karte za koncert Tanje Savić. Tako mlada, tako mlada... Inače, za tiere imate da se načekate B ligaši za 3-4 dana, a verujem i da će A ligaše da zanima kako ću oceniti igrače. Biće to istorijsko ocenjivanje. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 27 Share Posted October 27 Drakce, od mene litar vinjaka vip loza za Tanju Savic, ali pod uslovom da me stavis na poslednje mesto u svojoj predikciji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 27 Share Posted October 27 Neko zainteresovan za Bukera možda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 27 Share Posted October 27 (edited) 53 minutes ago, Gaga said: Neko zainteresovan za Bukera možda? Bas obrnuto, sorry...previse poena, premalo rbds I assists kod mene. Treba mi DD drvo nemac pojma Edited October 27 by leki bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 27 Share Posted October 27 Dajem ja Durena+jednog od trojca Kawhi,Strus,Ausar. Za dvojicu zdravih i pravih, samo ozbiljne poruke u inbox,ostali STOP! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted Monday at 08:27 AM Share Posted Monday at 08:27 AM Neki su se odmah prepoznali 🤣🤣🤣 Izvukoh 5-7-1 iako je moglo biti bolje uprkos silnim izostancima. Slede teška dva meseca fantazija i biće potrebno mnogo sreće i FA pogodaka da bih ostao u PO trci. Deluje da će biti teška sezona za Jokića i drugove,kako u ligi tako i u fantaziju. Znala je igrica kome da da prvog pika i da oteža Jokiću i u fantaziju🤠 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted Monday at 09:48 AM Share Posted Monday at 09:48 AM Izvukoh casan poraz. Cestitke rivalu na pobedi, casnoj igri, i sto je izbacivao loptu u aut kad su se moji igraci valjali po podu. A sad Drakce. Svi bogovi sa Olimpa, preklinjem vas za pobedu u ovom kolu protiv mog najljuceg rivala Dragoljuba. U zamenu za pobedu bih cak dao poraze u svim ostalim kolima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted Monday at 10:41 AM Share Posted Monday at 10:41 AM Jedva sam pobedio Kornetovu ekipu. Ekipa je čist tutorijal kako draftovati za regularnu sezonu. 40 minutes ago, mr clutch said: A sad Drakce. Svi bogovi sa Olimpa, preklinjem vas za pobedu u ovom kolu protiv mog najljuceg rivala Dragoljuba. U zamenu za pobedu bih cak dao poraze u svim ostalim kolima. Neće ti pomoći ni Wemby da izbegneš težak poraz. Četiri kategorije za tebe je da napraviš slavlje pod šatru sa pevaljkom Tanjom Savić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted Monday at 04:00 PM Share Posted Monday at 04:00 PM 4 hours ago, Dracarys said: Jedva sam pobedio Kornetovu ekipu. Ekipa je čist tutorijal kako draftovati za regularnu sezonu. Zar se i ne igra samo regular season bese? Vodio sam se onim igracima koji su odigrali skoro sve ili veliku vecina utakmica, da bude sto manje povreda nadam se pa ocekujem na duze staze neki rezultat. Fali mi skok, uzese mi 2 visoka koja sam hteo ispred nosa na draftu. Jedan tik pre mene i drugi dvojicu pre mene. Reko daj onda da idem na varijantu sa sto vise poena i trojki. U trojkama sam ubedljivo prvi u ovom kolu, ali u poenima sam malo podbacio u ovom kolu iako sam 6. na tabeli u tom segmentu morao sam na tebe da naletim koji si bio bolji za 15 poena. Cestitam na pobedi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted Monday at 04:47 PM Share Posted Monday at 04:47 PM (edited) 52 minutes ago, Brat od Korneta said: Zar se i ne igra samo regular season bese? Vodio sam se onim igracima koji su odigrali skoro sve ili veliku vecina utakmica, da bude sto manje povreda nadam se pa ocekujem na duze staze neki rezultat. Fali mi skok, uzese mi 2 visoka koja sam hteo ispred nosa na draftu. Jedan tik pre mene i drugi dvojicu pre mene. Reko daj onda da idem na varijantu sa sto vise poena i trojki. U trojkama sam ubedljivo prvi u ovom kolu, ali u poenima sam malo podbacio u ovom kolu iako sam 6. na tabeli u tom segmentu morao sam na tebe da naletim koji si bio bolji za 15 poena. Cestitam na pobedi. Mislio sam na regularni deo sezone fantazija. Tako sam i ja isto mislio dok sam počinjao da igram, ali onda posle vidiš da neki igrači poslednjih mesec dana ne igraju zbog raznih gluposti, a tada počinje naš plej of i klubu baš u tom trenutku nekim čudom odgovara da ne igra ako pre toga ne bude trejdovan. Zbog toga sam napisao da ti je ekipa samo za regularni deo sezone. Zašto ovo mislim, napisaću kada budem sastavljao tiere. Edited Monday at 04:53 PM by Dracarys 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted Monday at 10:47 PM Author Share Posted Monday at 10:47 PM Cestitke Dzepu na postenoj borbi. Nek se spremi FatZadd ako debeli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted Tuesday at 03:22 AM Share Posted Tuesday at 03:22 AM Bankero 50-13-9. Poslednjih 10 minuta se držao na 9 asista... Smilovali se bogovi Olimpa, pa ometali šutere kojim Bankero dodaje. Inače, Wemby je malo jači od kiselog mleka, ne može ništa protiv mog drim tima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted Tuesday at 08:16 AM Share Posted Tuesday at 08:16 AM Tek sad sam se usudio uci na 4room. Drzim se (ne za gace) sa obzirom na partiju fejk zabara. Ne zna on, a ni Drakce gde je jadransko more najplice, a tu nastupa mr clutch i gazi kao plitak potok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted Tuesday at 09:45 AM Share Posted Tuesday at 09:45 AM (edited) Dejouante Murray Strus Ausar Thompson Kawhi Olynik Kakva startna petorka za IR 🤣🤣🤣 Edited Tuesday at 09:46 AM by propolis Samo danas ponuda do 00:00 3 za 1 🤑🤑🤑 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted Wednesday at 02:53 PM Share Posted Wednesday at 02:53 PM Ajde što Jokara nosi Denver na krkaci, nego i Grumenja iz Vranja. Častim pivo čim se vrati u Sombor!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted Thursday at 07:21 AM Share Posted Thursday at 07:21 AM (edited) Uboli smo mitsku zver u vidu Jarrett Allena. 80,6 % iz igre, ludo. Ne žalimo za Goberom 😄 Edited Thursday at 07:23 AM by Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted Thursday at 11:52 AM Share Posted Thursday at 11:52 AM Kulibalče 27-9 i 3 stl od desete runde. Još jedno jako veče, čak i vodim u blk protiv JJJ i Vembanjame. Nikad u fantaziju nisam bio ovoliko jak u stl/blk. Još sam se razmišljao između Bankera i Holmgrena koji nudi neverovatan stock, ali sam se bojao Hartenštajnovog uticaja kasnije u sezoni, što će pogoditi i nama važniji deo sezone, plej of. Jedva sam izabrao Bankera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted Thursday at 12:22 PM Share Posted Thursday at 12:22 PM Uzeo sam previse igraca koji znaju kosarke, pa mi fali red drveća I red fizikalaca koji ce nesto da ukradu, izbore se za niciji skok... In RL, pokidali bismo svakog u ligi, ovako ce Beard & son tavoriti na sredini tabele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts