JPM Posted Thursday at 07:36 PM Share Posted Thursday at 07:36 PM Samo na trenutak je celim telom oslonac bio na skocnom zglobu i to pod cudnim uglom i puko je zglob. Ovo nije pvezano sa zamorom, ovakva freak accident povreda moze da se desi u prvom minutu sezone. 5 minutes ago, Knipex said: Koliko je jak jbt To ga je i kostalo, pretesko nabildano telo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdaš96 Posted Thursday at 07:37 PM Share Posted Thursday at 07:37 PM Moj predlog jeste da ima 20 ekipa čak, ali da bude recimo 4 grupe po 5 ekipa, prodju dalje iz svake grupe po 2 ekipe i imamo kao i do sada najnormalnije cetvrtfinale i posle final 4, samo mnogoo manje utakmica, mnogo više vremena za odmor,mnogoo manje logično povreda, možda ovo nije idealan plan, ali bi makar bio daleko humaniji, posebno što svi igraju i domaće lige kupove itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted Thursday at 07:40 PM Share Posted Thursday at 07:40 PM 1 minute ago, JPM said: Ovo nije povezano sa zamorom, ovakva freak accident povreda moze da se desi u prvom minutu sezone. Nije, ali...što više utakmica, to više i nesrećnih povreda + onih koje i jesu posledica zamora. Povreda sigurno ne može biti manje, ako se igra više mečeva, jelte. Nisam rekao ništa pametno i novo. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted Thursday at 07:41 PM Share Posted Thursday at 07:41 PM 26 minutes ago, Manu said: Naknadna pamet i ne volim što ovo pišem, ali imam osećaj da je svake druge nedelje duplo kolo i da je raspored nikad zgusnutiji zbog prozora u februaru koji je oslobođen za reprezentacije. Igrati EL u takvom ritmu je zaista nadljudski napor i valjda ne treba objašnjavati zašto ne može da se pravi paralela sa NBA-om. Zaista se nadam da će se ubrzo regulisati i smanjiti broj utakmica ali u realnosti ne vidim da se to dešava u narednih par sezona. Nema veze ova povreda sa zamorom, doslo je do pada i jbg Ne bih skakao u zakljucke, PAO igra domacu ligu rekreativno osim utakmica sa Olimpijakosom, a osim toga u rosteru ima Yurtsevena i Adetokumba + mladog Samodourova, pa ne mora da jase Lesora kao da mu zivot zavisi od toga. Pogled na injury report Evrolige u ovom trenutku uopste nije dramatican, cak bih rekao i da je broj povredjenih igraca ispod proseka. Vise mi smeta to sto veliki broj utakmica donosi veliki broj blowoutova, sto je i glavni problem NBA lige. Ovakve Povrede jesu strasne, ali su i retke, i jedini su rizik koji ovi momci multimilioneri imaju u svojim zivotima. Jbg tako je kako je. Ljudi hoce show 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Thursday at 07:59 PM Share Posted Thursday at 07:59 PM 4 hours ago, Charles De Ketelaere said: Čekaj, čekaj, kada već nije bilo dovoljno petorica otvarača očiju, nego moraš i ti da pojasniš kako bi narod razumeo. Nisam citao druga "otvaranja ociju" posle tvog drugog posta, odmah sam uzeo da ti napisem odgovor 🙂 Uvlacenje Zeka je razumjivo - covek je etalon za prljave poteze. Mogu da razumem i ovo spocitavanje tebi da ti komentarises prljave poteze a Ledej ti je na avataru. Ali ja to nisam radio. Za ostalo ti je @Volter lepo objasnio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Thursday at 08:05 PM Share Posted Thursday at 08:05 PM I Real se izgleda budi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted Thursday at 08:16 PM Share Posted Thursday at 08:16 PM Baš grozno ovo sa Lesorom 😞 Lep momenat na kraju utakmice, i ako malo patetican za moj ukus, ali koga zabole za moj ukus Mom laickom oku deluje da se i Real malo razigrao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Thursday