Chaos Is Me Posted April 21 Author Posted April 21 Nunn je najbolji igrač u EL ali mvp ove sezone je bio Shorts. 12
Borca Posted April 21 Posted April 21 Sto se glasova tice po 35% su glasovi trenera i kapitena evroligaskih klubova (ukupno 70%), 20% su glasovi iz medija i 10% glasovi navijaca.
DameTime Posted April 21 Posted April 21 Željko na kzš kaže da KKP i KKCZ treba da postignu konsenzus i zajedno nastupe po pitanju ove (nepristojne) ponude EL. Kad se već stalno priča o košarkaškom ambijentu u Beogradu, da pokažu i poštovanje prema nama. Gospodin ❤️ 1 2 1 2
Molina23 Posted April 21 Posted April 21 37 minutes ago, DameTime said: Željko na kzš kaže da KKP i KKCZ treba da postignu konsenzus i zajedno nastupe po pitanju ove (nepristojne) ponude EL. Kad se već stalno priča o košarkaškom ambijentu u Beogradu, da pokažu i poštovanje prema nama. Gospodin ❤️ Kad ti licenca zavisi od opranih državnih miliona Ostoje, Drčele, Neše Rominga, kladionica, Milenijuma i ostalih gengsta privezaka Andreja i NeAndreja, onda se poziva na državnu sabornost i bacaju 69-ke. Odvratni seljoberi svi zajedno na gomili. Goldergovski rečeno, zaslužuju samo šut u guzicu i finansijski ban na neko vreme. Srećom po blizance ova EL je šatorska imitacija i korupciona kloaka od takmičenja stoga i prolazi šta prolazi. 5 4
DameTime Posted April 21 Posted April 21 3 minutes ago, Molina23 said: Kad ti licenca zavisi od opranih državnih miliona Ostoje, Drčele, Neše Rominga, kladionica, Milenijuma i ostalih gengsta privezaka Andreja i NeAndreja, onda se poziva na državnu sabornost i bacaju 69-ke. Odvratni seljoberi svi zajedno na gomili. Goldergovski rečeno, zaslužuju samo šut u guzicu i finansijski ban na neko vreme. Srećom po blizance ova EL je šatorska imitacija i korupciona kloaka od takmičenja stoga i prolazi šta prolazi. Volim ovo izigravanje Goldberga kad to odgovara, u ostalim situacijama se bez problema navija za Zvezdu u toj "korupcionoj kloaki od takmičenja". Kad preskočimo već poznate činjenice da su BG blizanci na državnom koritu i da su neprofitabilni projekti, poenta mog upisa je da Obradović u više navrata promoviše KKCZ rame uz rame sa KKP. 1
Molina23 Posted April 21 Posted April 21 1 minute ago, DameTime said: Volim ovo izigravanje Goldberga kad to odgovara, u ostalim situacijama se bez problema navija za Zvezdu u toj "korupcionoj kloaki od takmičenja". Kad preskočimo već poznate činjenice da su BG blizanci na državnom koritu i da su neprofitabilni projekti, poenta mog upisa je da Obradović u više navrata promoviše KKCZ rame uz rame sa KKP. Promoviše kada mu je jasno gde zeka pije vodu i kakav paket je jedini moguć za njegov klub u EL. Bubreg bi taj dao da Partizan solo igra EL, a Zvezda padne u EK, da se ne lažemo. Evo sad ću se rasplačem što je posle 150 prozivki, nipodoštavanja i otrova prema CZ za ove 4 sezone, zapravo došao na Čovićevu ideju klupske sabornosti i zajedničkih interesa prema EL. Jebo ih vođa tako pametne i složne. 6 1 2
DameTime Posted April 21 Posted April 21 (edited) 9 minutes ago, Molina23 said: Evo sad ću se rasplačem što je posle 150 prozivki, nipodoštavanja i otrova prema CZ za ove 4 sezone, zapravo došao na Čovićevu ideju klupske sabornosti i zajedničkih interesa prema EL. Jebo ih vođa tako pametne i složne. Iiii opet imamo ne tako suptilno izjednačavanje Čovića i Obradovića. Ne bih te dalje zadržavala. P.S. Ovde si se lepo razotkrio da ti je gorivo za prvi post negativna emocija (da ne kažem mržnja) prema Željku, a ne goldbergovsko poštenje, pa bi bilo lepo da se ne izvlačiš na to. Edited April 21 by DameTime 4 1 2
