Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

33 minutes ago, Papanikolesku said:

Znaš kako, ne mislim da su te prepiske sa društvenih mreža nešto što treba uzimati za ozbiljno. Šta si očekivao, da će u tom trenutku nekom navijaču Zvezde odgovoriti potvrdno? Igrao bi i za osminu toga ako će mu to vratiti karijeru na pravi kurs.

Ma jasno da ne treba to uzimati za ozbiljno, samo sam naglasio transformaciju od nikad u kkp do vođe navijača, ali i to govori o njegovoj nestabilnosti.

Nemoj da misliš da sutra Kenan ne bi prešao u KKP, ili neki Sterling Brown u KKCZ. Mogu da pričaju šta hoće, ako im dupetu odgovara, nema tu sentimentalnosti. Ima izuzetaka, dabome, tipa Jenkins, Lovergne; al oni su doslovno izuzetak. 

Slažem se.

Pa Petrušev je izbacivao storije u dresu Partizana, pa nikad protiv Partizana , pa sa Davidom pevao k....a umire. Ne vidim da ga neko naziva lošim čovekom, a provocira i on; još kako. 

I Petrušev bi spadao u istu kategoriju ako bi se sad pentrao na tribine, uzimao megafon, pevao uvredljive pesme na račun kkp i iskazivao nepoštovanje prema Partizanu u svakoj mogućoj prilici.

Da podvučem, jasno da je Matijas pomalo labilna ličnost, bez previše samokontrole; ali bezveze je priča da je loš čovek. A sve češće se da pročitati vređanje bivših igrača Partizana, ili su džukele, ili su glupi ili nešto treće. Ovde ima i navijača KKP, a mi ne vređamo vaše sadašnje ili bivše igrače KKCZ. 

Verovatno ćemo se oko ovoga najmanje složiti, a jbg razumem i vas da vam je teško da prihvatite da ponašanje Lesora, Ledeja, Pantera i Nanelija (bilo je tu i domaćih koji se odmah late megafona da bi vređali) se ne može ni približno izjednačiti sa ponašanjem bilo kog igrača Zvezde u prethodnim sezonama. Štaviše u sezonama gde je Čović imao gomilu govnjarija, igrači i treneri Zvezde su uvek poštovali večitog rivala i to je svetla tačka prethodnog perioda što se tiče našeg kluba. Ovo nema veze sa nismo isti glupostima. A inače ovde se i Kampaco vređa, Gudura kad god stigne nipodaštava, Lazić izjednačava sa Ledejem itd.

U svakom slučaju ovim bih završio, poštujem te i smatram te objektivnim komšijom. 

• Like 5

20 minutes ago, СтелаРоса said:

Decko nije normalan.

Okej, nije normalan, vozi iz krajnosti u krajnost. A što ne vređaš Petruševa da je džukela, glupan, licemer ili beskičmenjak? 

Nazivao ti je klub k***om, a vas p***ma. A to je samo delić repertoara. 

Ili je sad igrač Zvezde, pa više nije takav. 

8 minutes ago, Čvarkov said:

I Petrušev bi spadao u istu kategoriju ako bi se sad pentrao na tribine, uzimao megafon, pevao uvredljive pesme na račun kkp i iskazivao nepoštovanje prema Partizanu u svakoj mogućoj prilici.

To je nekako više deo folklora naše navijačke tribine, s ogradom da ne znam da li vaši igrači uopšte idu među navijače i da li im se daje megafon da bilo šta pevaju. 

Da mu sutra pruže mikrofon nakon derbija, nisam siguran da bi zapevao po zimi kiši.. 

11 minutes ago, Čvarkov said:

Verovatno ćemo se oko ovoga najmanje složiti, a jbg razumem i vas da vam je teško da prihvatite da ponašanje Lesora, Ledeja, Pantera i Nanelija (bilo je tu i domaćih koji se odmah late megafona da bi vređali) se ne može ni približno izjednačiti sa ponašanjem bilo kog igrača Zvezde u prethodnim sezonama. Štaviše u sezonama gde je Čović imao gomilu govnjarija, igrači i treneri Zvezde su uvek poštovali večitog rivala i to je svetla tačka prethodnog perioda što se tiče našeg kluba. Ovo nema veze sa nismo isti glupostima. A inače ovde se i Kampaco vređa, Gudura kad god stigne nipodaštava, Lazić izjednačava sa Ledejem itd.