at 08:19 PM Share Posted Thursday at 08:19 PM Kampaco briljira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted Thursday at 08:20 PM Share Posted Thursday at 08:20 PM Majk Dzejms je ove sezone na ulazu kao Filip Covic onomad u Zvezdi kad je igrao EL 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Thursday at 08:22 PM Share Posted Thursday at 08:22 PM 33 minutes ago, Zvezdaš96 said: Moj predlog jeste da ima 20 ekipa čak, ali da bude recimo 4 grupe po 5 ekipa, prodju dalje iz svake grupe po 2 ekipe i imamo kao i do sada najnormalnije cetvrtfinale i posle final 4, samo mnogoo manje utakmica, mnogo više vremena za odmor,mnogoo manje logično povreda, možda ovo nije idealan plan, ali bi makar bio daleko humaniji, posebno što svi igraju i domaće lige kupove itd I ko ce onda da ulozi pare i rizikuje da igra 8 utakmica? Ili koliko bi bila zarada od karata sa 4x manje garantovanih utakmica. Optimalan format je istocna i zapadna divizija po 10 timova, 18 garantovanih utakmica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted Thursday at 08:24 PM Share Posted Thursday at 08:24 PM (edited) Nemam želju da pogeldam ovo sa Lesorom, vidim da pišete da je nesrećan slučaj bio. Takva povrede mogu uvek da se dese. Ne znam koliko zamor materijala utiče u ovom delu sezone, ipak smo još uvek u prvoj polovini. Teške povrede Vilbekina, Laprovitole i Bolomboja su se desile još na početku sezone, u oktobru. A nijedan od njih nije igrao preko leta čini mi se. Lesoru naravno želim brz oporavak. Edited Thursday at 08:32 PM by Estrella Roja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Thursday at 08:27 PM Author Share Posted Thursday at 08:27 PM Užasna povreda. Nadam se da će se Lesor vratiti do kraja sezone. Videćemo da li će i kako reagovati PAO. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Thursday at 08:47 PM Share Posted Thursday at 08:47 PM Kako da unseen-ujem ovu povredu Lessort-a!? 😮 Au koliko je strasno, zelim mu brz oporavak, koliko god je to moguce. Citam da je prelom u pitanju. Jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdaš96 Posted Thursday at 09:17 PM Share Posted Thursday at 09:17 PM Šta je ovo? Koja je ovo već utakmica u nizu samoo u poslednjih 10-15 dana kako neka ekipa uglavnom domaćin svog rivala pobedjuje rutinski bez da se oznoji pobedjuje po 25 ii 30 razlike ili više od toga čak kao danas Panata?? Da li to svi kao Sfera tankuju utakmice i predaju se unapred i pre početka meča bez borbe da čuvaju snagu za utakmicu koju žele da igraju ozbiljno ili šta je u pitanju?? Prosto mi je neshvatljivo da ekipe i to FINAL 4 ekipe malo, malo pa izgube 35 i 28 razlike i odigraju jezivo, a već za 2 dana pobede 30, pa opet izgube 30 razlike.. Ovo je baš rezultatski nikad manje zanimljiva u poslednje vreme sezone, tabela je nikada interesantnija, ali ovaj decembar pogotovo mi je enigma, baš svaki meč debakl neke ekipe totalna, ispade na kraju duel Zvezde od sinoć jedino u duplom kolu maltene i meč Partizana zanimljiviji gde se rešilo u poslednjoj četvrtini tek, ovo ostaloo haoos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted Thursday at 09:25 PM Share Posted Thursday at 09:25 PM Monako je uspeo da izgleda gore od Zvezde sinoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted Thursday at 09:39 PM Share Posted Thursday at 09:39 PM Strašna povreda, strašna. Jedino pozitivno u svemu je to što ovo nije preduga pauza od godinu dana nego 5-6 meseci i što bi trebao da se vrati bez posledica. Oporaviće se on, ne sumnjam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plant