goldberg bcd Posted April 21 Posted April 21 14 minutes ago, DameTime said: Volim ovo izigravanje Goldberga kad to odgovara, u ostalim situacijama se bez problema navija za Zvezdu u toj "korupcionoj kloaki od takmičenja". Kad preskočimo već poznate činjenice da su BG blizanci na državnom koritu i da su neprofitabilni projekti, poenta mog upisa je da Obradović u više navrata promoviše KKCZ rame uz rame sa KKP. Naravno da promovise, isto kao sto se lopovi iz SNS drze zajedno ne zato sto vole jedni druge, nego zato sto znaju da bez jednih i drugi postaju ugrozeni. Kao sto se i oni silni naprednjaci ubise od ulizivanja Vucicu ne zato sto su toliko ludi od ljubavi prema njemu nego zato sto im se interes podudara. Obradovic zna da ako KKCZ padne, pada i on. Gospodar nece dopustiti da se KKP i dalje razbacuje milionima, a da KKCZ potone u nebitnost, kao i obrnuto. On i racuna na nas idiotizam da nas samo interesuje sta ce biti sa ta dva kluba, pa moze da se pogasi bukvalno sve oko njih, ali ako KKP ili KKCZ osete nemastinu, onda je to nepravda! Sto se taj "gospodin" ne zalozi za to da drugi klubovi iz regiona dobiju sansu da osvoje ABA ligu, da imaju mesto u EL, da se ta EL menja i da rezultati na terenu odlucuju. To njegovo degutantno podrzavanje "vecitih neprijatelja" je nista drugo nego bezobrazluk, populizam i licemerje. Isto kao kada bi se ja zalagao da ja i ti dobijemo po nekoliko miliona od drzave pa ispadne da je meni stalo do tebe. Sto pre budemo videli ledja svima njima, ukljucujuci i Zeljka "pogledajte tabelu EL" Obradovica, to bolje. 5
Molina23 Posted April 21 Posted April 21 6 minutes ago, DameTime said: Iiii opet imamo ne tako suptilno izjednačavanje Čovića i Obradovića. Ne bih te dalje zadržavala. Žao mi je, večeras je zvučao baš kao Čović. Usiljeno gospodski posle bitne pobede, fol dobronamerno, pružena ruka sve do prve krivine. Nisu džabe drugovali toliko. Nisam izjednačio lik i dela, samo kontekst situacija i poteza. Ti tumači po želji. 3 1
kendrick duckworth Posted April 21 Posted April 21 2 minutes ago, Molina23 said: Žao mi je, večeras je zvučao baš kao Čović. Usiljeno gospodski posle bitne pobede, fol dobronamerno, pružena ruka sve do prve krivine. Nisu džabe drugovali toliko. Nisam izjednačio lik i dela, samo kontekst situacija i poteza. Ti tumači po želji. A kako ti je zvučao prethodnih 14 puta, u različitim trenucima sezone kada je isto pričao? 2
DameTime Posted April 21 Posted April 21 7 minutes ago, goldberg bcd said: Naravno da promovise, isto kao sto se lopovi iz SNS drze zajedno ne zato sto vole jedni druge, nego zato sto znaju da bez jednih i drugi postaju ugrozeni. Kao sto se i oni silni naprednjaci ubise od ulizivanja Vucicu ne zato sto su toliko ludi od ljubavi prema njemu nego zato sto im se interes podudara. Ae pls da batalimo, ako je ikako moguće, ovo izjednačavanje trenera bilo kog blizanca sa SNS lopovima. Pri čemu se ta paralela konstantno povlači samo za jednog od njih. Inače ne možemo da imamo ni neki privid ozbiljne diskusije. Što se tiče ostalog, naravno da čovek gleda svoj interes. Pošto se njegove izjave na kzš analiziraju do u sitna crevca, uzela sam slobodu da sad podelim drugojačiju izjavu, koja bi verovatno prošla ispod radara. 1 minute ago, Molina23 said: Žao mi je, večeras je zvučao baš kao Čović. Usiljeno gospodski posle bitne pobede, fol dobronamerno, pružena ruka sve do prve krivine. Nisu džabe drugovali toliko. Nisam izjednačio lik i dela, samo kontekst situacija i poteza. Ti tumači po želji. Nije njemu prvi put da pominje Zvezdu u takvom, pozitivnom kontekstu, tako da, again - vrlo deplasirano poređenje sa Nebojšom. 1
Molina23 Posted April 21 Posted April 21 27 minutes ago, kendrick duckworth said: A kako ti je zvučao prethodnih 14 puta, u različitim trenucima sezone kada je isto pričao? Pa sad isto, hm hm. Nisam primetio da je u uzastopnim derbi neuspesima isticao kako je KKCZ blago srpske košarke i da je naša publika divna i krasna. Više je bilo soli i osvrta na neke druge stvari što svi znaju itd. Ako ima neki video uredak, slobodan sam da se izvinim. @DameTime Ja sam pomislio da si inicijalnim upisom htela nas istroluješ kad ono mrtva ozbiljna. Nema mržnje sa moje strane, samo frust prema foliraži. Previše je naša kaljuga duboko zaorana da bi se sprala sa par ChatGPT floskula. Da je sreće da može. 3
