Devla Posted Thursday at 01:58 PM Share Posted Thursday at 01:58 PM Navodno po jednom portalu danas izašla informacija da Monako ima budžet 29,4 miliona. Od čega na plate ide 14,7 miliona. Najplaćeniji Džejms sa 2,8 miliona po sezoni. Drugi Kalates i Motrjunas sa po milion eura godišnje. Džordan Lojd prima 920000 hiljada evra godisnje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Thursday at 02:10 PM Author Share Posted Thursday at 02:10 PM Kalates štrči u ovom timu Monaka kao govno u punču. Ne znam šta je bila ideja kod njegovog dovođenja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted Thursday at 02:36 PM Share Posted Thursday at 02:36 PM (edited) Kalates je doveden kada je bilo jasno da Lojd odlazi, verovatno je ideja bila da on i Džejms pokriju sve minute na PG + odigraju neke minute zajedno u petorci i da tako sa Okobom naprave rotaciju sa tri glavna beka od kojih je Kalates pass first i defanzivno orijentisan, a ova dvojica prvenstveno skoreri i ISO majstori. Onda se Kalates povredio, Lojd je vraćen i sada kada su svi zdravi fakat nema mesta za sve, posebno jer je i francuski Reba Beba ove sezone neočekivano postao legitimni EL igrač. Inače bi Kalates i u ovoj fazi karijere dobro došao nekim drugim EL ekipama, na kraju krajeva ni Fener se nije baš usrećio na PG, bolje bi bilo i za njih i za Kalatesa da su prošlog leta produžili saradnju. Edited Thursday at 02:37 PM by Guru 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted Thursday at 02:44 PM Share Posted Thursday at 02:44 PM Sad mogu da probaju da zamene mesta on i Bili i da se nadaju da niko neće da primeti 😉 Ne stvarno, Monako je godinama među najgorim ekipama što se tiče šuta za 3 poena i na to oni dovedu Kalatesa. at Guru koliko se sećam saradnja Šarasa i Kalatesa nije bila baš najsrećnija dok su bili u Barsi, možda je zbog toga Nik hteo da pobegne iz Fenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted Thursday at 02:54 PM Share Posted Thursday at 02:54 PM 3 hours ago, Manu said: Kao neko ko je bio na velikom broju EL utakmica i jednog i drugog blizanca u poslednjih par sezona, tvrdim da je atmosfera u proseku, verovali ili ne, poprilično slična. sad si naebo ko Djilas...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted Thursday at 03:23 PM Share Posted Thursday at 03:23 PM Slusao sam Sasu Obradovica kad je bio gost kod Luke i Kuzme rekao je tad da su Kalatesa dogovorili dosta ranije nego su igrali u plej ofu seriju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted Thursday at 04:09 PM Share Posted Thursday at 04:09 PM Au, ja tek danas saznao da je Jerian Grant iz Panatinaikosa blizak rođak Horace Granta bivšeg NBA igrača i četvorostrukog člana NBA All-Defensive Second Team-a. Ok, sad me i ne čude defanzivne partije Jeriana, izgleda da je taj talenat nasledio od strica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted Thursday at 05:09 PM Share Posted Thursday at 05:09 PM (edited) Dugo nisam video ovako lep sut uzivo kao Biberovicev. I one dve koje su iscurile su izgledale kao da ulaze. Momak je paklen igrac u najavi. Jest da smo ga ocajno branili ali delovao je juce neverovatno dominantno. To sto nisam znao do juce je da moze da spusti loptu na parket bez da iskrivi svoje zglobove. Odlicno trci kontre, fizicki izgleda sjajno. Malo iskustva i Top 10 EL igrac. Edited Thursday at 05:27 PM by Problem sa licnim greskama 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted Thursday at 05:40 PM Share Posted Thursday at 05:40 PM 3 hours ago, Devla said: Navodno po jednom portalu danas izašla informacija da Monako ima budžet 29,4 miliona. Od čega na plate ide 14,7 miliona. Najplaćeniji Džejms sa 2,8 miliona po sezoni. Drugi Kalates i Motrjunas sa po milion eura godišnje. Džordan Lojd prima 920000 hiljada evra godisnje. Pre neki dan je izašla vest da ih je evroliga kaznila zbog kršenja finansijskog fer pleja. Kazna je navčana, ali nisu objavili kolika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted Thursday at 05:54 PM Share Posted Thursday at 05:54 PM 8 hours ago, Dzep said: Ali na utakmicama koje je igrao protiv nas, je l tako? Plus, on u tom trenutku nije bio trener Zvezde? Kad smo ikada pominjali trenutnog trenera Zvezde a da nismo igrali sa Zvezdom? Pevali ste Pešiću sve i svašta onijeh dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Thursday at 06:30 PM Share Posted Thursday at 06:30 PM (edited) 37 minutes ago, Bad said: Pevali ste Pešiću sve i svašta onijeh dana Uvek i samo kad je igrao/trenirao protiv Partizana, koga god da je vodio Edited Thursday at 06:31 PM by Dzep 