Posted Thursday at 09:42 PM Share Posted Thursday at 09:42 PM To su vam cari playoffa i ostalih doigravanja ... nba copy/paste, sto vise zabave i tankovanja s vremena na vreme. Nisu Englezi blesavi sto to ne uvode u svoj fudbal ... nego drzi ti formu i intenzitet cele sezone, nema tu puno mesta za kalkulisanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Thursday at 09:43 PM Share Posted Thursday at 09:43 PM 2 minutes ago, Bad said: Strašna povreda, strašna. Jedino pozitivno u svemu je to što ovo nije preduga pauza od godinu dana nego 5-6 meseci i što bi trebao da se vrati bez posledica. Oporaviće se on, ne sumnjam. Nadam se. Kažu prelom fibule, ali to ne može da bude samo prelom, tu je otišlo sigurno i par ligamenata (da ne kažem svi bitni). Da je samo prelom, ni po jada, prelom zarasta mnogo bolje od ligamenata, to jeste par meseci. Ali, ljudi se vraćaju i posle ACL-a, vratiće se i Lessort posle ovoga. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Thursday at 11:41 PM Share Posted Thursday at 11:41 PM Ja iskreno ne verujem u ovo o 4 meseca pauze. Nije ovo samo prelom kosti. Gotova je sezona i da mu drzimo palceve da se potpuno oporavi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted Friday at 01:09 AM Share Posted Friday at 01:09 AM (edited) Panata će ubrzo dovesti centra. Brane titulu a ostali su bez najbitnijeg igrača. Lesor je fibulu polomio na najgori mogući način - ,,polugom'' tako što je seo na zglob pod tim nesretnim uglom. Kao sto je @Eddard napomenuo verovatno i sa prednje strane ima štete...istegnuti ili pokidani ligamenti. Ovo je prilično česta povreda u UFC. Cro-cop je u padu, nakon teškog nokauta od Gonzage, sebi slomio zglob i pokidao ligamente. Edited Friday at 01:35 AM by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted Friday at 02:40 AM Share Posted Friday at 02:40 AM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Friday at 07:38 AM Share Posted Friday at 07:38 AM 6 hours ago, Wingwalker said: Ovo je prilično česta povreda u UFC. Cro-cop je u padu, nakon teškog nokauta od Gonzage, sebi slomio zglob i pokidao ligamente. Objašnjavali su mi bokseri da se kod svakog nokauta makar izvrne zglob. Ne smem ni da gledam ovo Lesorovo, ali iz postova stičem sliku o tome šta se desilo. Imao sam sličnu povredu, prelom fibule, stopalo u stranu i ligamenti ćao, a pošto mi deluje da je Lesorova povreda još ozbiljnija potrajaće oporavak znatno duže od četiri meseca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Friday at 08:18 AM Share Posted Friday at 08:18 AM U prvom trenutku sam mislio da nije ništa ozbiljno. A onda sam se naježio kad sam čuo jauk i video njegovo lice. Pogledao sam samo prvi snimak i više ne, bolje da i to nisam. Lesoru brz oporavak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Friday at 08:41 AM Author Share Posted Friday at 08:41 AM Mnogo bolesnih i zatrovanih ljudi ima. Pročitao sam na par portala komentare na ovu povredu, ima baš svakakvih mentalnih slučajeva. Lessort mi ni najmanje nije simpatičan i prvi sam progoreo kad je ono nasrnuo na Petruševa, plus je mnogo puta pokazao da nije baš najbistriji tip i da je povodljiv kao malo dete, ali je izuzetan igrač i fajter i nadam se da će se vratiti što pre bez ikakvih posledica. 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted Friday at 09:44 AM Share Posted Friday at 09:44 AM Najveći šljam obitava na komentarima po portalima i zato sam prestao da čitam iste pre par godina uvidevši da je mizeran procenat korisnih informacija koji se može dobiti. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts