Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

Ramunas Siskauskas mora biti medju 10. Generalno mi ova glasanja nisu mjerodavna za bilo šta. 

Bodiroga, Spanulis, Diamantidis, Slukas,  Šaras, Entoni Parker, Batist, Šiškauskas, Smodiš, Printezis

Ovo su igrači koji pored toga što su bili sjajni igrači, bili su i lideri, mudonje, klačeri. Kad je bitno bili su najbolji. 

Stavio bih još Langdona, Navara, Larkina, Vujčića, Ljulja, Tea, De Koloa, Rudija, Ćaća, Hajnsa

Ne bih mogao staviti igrače koji nemaju trofej EL. Pa tako otpadaju Rakoč, Dzejms i mnogi drugi jako dobri igrači koji su ostavili trag.

Kalatesa ne bih uzeo ni u razmatranje iako ima jedan trofej.

P.S. Zaboravih Papalukasa 😕 On je svakako jedan od najvećih bez dileme. 

Edited by Dzo23
  • Like 1

Inače, ako izuzmemo navijače Partizana i njihov meč, danas jedina koliko-toliko zanimljiva utakmica bi mogla da bude Monako-Barsa. Mada i to je pitanje sa obzirom da je Monako u poslednjih mesec dana u izuzetnoj formi a da je Barsa već duže vreme sve suprotno od toga. Verovatno se večeras rešava sudbina Penaroje, ne verujem da bi mogao da preživi još jedan poraz na klupi Barse.

Zanimljivo, oba tima su igrala prekjuče utakmice ali ne verujem da će to mnogo uticati na igrače Monaka pošto su igrali protiv drugoligaša u kupu Francuske dok je Barsa izgubila tešku završnicu.

2 minutes ago, Don Dusko said:

Imali su 13-14 razlike. 😄

Preokrenuce ih Monako.

Gledam od početka. I ja sam mišljenja da će dobiti Monako. Panter opet očajan a teško da će Brizuela i Abrines moći da održe ovaj procenat šuta. Nunjez je dobar večeras, ali mislim da ni on ne može ovako u nastavku.

• Like 1

Just now, Knipex said:

Gledam od početka. I ja sam mišljenja da će dobiti Monako. Panter opet očajan a teško da će Brizuela i Abrines moći da održe ovaj procenat šuta. Nunjez je dobar večeras, ali mislim da ni on ne može ovako u nastavku.

Pogotovo sto ima 3 licne a do zadnja 2 minuta jesu leteli pomaze sto ih je sluzio sut nenormalno.

Sada cemo videti kakav ce odgovor imati na ovaj povratak. A posto mi se cini da su ekipa bez energije da ce biti vrlo los i da ce Monako rutinirati.