Možemo se složiti da su naši igrači više doprinosili tenzijama od vaših. Ipak verujem da se možemo složiti da je Čović najodgovorniji za ovo što sada imamo među navijačima dva kluba. Čovek je zatrovao sve što je mogao, ovoliko zla niko nikad nije posejao. Čak sada imamo situaciju gde jedan Želimir Obradović ide u istu rečenicu sa Čovićem. 

18 minutes ago, Čvarkov said:

U svakom slučaju ovim bih završio, poštujem te i smatram te objektivnim komšijom. 

Takođe brate. 

🤜🏼🤛🏼

11 minutes ago, Papanikolesku said:

Okej, nije normalan, vozi iz krajnosti u krajnost. A što ne vređaš Petruševa da je džukela, glupan, licemer ili beskičmenjak? 

Nazivao ti je klub k***om, a vas p***ma. A to je samo delić repertoara. 

Ili je sad igrač Zvezde, pa više nije takav. 

🤛🏼

Ne znam za ove njegove ispade, odakle je to?

https://eklinika.telegraf.rs/psihologija/17504-isplacite-se-nije-sramota-opusta-i-moze-da-posalje-vaznu-poruku

Naslovna / Psihologija

Isplačite se – nije sramota: Plakanje može da bude zdravo i da smiri

Zdravo plakanje

Plakanje je potpuno prirodni ljudski odgovor na jake emocije koje mogu da proizvedu različiti faktori a kojima smo svakodnevno izloženi. To može biti i reakcija u smislu empatije prema nekoj osobi, iskazivanju solidarnosti ka priči koja nas ljudski dotakne, nečija sudbina ili scena u filmu, pokrenuta emocija zbog pesme koja nas je podsetila na neku važnu osobu ili događaj.

– Uglavnom se radi o emocijama koje su u duboko u nama i one bivaju „okinute“ tim nekim stimulusom (podstrekom) – kaže za eKliniku psiholog Milica Milkić. – Takvo plakanje je dobro jer pokreće lučenje oksitocina, poznatog kao hormona ljubavi, koji reguliše i emocionalnu povezanost. Naučno je dokazano da je takvo plakanje zdravo jer dovodi do stanja psihičke smirenosti – objašnjava sagovornica.

• Thanks 1
  • Ha-ha 3

1 hour ago, Papanikolesku said:

A sve češće se da pročitati vređanje bivših igrača Partizana, ili su džukele, ili su glupi ili nešto treće. Ovde ima i navijača KKP, a mi ne vređamo vaše sadašnje ili bivše igrače KKCZ. 

Pa ako neko napravi neki potez koji nije ljudski, pokvaren, podmukao i treba mu prilepiti uvredu. Lesor kad izmisli da mu neko izbio vazduh, krene pesnicom i sve to ode da proslavi sa navijačima, šta mogu napisati? Nije lepo? Ne nego je debilno. Ja sam našeg bivšeg igrača Kampaca već dva puta ove sezone nazvao idiotom zbog podmuklih poteza. Mislim da ni moderaciji nije problem kad neko u takvim situacija ispali neku uvredu, problem je samo kad se to razvuče na deset strana, e onda se mora reagovati. Treba imati meru. Nikad nikog neću uvrediti bez razloga, pogotovo ne igrače zbog toga što ne znaju, al kad neko uradi nešto što može čak i sjebati karijeru protivničkom igraču, pa i zaslužuje uvredu.

3 minutes ago, Papanikolesku said:

Na svakoj utakmici KKP kojoj je prisustvovao, a tribina pozvala tu pesmu (što nije retkost). Nije da je tajna; nije da je za čuđenje, i svakako da nije jedini

Te mi sada reci, šta je Petrušev? 