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Thursday at 07:15 PM Share Posted Thursday at 07:15 PM Fak ju Armani, fak ju Armani, fak ju Armani...idemooo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted Thursday at 07:17 PM Share Posted Thursday at 07:17 PM (edited) 2 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Dugo nisam video ovako lep sut uzivo kao Biberovicev. I one dve koje su iscurile su izgledale kao da ulaze. Momak je paklen igrac u najavi. Jest da smo ga ocajno branili ali delovao je juce neverovatno dominantno. To sto nisam znao do juce je da moze da spusti loptu na parket bez da iskrivi svoje zglobove. Odlicno trci kontre, fizicki izgleda sjajno. Malo iskustva i Top 10 EL igrac. Vrhunski suter stvarno prošle sezone je imao neke bolesne brojke 53% za 3 i 92 % sa penala za njega se šuška da bi mogao u Memfis oni su ga birali na draftu. Edited Thursday at 07:19 PM by Grobarcina1992 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Thursday at 07:29 PM Author Share Posted Thursday at 07:29 PM Moj kandidat za najgoreg igrača EL je David Lighty. Nikad nije bio neki igrač za najviši nivo a sad je baš propalitet. Verovatno je dobar za svlačionicu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted Thursday at 07:32 PM Share Posted Thursday at 07:32 PM 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Moj kandidat za najgoreg igrača EL je David Lighty. Nikad nije bio neki igrač za najviši nivo a sad je baš propalitet. Verovatno je dobar za svlačionicu. Taj samo protiv vas nesta odigra i ubaci onda ostatak sezone igra na poziciji Udonisa Haslema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Thursday at 07:53 PM Share Posted Thursday at 07:53 PM Ušo Džons i samo 2 poena primio Partizan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted Thursday at 07:56 PM Share Posted Thursday at 07:56 PM 1 hour ago, Dzep said: Uvek i samo kad je igrao/trenirao protiv Partizana, koga god da je vodio Lično sam prisustvovao utakmici polufinala kupa u Nišu Partizan - Hemofarm kada je vredjan Pešić. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Thursday at 07:58 PM Share Posted Thursday at 07:58 PM 28 minutes ago, Chaos Is Me said: Moj kandidat za najgoreg igrača EL je David Lighty. Nikad nije bio neki igrač za najviši nivo a sad je baš propalitet. Verovatno je dobar za svlačionicu. https://en.wikipedia.org/wiki/Žiga_Samar Jedino ako ovaj nije u konkurenciji. Imam jedno mozda naivno pitanje. Kako navijaci imaju para da idu na sva ova gostovanja Partizana pa i Zvezde? Evo upravo pola hale u Milanu navija za Partizan. Nemoguce da su lokalci. Ok, Beogradjani imaju bolji standard ali opet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Thursday at 08:05 PM Share Posted Thursday at 08:05 PM Auu muška borba, pršti, odlična utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Thursday at 08:05 PM Share Posted Thursday at 08:05 PM 8 minutes ago, Bad said: Lično sam prisustvovao utakmici polufinala kupa u Nišu Partizan - Hemofarm kada je vredjan Pešić. Koja godina je to bila, mora da sam bio tu ako je bio Niš? Stvarno ne mislim da patkometrišem, ali ne znam kako se toga ne sećam, a bio sam tu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Thursday at 08:05 PM Share Posted Thursday at 08:05 PM Gomila gastosa dolazi na mečeve. A generalno se može organizovati brzinsko gostovanje za par stotina evra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted Thursday at 08:07 PM Share Posted Thursday at 08:07 PM Vrhunsku odbranu igra Partizan. Armani za sada u egalu drži šut za 3 poena. Dali su 4 trojke preko ruke ne videvši koš. Btw Bolmaro kad trči niko živi ne zna na koju će stranu, verovatno ni on ne zna do zadnjeg momenta, kao Bambi na ledu je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted Thursday at 08:24 PM Share Posted Thursday at 08:24 PM Koliko je loš i spor ove sezone Tavares svi ga buše očigledno godine stižu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Thursday at 08:24 PM Share Posted Thursday at 08:24 PM Baš mi se sviđa kako igra Partizan. Šteta za povređene igrače u poslednje vreme, da nije tako bili bi među 8 sigurno. Ni sada nije kasno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicman Posted Thursday at 08:31 PM Share Posted Thursday at 08:31 PM 23 minutes ago, Dzep said: Koja godina je to bila, mora da sam bio tu ako je bio Niš? Stvarno ne mislim da patkometrišem, ali ne znam kako se toga ne sećam, a bio sam tu??? Verovatno onaj kup kada je sa vaše tribine bio gađan umotanim papirima 40 minuta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts