Jump to content

Datum  

18 members have voted

1. 1. Datum

2. 2. Vreme

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Zvezdinho said:

@Dracarys sta mislis sta je cast/poklon:wicked:

Mogu i drugi da pogadjaju, kao @Magia i ostali:ss:

S obzirom na to koliko je čekao, treba da vodiš na ćevape i pivo celu A ligu.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted
6 minutes ago, Dracarys said:

S obzirom na to koliko je čekao, treba da vodiš na ćevape i pivo celu A ligu.

Ma carter letom da vas vodim na NBA finale sa sve placenim kartama.

• Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted
22 minutes ago, Zvezdinho said:

Ma carter letom da vas vodim na NBA finale sa sve placenim kartama.

Pa Zveki, otvori se malo, doneo ti je jedinu titulu koju imaš, a više ih nećeš imati. Plus to treba da proslavimo uz ćevape i pivo.

• Thanks 1
Posted (edited)

@delgado paket je poslat, nemoj da se plasis ako se bude culo tik-tak tik-tak :wicked:

Verovatno ti sutra stize postom.

Ako se nisi naduvao i dao mi pogresne podatke:roflmao:

Edited by Zvezdinho
  • Ha-ha 2
  • Pumpaj! 2
Posted (edited)

Samo da znas @delgado ovo je bila poslednja knjiga u gradu, posle ove kupovine nema gde sa se kupi kod nas u gradu. Jbg sta da radim kad nema nista za Lebrona da se kupi:classic_sad: A hteo sam. Dobra je knjiga.

Edited by Zvezdinho
  • Like 2
Posted

@Zvezdinho Pokupio sam paket tacno u 12h, usput sam ga proverio dobro da li ima tika-taka kao u kuci Ozrena Soldatovica!

Ovo je kao u Vrucem vetru kada objasnjavaju Surdinom sinu sta znaci iluzija, i valjda bas Ckalja kaze "Iluzija je sine kad ocekujes bicikl, a dobijes jabuke" (Iz pozadine tuznim glasom - Neprskane...). Ja ocekivao neki dobar paket vutre, kad ono dobio materijal za potpalu, a posto se par godina grejemo na toplotnu pumpu, moracu babi da dam, ima makar 410 strana dosta vatre da se zapali 😛  

MJ1.jpg

MJ2.jpg

Spoiler

Salu na stranu Zveki, izuzetno lep gest, protitacu celu knjigu i javicu utiske svima na forumu. Planiram da je ponesem na letovanje ako budem isao za nekih mesec i nesto, a znas sa kim idem, sa Lukakuom, a ima i da procitam knjigu je njegov recently napisao 🙂 Hvala ti brate, sad si zvanicno isplatio cevape i skinuo anatemu, mozda vec dogodine budes contender 😉 PS. Mogao si neku posvetu da napises na samoj knjizi, kao na ovom ukrasnom papiru, tipa Delgadu od Zvekija, za titulu u fantasi sezoni 12/13... Ali dobro, slikao sam i ovaj ukrasni papir pre nego sto sam ga smotao u kantu, tako je posveta/uspoemena u digitalnom sadrzaju. Ziveo brate! 

• Like 2
  • Love 2
Posted (edited)

Salu na stranu Zveki, izuzetno lep gest, protitacu celu knjigu i javicu utiske svima na forumu. Planiram da je ponesem na letovanje ako budem isao za nekih mesec i nesto, a znas sa kim idem, sa Lukakuom, a ima i da procitam knjigu koju je njegov otac recently napisao i izdao, bili smo na promociji 🙂 Hvala ti brate, sad si zvanicno isplatio cevape i skinuo anatemu, mozda vec dogodine budes contender 😉 PS. Mogao si neku posvetu da napises na samoj knjizi, kao na ovom ukrasnom papiru, tipa Delgadu od Zvekija, za titulu u fantasi sezoni 12/13... Ali dobro, slikao sam i ovaj ukrasni papir pre nego sto sam ga smotao u kantu, tako je posveta/uspoemena u digitalnom sadrzaju. Ziveo brate! 

EDIT posto vidim da nisam dobro napisao i progutao sam par reci, a isteklo vreme za EDIT.  Zveki, ako hoces da citas knjigu od Lukakuovog caleta, mogu da ti posaljem postom, a u PM ti mogu reci o cemu se radi. Odvadio sam spoiler, da bi se bojle razumelo.. @Zvezdinho  saljem ti sliku knjige i opis o cemu se radi, pa ako ti se privlaci content, saljem ti..

Edited by delgado