Brate ovo su price u rangu onih da je Bogdan Bogdanovic bio clan jedne zvezdine navijacke grupe i tukao se sa grobarima po ulici. Sta je onda on?

Ali ajde da kazemo da jeste tako. On je na utakmice Partizana dolazio kao navijac pre nego sto je obukao Zvezdin dres, a onda se ispostavilo da nije bas toliki navijac kakvim se predstavljao. Ni prvi ni poslednji koji je navijao za jedan klub, pa zavrsio u drugom. Lesor je sa druge strane podbacio kada pricamo o profesionalizmu. Ja ne vidim da Petrusev ima ispade, da se ponasa nekorektno prema bilo kome. Bas mi nije za poredjenje.

12 minutes ago, СтелаРоса said:

Brate ovo su price u rangu onih da je Bogdan Bogdanovic bio clan jedne zvezdine navijacke grupe i tukao se sa grobarima po ulici. Sta je onda on?

Ali ajde da kazemo da jeste tako. On je na utakmice Partizana dolazio kao navijac pre nego sto je obukao Zvezdin dres, a onda se ispostavilo da nije bas toliki navijac kakvim se predstavljao. Ni prvi ni poslednji koji je navijao za jedan klub, pa zavrsio u drugom. Lesor je sa druge strane podbacio kada pricamo o profesionalizmu. Ja ne vidim da Petrusev ima ispade, da se ponasa nekorektno prema bilo kome. Bas mi nije za poredjenje.

Druže ti vređaš naše bivše igrače ne ja, ti meni trebaš da objasniš a ne ja tebi. A to da Petrušev nema ispade, i da se ne ponaša nekorektno, možda na forumu koji nije košarkaški, sa ljudima koji ne prate utakmice. 

Samo što ti nisi u stanju da se držiš istih principa, već gledaš iz prizme navijača CZ. 

I na kraju, etiketirate čoveka da je loš, zbog neartikulisanog ponašanja na košarkaškoj utakmici. Jesi li ti loš čovek što recimo mene na suprotnoj tribini nazivaš pi***om grobarskom, sudiji je***š majku jer nije svirao faul, Obradovića nazivaš turčinom? 

Da se razumemo - odrednica "ti" nije isključivo vezana za tebe, pričam uopšteno. 

Edited by Papanikolesku
  • Like 1

23 minutes ago, Papanikolesku said:

Druže ti vređaš naše bivše igrače ne ja, ti meni trebaš da objasniš a ne ja tebi. A to da Petrušev nema ispade, i da se ne ponaša nekorektno, možda na forumu koji nije košarkaški, sa ljudima koji ne prate utakmice. 

Samo što ti nisi u stanju da se držiš istih principa, već gledaš iz prizme navijača CZ. 

I na kraju, etiketirate čoveka da je loš, zbog neartikulisanog ponašanja na košarkaškoj utakmici. Jesi li ti loš čovek što recimo mene na suprotnoj tribini nazivaš pi***om grobarskom, sudiji je***š majku jer nije svirao faul, Obradovića nazivaš turčinom? 

Da se razumemo - odrednica "ti" nije isključivo vezana za tebe, pričam uopšteno. 

Ja sam nabrojao u crticama razloge zbog kojeg vredjam Lesora i imam lose misljenje o njemu. Ne znam kako si uspeo da povuces paralelu sa Petrusevim, a jos manje sa navijacima koji prozivaju jedni druge. I Smajli i Andjusic su vredjali i pevali pogrdno, ali niti imam toliko lose misljenje o njima, niti su blizu onoga sto je Lesor radio. Svakome se moze desiti ispad, ali ako neko u kontinuitetu vredja, proziva, provocira, tuce, ulazi u rasprave, sukobe, onda to prevazilazi granice pristojnog ponasanja. 

