MrTripleDouble Posted April 3 Posted April 3 Ali arena sa ovom reklamom koju ne skidaju dva dana sa svim kanala IMAMO SVE! vaške ogavne 13 2
Sharp Posted April 3 Posted April 3 (edited) Balša od 33 kola upisao minute u njih 15. U čak 8 od tih 15 bio je starter. Maksimalna minutaža je bila 14 min. Drugi najgori net rating u ekipi (Mario Nakić jedini lošiji) -7,8. Ima netko objašnjenje za ovo? Ne sjećam se niti jednog sličnog primjera da netko tko je očiti minus tako često starta, a ne igra puno minuta. Edited April 3 by Sharp 1
Losmi17 Posted April 3 Posted April 3 Laganini ritam Zalgirisa. Ocekivao sam nesto vecu ozbiljnost. Kkp igra srednje zalosnobi vode u Kaunasu.
Barkley#34 Posted April 3 Posted April 3 Ima grobara? Lepo, lepo. Ovaj Sirvidis je uspeo da dvaput napravi korake na istom ulazu i nijednom nisu svirani.
Barkley#34 Posted April 3 Posted April 3 On 4/3/2025 at 5:22 PM, СтелаРоса said: Sta kazete, jel lepa koreografija Zalgirisovih navijaca? Expand Kakva je bila, nisam video?
Cavani Posted April 3 Posted April 3 On 4/3/2025 at 5:55 PM, Barkley#34 said: Kakva je bila, nisam video? Expand Kao da se igra u Kijevu.
СтелаРоса Posted April 3 Posted April 3 On 4/3/2025 at 5:55 PM, Barkley#34 said: Kakva je bila, nisam video? Expand Zastave Ukrajine i Litvanije, odgovor na onu koreografiju protiv Zvezde
Barkley#34 Posted April 3 Posted April 3 On 4/3/2025 at 6:07 PM, СтелаРоса said: Zastave Ukrajine i Litvanije, odgovor na onu koreografiju protiv Zvezde Expand Ne vidim što bi nam smetala ukrajinska zastava? 7 1
fradler Posted April 3 Posted April 3 On 4/3/2025 at 5:54 PM, alokin said: Kako vam se čini Lončar? Meni malo iritantan. Expand Opasno iritantan, preti da zaseni lik i delo 1 Kuzme 1
MrTripleDouble Posted April 3 Posted April 3 Nunn demonstrira kurcoglavom Jamesu ko je tru playa, vodja i na koncu sampion, a ko wannabe sve to. 3
Stiletto Posted April 3 Posted April 3 On 4/3/2025 at 6:15 PM, fradler said: Opasno iritantan, preti da zaseni lik i delo 1 Kuzme Expand Ko li tek Zvezdu čeka sutra...
Cavani Posted April 3 Posted April 3 Brazdeikis igrao u Nba jbt, ja sam mislio da je pre Zalgirisa vozio kamion u Americi. 1 1 1
kojihit Posted April 3 Posted April 3 On 4/3/2025 at 6:15 PM, fradler said: Opasno iritantan, preti da zaseni lik i delo 1 Kuzme Expand Morala sam da mjutujem, užasan je, bukvalno svaka rec boli
СтелаРоса Posted April 3 Posted April 3 Zar ne ostaje inicijalna odluka ako se na osnovu snimka ne moze doneti odluka? 1
fradler Posted April 3 Posted April 3 On 4/3/2025 at 6:23 PM, СтелаРоса said: Zar ne ostaje inicijalna odluka ako se na osnovu snimka ne moze doneti odluka? Expand Krajnje bizarna mrtva, pa jos kao moraju da skacu bas Marinkovic i Butkevicius
СтелаРоса Posted April 3 Posted April 3 On 4/3/2025 at 6:25 PM, fradler said: Krajnje bizarna mrtva, pa jos kao moraju da skacu bas Marinkovic i Butkevicius Expand Jedino mi pada na pamet da su na osnovu snimka zakljucili da su oba igraca istovremeno izbacila loptu u aut, ali to je bas onako...
MrTripleDouble Posted April 3 Posted April 3 Opravio sam Brazdeikisa sa plusarom na tiketu. Nakon 15ppg u poslednje 5 tekme, vratio se na mod iz Olimpijakosa 1
Recommended Posts