Dracarys Posted May 1 Posted May 1 1 hour ago, Zvezdinho said: @Dracarys sta mislis sta je cast/poklon Mogu i drugi da pogadjaju, kao @Magia i ostali S obzirom na to koliko je čekao, treba da vodiš na ćevape i pivo celu A ligu. 1 1 2
Zvezdinho Posted May 1 Posted May 1 6 minutes ago, Dracarys said: S obzirom na to koliko je čekao, treba da vodiš na ćevape i pivo celu A ligu. Ma carter letom da vas vodim na NBA finale sa sve placenim kartama. 1 1
Dracarys Posted May 1 Posted May 1 22 minutes ago, Zvezdinho said: Ma carter letom da vas vodim na NBA finale sa sve placenim kartama. Pa Zveki, otvori se malo, doneo ti je jedinu titulu koju imaš, a više ih nećeš imati. Plus to treba da proslavimo uz ćevape i pivo. 1
Zvezdinho Posted May 5 Posted May 5 (edited) @delgado paket je poslat, nemoj da se plasis ako se bude culo tik-tak tik-tak Verovatno ti sutra stize postom. Ako se nisi naduvao i dao mi pogresne podatke Edited May 5 by Zvezdinho 2 2
Zvezdinho Posted May 6 Posted May 6 Delgi sto se ne hvalis da ti je stigla posiljka danas u 14:58 😛 Evo sta je @delgado dobio 1 2 1
Zvezdinho Posted May 6 Posted May 6 (edited) Samo da znas @delgado ovo je bila poslednja knjiga u gradu, posle ove kupovine nema gde sa se kupi kod nas u gradu. Jbg sta da radim kad nema nista za Lebrona da se kupi A hteo sam. Dobra je knjiga. Edited May 6 by Zvezdinho 2
delgado Posted May 6 Posted May 6 @Zvezdinho Pokupio sam paket tacno u 12h, usput sam ga proverio dobro da li ima tika-taka kao u kuci Ozrena Soldatovica! Ovo je kao u Vrucem vetru kada objasnjavaju Surdinom sinu sta znaci iluzija, i valjda bas Ckalja kaze "Iluzija je sine kad ocekujes bicikl, a dobijes jabuke" (Iz pozadine tuznim glasom - Neprskane...). Ja ocekivao neki dobar paket vutre, kad ono dobio materijal za potpalu, a posto se par godina grejemo na toplotnu pumpu, moracu babi da dam, ima makar 410 strana dosta vatre da se zapali 😛 Spoiler Salu na stranu Zveki, izuzetno lep gest, protitacu celu knjigu i javicu utiske svima na forumu. Planiram da je ponesem na letovanje ako budem isao za nekih mesec i nesto, a znas sa kim idem, sa Lukakuom, a ima i da procitam knjigu je njegov recently napisao 🙂 Hvala ti brate, sad si zvanicno isplatio cevape i skinuo anatemu, mozda vec dogodine budes contender 😉 PS. Mogao si neku posvetu da napises na samoj knjizi, kao na ovom ukrasnom papiru, tipa Delgadu od Zvekija, za titulu u fantasi sezoni 12/13... Ali dobro, slikao sam i ovaj ukrasni papir pre nego sto sam ga smotao u kantu, tako je posveta/uspoemena u digitalnom sadrzaju. Ziveo brate! 2 2
delgado Posted May 7 Posted May 7 (edited) Salu na stranu Zveki, izuzetno lep gest, protitacu celu knjigu i javicu utiske svima na forumu. Planiram da je ponesem na letovanje ako budem isao za nekih mesec i nesto, a znas sa kim idem, sa Lukakuom, a ima i da procitam knjigu koju je njegov otac recently napisao i izdao, bili smo na promociji 🙂 Hvala ti brate, sad si zvanicno isplatio cevape i skinuo anatemu, mozda vec dogodine budes contender 😉 PS. Mogao si neku posvetu da napises na samoj knjizi, kao na ovom ukrasnom papiru, tipa Delgadu od Zvekija, za titulu u fantasi sezoni 12/13... Ali dobro, slikao sam i ovaj ukrasni papir pre nego sto sam ga smotao u kantu, tako je posveta/uspoemena u digitalnom sadrzaju. Ziveo brate! EDIT : posto vidim da nisam dobro napisao i progutao sam par reci, a isteklo vreme za EDIT. Zveki, ako hoces da citas knjigu od Lukakuovog caleta, mogu da ti posaljem postom, a u PM ti mogu reci o cemu se radi. Odvadio sam spoiler, da bi se bojle razumelo.. @Zvezdinho saljem ti sliku knjige i opis o cemu se radi, pa ako ti se privlaci content, saljem ti.. Edited May 7 by delgado
Barkley#34 Posted May 29 Posted May 29 Drugari, možda biste mogli da pojačate zanimljivost vaše lige: 2
Zvezdinho Posted June 1 Posted June 1 (edited) 2 hours ago, Dracarys said: Kad Zveki ispadne, da mu stavimo tulusku/šepurinu u rčma Draki shvati, prestani srati. Edited June 1 by Zvezdinho
sloba2209 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Dobro veče gospodo, izvinjavam se što je moj post off topic, neka ga admin briše ako je problem. Došao sam ovde u potrazi za novim članovima lige koja postoji 6 sezona. Radi se o ESPN fantaziju, liga se igra po dinasty sistemu, postoje 4 kipera, ostali se biraju na draftu. Igra se H2H each category. Novi članovi su potrebni jer su neki trenutni članovi ušli u malo ozbiljnije godine i izgubili interesovanje. Jedini uslov je da se ima tviter profil kako bi član bio dodat u grupu članoval lige. Hvala na pažnji i nadam se da će biti zainteresovanih.
Recommended Posts