realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 15 hours ago, GameChanger said: Sta na kraju bi sa Grigonisom? Rogavopulos ispade zamena za Papapetrua, mada nisam siguran da je to sto im treba. Svakako ce im gro minuta igrati 3 beka. Treba im jedno pravo krilo, ovaj je odličan izbor. Nemaju granice sa trošenjem, ne znam zna li se konačna cifra za obeštećenje, Baskonija baš dugo tvrdila pazar. Baskonija ostala bez pola tima, ali za većinu uzela obeštećenje. Videćemo šta će oni dalje raditi. 1
m0k1 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1M je valjda obestecenje. Deluje mi bas previse za Rogavopulosa, ali nije nemoguce...
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Rogavopulos u Baskoniji i Rogavopulos u PAO nisu ista stvar. U Baskoniji koja ima problem sa talentom tražilo se od njega da ponešto i kreira za šta nije sposoban. U PAO će da igra isključivo bez lopte, a em ima puter ruku em je Grk, tako da razumem taj potez. Baskonija i Asvel za sada baš mršavo, videćemo šta oni planiraju. 1
m0k1 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Meni i Bajern deluje jako lose za sada. Bukvalno su im otisli najbolji igraci (NWB, Edvards i Buker) a doveli su Rejtana Mejsa i Gabrijela (Kracera ne racunam u pojacanje + videcemo kako ce se Jessup snaci u EL). Ok, imaju i dalje Obsta i Nejpira ali mislim da ce Bajern biti mnogo losiji ove godine (iako je jos rano za prognoze). Sa druge strane, Zalgiris mi deluje dosta zajebanije nego prosle godine ali i oni imaju novog trenera pa cemo videti kako ce se snaci u novoj ulozi. 2
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Matteo Spagnolo (ex-Alba) potpisao za Baskoniju.
Borca Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Chema de Lucas prenosi da Barselona razmislja o potpisu/povratku Metu-a kao i o dovodjenju jos jednog igraca na poziciji 5. Sportando prenosi da je Panatinaikos odlucio da ne aktivira izlaznu klauzulu (istice 30. Jula) koju imaju u ugovoru sa Yurtseven-om i da se ocekuje da on bude 3-ci centar u ekipi iza Lessort-a i jos jednog centra kojeg planiraju da dovedu.
Recommended Posts