I ne, ja ne vredjam vase bivse igrace, nego vredjam jednog bivseg igraca iz razloga koje sam nabrojao. Ako su po tebi ti razlozi nedovoljni, i to je okej, ne moramo se sad raspravljati do sutra. Ja sam se samo nadovezao na onaj video gde je smesno flopovao i to protiv Partizana, iskoristio sam priliku da iskazem svoje misljenje o njemu. Niti ga vredjam konstantno, niti ga pominjem bez razloga. 

E i da, ja uopste nisam rekao da je on los covek, kao sto ne bih mislio ni za tebe ukoliko pevas uvredljivo mom klubu ili navijacima. Ne mogu na osnovu tih stvari da sudim o tome da li je neko dobar ili los covek. Ja sam upotrebio izraze da je kreten i da nije normalan, i iza toga stojim.

Edited by СтелаРоса

🏀🚨 Khem Birch's future at Fenerbahçe Beko is uncertain. Several EuroLeague teams are monitoring his situation. If Birch leaves, Fenerbahçe will look for another center in the market. (🔗 Matteo Andreani)

Tesko mi je  poverovati da će Bobi ispratiti Bircha Birch kakav god da je korisni je od Bobinatora

Edited by Grobarcina1992

36 minutes ago, prolup said:

Kad neki forumaš ode sa porodicom na utakmicu gdje svi budu obučeni u "treba vam jebati grobarske majke" majice onda možda bude ok poređenje. Nije to ponašanje na utakmici i u žaru borbe.

Čisto da bi razumeo, treba im jebati mater je vulgarni trend koji je proistekao iz situacije gde određeni ljudi, igrači, svojim izjavama ili borbenošću nisu ustuknuli pred rivalom.

Kleo, Mitrović, Srđan Đoković, Srđa Knežević, Sejduba Suma, Zdjelar, Novica, LeDay, Lessort, Đokovićev sin... i još mnogo drugih su bili predmet tog trenda. Ono što je u ovoj situaciji specifično jeste da je gospođa Trejsi obukla majicu sa tim natpisom, koja joj je poklonjena nakon određenih situacija sa Lesorom.

Malo konteksta nije na odmet. Jeste vulgarno, ali da se ne pretvori u informerski linč, silovanje, nasilje.

Sportski pozdrav.

• Ha-ha 3

34 minutes ago, Grobarcina1992 said:

🏀🚨 Khem Birch's future at Fenerbahçe Beko is uncertain. Several EuroLeague teams are monitoring his situation. If Birch leaves, Fenerbahçe will look for another center in the market. (🔗 Matteo Andreani)

Tesko mi je  poverovati da će Bobi ispratiti Bircha Birch kakav god da je korisni je od Bobinatora

Isto,bas neverica,mislim da bi Birch bio dobar u nekim sistemima

4 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Čisto da bi razumeo, treba im jebati mater je vulgarni trend koji je proistekao iz situacije gde određeni ljudi, igrači, svojim izjavama ili borbenošću nisu ustuknuli pred rivalom.

Kleo, Mitrović, Srđan Đoković, Srđa Knežević, Sejduba Suma, Zdjelar, Novica, LeDay, Lessort, Đokovićev sin... i još mnogo drugih su bili predmet tog trenda. Ono što je u ovoj situaciji specifično jeste da je gospođa Trejsi obukla majicu sa tim natpisom, koja joj je poklonjena nakon određenih situacija sa Lesorom.

Malo konteksta nije na odmet. Jeste vulgarno, ali da se ne pretvori u informerski linč, silovanje, nasilje.

Sportski pozdrav.

Sta znaci ovo nije ustuknuo pred rivalom? Znaci necemo reci ovaj se ponasa kao ljakse nego ovaj nije ustuknuo pred rivalom? Borba protiv sistema i protiv svih i te fore? Isto kao ono da je igrac koji redom lomi i udara protivnike zapravo motivisan, a ne prljav. I kojom magijom si uspeo da ubacis Djokovicevog sina, dete od 7-8 godina, u pricu vezanu za "treba im je*ati mater"? 

U stvari nista mi nije jasno. Kakav Srdjan Djokovic, Kleo i Mitrovic?

• Like 6