DameTime Posted April 21 Posted April 21 Nije on zaorao tu kaljugu, pa da mora on sam da je ispira. Pre svega je oru navijači međusobno, svakim novim danom u kom biraju da se fokusiraju na mržnju prema drugom klubu (ovo nema veze s forumom, nego generalno). Ako navijači nisu spremni da rade na ispiranju kaljuge, šta ti tačno očekuješ od Obradovića? On je u X intervjua spominjao Zvezdu, koja zajedno s Partizanom ovde pruža jedinstveno košarkaško iskustvo, ne samo na kzš. Ali valjda je i tada imao neku agendu.
goldberg bcd Posted April 21 Posted April 21 (edited) 55 minutes ago, DameTime said: Ae pls da batalimo, ako je ikako moguće, ovo izjednačavanje trenera bilo kog blizanca sa SNS lopovima. Pri čemu se ta paralela konstantno povlači samo za jednog od njih. Inače ne možemo da imamo ni neki privid ozbiljne diskusije. Što se tiče ostalog, naravno da čovek gleda svoj interes. Pošto se njegove izjave na kzš analiziraju do u sitna crevca, uzela sam slobodu da sad podelim drugojačiju izjavu, koja bi verovatno prošla ispod radara. Pa necemo da batalimo, sustina onoga sto pisemo je u pitanju. To sto radi se naziva populizam i to sto on gleda svoje interese i kako na racun ovog drustva da se domogne miliona evra da pravi svoj Fenerbahce u Beogradu se ne razlikuje od prosecnog SNSovca koji ne radi nista, ali dobija pare jer botuje u komentarima ili lepi plakate po gradu. I taj SNSovac se bori za svoj interes, zahvaljuci tom novcu dobijenom od poreznih obveznika on moze da vodi decu na more. Mislim, koja je njegova prica, da mi treba da budemo srecni jer su "nasi ponosi" najbolji u Evropi, jer nam svi zavide i pricaju o nama, jer je postalo normalno da "nasi ponosi mogu da dovode najskuplje igrace u Evropi"? Pa to je nacionalizam kao sto je i SNS propaganda u medijima nacionalizam i radi se o potpuno istoj stvari - ne znamo sta cemo sa parama, nikad nam bolje u istoriji nije bilo, jedini smo bitni u regionu, uz 8-9 klubova igracki milijardera smo najveci na kontinentu, najludji smo, pravimo najbolju atmosferu itd. Realnost je da smo normalno drustvo ne bi se ni raspravljalo da li dva kosarkaska kluba treba da uopste budu deo kluba bogatasa u kojem je ulaznica 20+ miliona evra po sezoni. Svi oko nas su debili koji ne vide potencijal klupskog sporta, Hrvatska, Madjarska, Rumunija, Slovenija, Crna Gora, zapravo u Evropi samo u Spaniji, Italiji, Grckoj, Turskoj, Izraelu, Nemackoj, Francuskoj i u Rusiji uopste postoje klubovi koji su "vidjeni kao stalni clanovi EL". Sve redom ekonomije koje su giganti u odnosu na malu Srbijicu, ali ne, hajde da trosimo milione evra na dva projekta jer je to ono sto Srbinu treba. Zar smo toliki specimeni u Evropi da cemo da progutamo sve samo da bi ziveli u nekoj svojoj fantaziji u kojoj smo mocni, slavni i uspesni? Edited April 21 by goldberg bcd 1 2
NMX Posted April 22 Posted April 22 7 hours ago, goldberg bcd said: ovi oko nas su debili koji ne vide potencijal klupskog sporta, Hrvatska, Madjarska, Rumunija, Slovenija, Crna Gora Što nema nikakve veze sa kvalitetom domaćih timova, košarkaškom tradicijom klubova iz navedenih zemalja, reprezentacija koje si nabrojao (izuzimam NBA igrače), mogućnostima klubova iz tih zemalja da generišu gledanost, privuku trenere i igrače sve i da im države utrpaju iste novce kao što blizanci dobijaju? Evo hipotetički sutra Orban preko svojih krimi ortaka strpa 20 milki u neki Szolnoki ili gde već i šta? Vrati se Adam Hanga a xy igrača prepozna potencijal igranja protiv Fehervara i Segedina? Daleko bilo da pravdam trpanje para u blizance, tvojih i mojih para i koliko god voleo da gledam klub za koji navijam sa boljim igračima, čekam da to stane jer će to značiti i da nema ove uboge vlasti. Samo ne verujem da porediš potencijal blizanaca sa zemljama i klubovima iz zemalja koje si naveo. Niđe veze.
