Урош19 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, alokin said: Ko je upoznat sa ovim novim dešavanjima oko prenosa? Priča se da posle duplog kola prelazi na Arenu, jel ostaje onda na sk ili ide samo na Areni? Takodje sam čuo da je Plavšić i još dosta komentatora dobilo ponudu za prelazak na Arenu. Ja sam to video samo na tviteru pa ne bih baš verovao u to. A što se tiče prenosa kontam da će samo ubaciti Arenu umesto SK na SBB pošto se SK ionako gasi kao kanal.
BaneSto01 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 9 minutes ago, alokin said: Ko je upoznat sa ovim novim dešavanjima oko prenosa? Priča se da posle duplog kola prelazi na Arenu, jel ostaje onda na sk ili ide samo na Areni? Takodje sam čuo da je Plavšić i još dosta komentatora dobilo ponudu za prelazak na Arenu. Isto su rekli i Luka i Kuzma u podkastu prosle nedelje, iako su dodali da je u pitanju nepotvrdjena informacija
Don Dusko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Sto vise ljudi otpisuju ovaj Pariz to ce biti veca slast ako oni bas udju u TOP 8. 3 1
Sharp Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Fener mozga bez. Kakva tri imbecilna faula ljudi napravili i poklonili 9 bacanja. 4
MrTripleDouble Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Gotov je Pariz cim je Guduri upala ova frljoka na kraju. Nego svidja mi se kako su ih Hifi i Shorts napravili na majmune i navukli dva puta na po 3 bacanja. Kamo srece da je vise vestijih igraca da umesno kaznjavaju ovo namerno pravljenje faulova.
Урош19 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Deluje mi da Gudura igra najbolju košarku u karijeri ove sezone. Moguće da se varam jer ne pratim Fener toliko aktivno ali takav mi je utisak kad god bacim oko na rezultate. Edited 15 hours ago by Урош19 4
Grobarcina1992 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Fener ovo okreće samo ako zaigraju odbranu kako znaju
Knipex Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Deluje da su igrači Fenera potcenili Pariz a ovi grizu i biju kao da im život zavisi od ove utakmice. Prilagodili su kriterijum suđenja sebi i igraju maksimalno agresivno. Nijedna lopta nije izgubljena. Pride i odsustvo mozga u par navrata od strane igrača Fenera, ovo što reče Sharp. Nego izgleda svi gledamo utakmicu u Istanbulu a Žalgiris trenutno vodi 15 razlike u Monaku Edited 15 hours ago by Knipex Slovo 2
Volter Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Pariz je nekoliko puta ove sezone odigrao odlično prvo poluvreme pa užasno drugo. Tako je bilo i protiv Zvezde i Partizana. Kako god završili, oni su ove sezone osveženje i zanimljivo ih je pratiti. Inače, Žalgiris odličan protiv Monaka.
Volter Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Da li je moguće da su svirali nesportski? Stalno menjaju kriterijum.
Nini3112 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Na sta lici Melli,nisam pratio mnogo Fener ali on je bas propao
TB Told Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 8 minutes ago, Nini3112 said: Na sta lici Melli,nisam pratio mnogo Fener ali on je bas propao Sem kad igra protiv nas. 3
Sharp Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Kad Parizu ovako ulazi sve izvana stvarno su nemogući za zaustaviti.
Chaos Is Me Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Fener ne može da odbrani nijedan napad, sasuše im ovi 80+ a još nije ni kraj treće četvrtine. Hayes Davis je totalno van forme u poslednje vreme.
Sharp Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Jbg Hifi danas sve ubacuje. Baš teško za gledati ako navijaš kontra Pariza.
Don Dusko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, Sharp said: Jbg Hifi danas sve ubacuje. Baš teško za gledati ako navijaš kontra Pariza. Nemoj da te JPM cuje 2
Nini3112 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Tesko ce Zalgiris sada kad nisu iskoristili prednost po ko zna koji put
Miki28 Teoljub Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago NHD se toliko raspada da ce ubaciti neki bitan sut, mozda i za pobjedu. Gudura doktorski 5 1
NMX Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Na sta lici Belosevic majko mila. Kako ga nije sramota jbt. Mislim da nikada ovako debeo nije bio. Bukvalno EL treba da ga povuce sa liste sudija iz brige za njegovo zdravlje 1
Problem sa licnim greskama Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Ovu tehničku Šarasa na otvorenu trojku bih kaznio sa 8 bacanja. Tkzv Atamanska tehnička. Edited 15 hours ago by Problem sa licnim greskama 1
Miki28 Teoljub Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Evo ga i NHD. Ovaj peca faulove ala SGA, ne ide to majstore non stop Edited 15 hours ago by Miki28 Teoljub typo
Recommended Posts