Knipex Posted Saturday at 05:12 PM Share Posted Saturday at 05:12 PM 4 hours ago, MC Thunder 2 said: Svidja mi se kako se vi radujete vise od nas, iako je pobeda virtusa daleko znacajnija nama nego vama 😇😁 Tačno, samo meni to uopšte ne smeta jer ne mrzim Partizan. Poraz Bajerna odgovara i vama i nama, nije bitno kome više, pride je meni Duško gotivan lik i drago mi je kada ostvari neki uspeh. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Saturday at 05:16 PM Share Posted Saturday at 05:16 PM Markova raspodija.Prastajte sto je na turskom. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Saturday at 05:32 PM Share Posted Saturday at 05:32 PM 18 minutes ago, Knipex said: Tačno, samo meni to uopšte ne smeta jer ne mrzim Partizan. Poraz Bajerna odgovara i vama i nama, nije bitno kome više, pride je meni Duško gotivan lik i drago mi je kada ostvari neki uspeh. Slazem se. Ja zelim da vas pobedjujemo ali zato sto je rezultatski znacajno, a ne nuzno jer je to Zvezda. Nema mrznje ni kod mene, nek se time bave drugi i nek to zadrze na dosadnom fudbalu ako mogu (a ne mogu 🥲) 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted Saturday at 10:04 PM Share Posted Saturday at 10:04 PM 6 hours ago, aleksa7 said: @Guru Поздрав и хвала на сјајној анализи нападачког учинка Петрушева коју си окачио на Звездиној теми. Да ли би којим случајем могао да ми одговориш овде са статистиком Мотејунаса везаном за оне његове препознатљиве шутеве за два поена једном руком? Имао сам неку дискусију са пријатељима тврдећи да је мало који шут у Евролиги прецизнији од тог његовог, па бих волео да ми то потврдиш или ме исправиш... или да ме бар усмериш на сајт где пратиш ове детаљне статистике. Šutira najviše poluhoroga u EL: 1.8 po meču i ima 53.9% realizacije... Iako je levoruk, mnogo češće šutira desnom - 32 pokušaja i 15 pogodaka, dok levom ima svega 7 pokušaja ali i 6 pogodaka. Ima par igrača sa boljom realizacijom poluhoroga od njega: Bolomboj, Lovernj, Lesor i Žižić, ali niko od njih ne pokušava toliko često i iz tako teških pozicija/uglova. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted yesterday at 10:37 AM Share Posted yesterday at 10:37 AM 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted yesterday at 11:08 AM Share Posted yesterday at 11:08 AM Net rtg Tajrika je cak +13, npr Matijas u sezoni 22/23 je imao +7. Igra 6 min manje od Matijasa te sezone, daje poen vise uz skok manje. Glava je preterano vruca, kad ga je gurnuo Rici mislio sam da ce ga nabosti kako je hitro ustao... S druge strane Bolomboj je stvarno oličenje radnika, defanzivca koji moze biti i u napadu odlican u pravom sistemu, kapa dole za decka pogotovo posle povrede da ovako igra( ja da sam el bek njega bi u sirokom luku izbegavao 1 na 1 napadati nakon preuzimanja). @Guru da li bi Kevarius Hejs legao KKP uz Tajrika naredne godine, on je u odbrani stvarno stroj, prakticko i drzi odbranu Pariza uz Worda. Takodje kakvo mišljenje imas o Kabengeleu? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted yesterday at 12:57 PM Share Posted yesterday at 12:57 PM 1 hour ago, Tex_Willer said: @Guru da li bi Kevarius Hejs legao KKP uz Tajrika naredne godine, on je u odbrani stvarno stroj, prakticko i drzi odbranu Pariza uz Worda. Takodje kakvo mišljenje imas o Kabengeleu? Smailagić, Kaminski, Dejvis, pa i Kaboklo - utisak mi je da Obradović želi da ima bar jednu streč opciju na 5, ne verujem baš da je slučajnost. Čak i ona projektovana Mirotić-Ledej kombinacija ukazuje na to, tako da ne bih rekao da se Hejs koncepcijski uklapa. A inače mi nije jasno kako je završio u Parizu nakon što je u Žalgirisu već pokazao šta sve može defanzivno, recimo Feneru i Monaku bi takav centar vrhunski legao. Kabengelea sam gledao par puta na početku sezone i uopšte mi se ne sviđa kako izgleda... Pravolinijski fino trči, al' lateralno se kreće kao da je visok 220 cm, pik može da brani samo u dubokom dropu, eksplozivnost iz mesta ni blizu nekadašnjeg nivoa, kao i zaštita obruča. Jak je kao bik, fizikalan, dugoruk, rebounding mašina, solidan finišer i pogodi ponešto sa poludistance pa i za tri, ali nisam baš oduševljen tim profilom centra. Mada kada vidim ko sve igra na 5 u EL, mogao bi verovatno i on da nađe sebi ulogu, a verovatno i da dođe do makar solidne statistike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted yesterday at 08:06 PM Share Posted yesterday at 08:06 PM 7 hours ago, Guru said: Smailagić, Kaminski, Dejvis, pa i Kaboklo - utisak mi je da Obradović želi da ima bar jednu streč opciju na 5, ne verujem baš da je slučajnost. Čak i ona projektovana Mirotić-Ledej kombinacija ukazuje na to, tako da ne bih rekao da se Hejs koncepcijski uklapa. A inače mi nije jasno kako je završio u Parizu nakon što je u Žalgirisu već pokazao šta sve može defanzivno, recimo Feneru i Monaku bi takav centar vrhunski legao. Kabengelea sam gledao par puta na početku sezone i uopšte mi se ne sviđa kako