kendrick duckworth Posted April 22 Posted April 22 Prestao sam da čitam kod Mađarska, država u kojoj je Orban napravio stadion u selendri gde je odrastao, sa ciljem da bude jedan od najlepših stadiona u Evropi. Pritom obezbedio i ulagao u infrastrukturu elitne fudbalske akademije u Mađarskoj preko 100 miliona eura. 1
СтелаРоса Posted April 22 Posted April 22 Obradovica su dva napada/odbrane delile od novih prozivki na racun sudija, lige, drzave i cega vec sve sto predstavlja njegov arsenal oruzja kada izgubi derbi. Zato je smesno uopste se obazirati na njegove izjave, tesko je proceniti sta je tu iskreno i dobronamerno sa njegove strane. 4 1 1 1
DameTime Posted April 22 Posted April 22 1 hour ago, СтелаРоса said: Zato je smesno uopste se obazirati na njegove izjave, tesko je proceniti sta je tu iskreno i dobronamerno sa njegove strane. Zato forum gori posle derbija, ali samo kad je Željko salty, jer se inače ne uklapa u TZ da on želi uništenje Zvezde i aktivno radi na tome. 1 1
MilošVB Posted April 22 Posted April 22 (edited) 14 minutes ago, DameTime said: Zato forum gori posle derbija, ali samo kad je Željko salty, jer se inače ne uklapa u TZ da on želi uništenje Zvezde i aktivno radi na tome. Pogledaj kome odgovaraš... @Nini3112 Može link? Edited April 22 by MilošVB
realno *w Posted April 22 Posted April 22 Biće danas vrhunske obe tekme. Apsolutno ne verujem da može tu da bude nekog rutiniranja, osim ako baš Fener udje u ono njihovo šutersko ludilo. Solidno i ne-preklapanje termina, za uslove EL. 2
СтелаРоса Posted April 22 Posted April 22 11 minutes ago, MilošVB said: Pogledaj kome odgovaraš... Kome?
MilošVB Posted April 22 Posted April 22 4 minutes ago, СтелаРоса said: Kome? Osobi koja ima običaj da jako truje i patkometriše na ovom forumu. A neki pamtimo i "blizu je parket" momenat... 1
Nini3112 Posted April 22 Posted April 22 15 minutes ago, MilošVB said: Pogledaj kome odgovaraš... @Nini3112 Može link? Nasao sam u Izraelskim medijima,iskocilo mi negde,ali neki od glavnih izraelskih medija je objavio 1
СтелаРоса Posted April 22 Posted April 22 10 minutes ago, MilošVB said: Osobi koja ima običaj da jako truje i patkometriše na ovom forumu. A neki pamtimo i "blizu je parket" momenat... Prva recenica je tvoje misljenje, moguce da je istina. Sto se tice ovog drugog, bilo bi lepo da pronadjes sporan upis i jos jednom procitas, posto vec duze vreme ovde uleces i spominjes to u potpuno pogresnom kontekstu. Ja sam poprilicno siguran da si pogresno shvatio upis.
Recommended Posts