izgleda... Pravolinijski fino trči, al' lateralno se kreće kao da je visok 220 cm, pik može da brani samo u dubokom dropu, eksplozivnost iz mesta ni blizu nekadašnjeg nivoa, kao i zaštita obruča. Jak je kao bik, fizikalan, dugoruk, rebounding mašina, solidan finišer i pogodi ponešto sa poludistance pa i za tri, ali nisam baš oduševljen tim profilom centra. Mada kada vidim ko sve igra na 5 u EL, mogao bi verovatno i on da nađe sebi ulogu, a verovatno i da dođe do makar solidne statistike. Msm da je Zeljku jasno da u ovoj ekipi sve od odbrane krece, ni jedan od nabrojanih nije imao jak utisak( Kaminski jos u napadu i najbolji) i po pravilu opasne defanzivne probleme... Meni je Kevarius zelja jos od dana Burse, msm da bi Tajrik i on imali nerealan deff ucinak. Da bas teski drop igra Kabengele, protiv Milana je prošlo dobro danas, ali ga je Gilespi opasno mucio na skoku. Na ovaj tip odbrane Zeljka bambi na ledu u najavi bi bio Kabengele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted yesterday at 09:52 PM Share Posted yesterday at 09:52 PM Leday i Mirotić se povredili protiv Venecije. Leday izgleda i ozbiljnije sjebao rame. Ako su duža odsustva, uz težak raspored koji imaju sad, lagano mogu da ispadnu iz trke za PI. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 10 hours ago, Papanikolesku said: Leday i Mirotić se povredili protiv Venecije. Leday izgleda i ozbiljnije sjebao rame. Ako su duža odsustva, uz težak raspored koji imaju sad, lagano mogu da ispadnu iz trke za PI. Nema više ni ko da im igra unutra, a i Bolmaro vuce povredu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago https://basketnews.com/news-218184-paris-basketball-budget-and-salaries-revealed.html Meni su ove plate igrača nekako baš premale, sa obzirom kakve su cene na tržištu. TJ Šorts ima 450 hiljada godišnje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 4 minutes ago, Estrella Roja said: https://basketnews.com/news-218184-paris-basketball-budget-and-salaries-revealed.html Meni su ove plate igrača nekako baš premale, sa obzirom kakve su cene na tržištu. TJ Šorts ima 450 hiljada godišnje TJ i Hayes ko jedan Yago. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Author Share Posted 7 hours ago Meni su ove plate potpuno realne. Mnogi nisu ni svesni koliko je Pariz dobra priča ove sezone. Pre početka sezone većinu njihovih igrača nijedan evroligaš osim možda Albe ne bi pipao ni štapom, ogroman je upitnik bio i pored Shortsa a kamoli ovih role igrača koji individualno i jesu evrokup nivo ali u sinergiji su više od prostog zbira sastavnih delova. Svaka im čast na svemu, ponovio sam 100 puta a evo i sto prvi put. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Meni su baš sumnjive. Ajd' za ove starosedeoce i da razumem, neki vuku ugovore iz doba Evrokupa, plus nedokazani na višem nivou, ali ovi novopridošli evroligaši - Outara, višegodišnji rotacijski igrač Monaka, uvek uz poštene procente, da igra za manje od 250k? Nisam siguran ni za Hejsa i Loa, ali rekao bih da igrači koji godinama igraju EL sa solidnim ulogama (pogotovo Lo) ipak imaju više od 450k... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago U šatorskoj imitaciji NBA lige, gde se ne poštuju ni osnovna košarkaška pravila igre, gde ne mogu da usklade ni jebene satnice bitnih mečeva, svaku objavu nekakvih okvirnih budžeta možeš samo elegantno da posereš. Istureno FBI odeljenje bi pocrkalo tražeći sve kanale za peglanje poreza i plata i slične muljačine. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Skoro pa su jaču lovu mogli da mlatnu u Spartaku iz Subotice... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Ne razumem šta vam je tu čudno, pa ljudi su želeli da igraju u klubu sa velikim ambicijama? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 49 minutes ago Share Posted 49 minutes ago Jurtsevan polomio nogu. PAO ostao i bez drugog centra. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted 42 minutes ago Share Posted 42 minutes ago Bentil u Asvelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 39 minutes ago Share Posted 39 minutes ago 7 minutes ago, Papanikolesku said: Jurtsevan polomio nogu. PAO ostao i bez drugog centra. Stvarno? Jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 36 minutes ago Share Posted 36 minutes ago 1 minute ago, Don Dusko said: Stvarno? Jbt. Bez dva meseca pauze, ništa. Ostali su na Gebrielu od petica. Mislim da će morati opet na tržište, nekog na kratkoročni ugovor, ili do kraja sezone. Da ih pokrpi. Loša sreća baš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted 30 minutes ago Share Posted 30 minutes ago Piše mjesec do dva. Tek sad ovde vidim koja je povreda u pitanju, i ne znam kojom magijom se igrač može vratiti tako brzo nakon preloma noge?🤷 Moraće Turčin podhitno da osposobi Mitoglua na petici, bar 15 min po meču. A vrlo vjerovatno će opet na tržište. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts