Christofer Moltisanti Posted yesterday at 10:38 AM Posted yesterday at 10:38 AM 36 minutes ago, Borca said: Mam Jaiteh i zvanicno novi igrac Dubaia, ugovor je potpisan za naredne 2 sezone. Očekujem statistički dobru sezonu od njega. On je i u Monaku sa ograničenom minutažom i ulogom isporučivao solidne brojke, a ovde očekujem da će imati više minuta i još bolje brojke. Definitivno će imati mesto u mom fantasy timu 😀
Chaos Is Me Posted yesterday at 10:58 AM Author Posted yesterday at 10:58 AM Nick Weiler-Babb i definitivno u Efesu, ugovor na 2+1 godinu.
Ludi za Poli Posted yesterday at 11:42 AM Posted yesterday at 11:42 AM 3 hours ago, Chaos Is Me said: A možda je reč i o tome da bogatiji evroligaši nisu baš bili ludi za ultra skraćenim strelcem koji igra samo u jednom smeru i moraš da mu daš svu slobodu da bi bio učinkovit, pa posmatraju prošlu sezonu kao outlier a ne pravilo. Poprilicno ocit razlog ako se samo malo mucne glavom i razmisli. Ozbiljan tim sigurno sebi nece dopustit da tek tako izvali ogromne pare na lika koji je do ove sezone bio definicija stetocine. Ako ponovi ovogodisnji sezonu onda ce vec biti ponuda teskasa.
Sokmeniki Posted yesterday at 02:36 PM Posted yesterday at 02:36 PM Karim Jallow novo pojacanje Virtusa, dolazi iz Ulma. Iskreno nisam pratio Ulm ove sezone, zna li neko nesto vise o njemu?
aleksa7 Posted yesterday at 03:02 PM Posted yesterday at 03:02 PM 6 minutes ago, Sokmeniki said: Karim Jallow novo pojacanje Virtusa, dolazi iz Ulma. Iskreno nisam pratio Ulm ove sezone, zna li neko nesto vise o njemu? Ја сам гледао сваку у Еврокупу и бар 30% у Бундеслиги због Ное Есенгеа, Џесупа и генерално фантазија, и појма немам због чега је Виртус довео овог играча. Имам утисак да је изгубљен између две крилне позиције, нема шут, није нека дефанзивна сила... Делује недефинисано тактички, али неко у Виртусу ипак прима плату да зна боље од мене, па добро. Уме да спусти лопту на паркет и уђе у дриблинг што је корисно за играча таквих димензија, не боји се контакта, у транзицији јесте импресиван, али генерално кад већ имају на 3 и 4 Акелеа и Алстона којима се треба дати простор да направе искорак, не видим много потребе да се исто чини и са играчем који четири године није мрднуо из Улма, клуба познатог по томе да је фабрика талената који напумпају бројке и запале негде даље. Са оваква три крилна играча и Смаилагићем, не видим минута за више од још једног провереног кошаркаша на тим позицијама што значи да или јако верују у ове рукије или не знају где ударају. Свакако неупоредиво са групом коју су чинили Шенгелија, Клајбурн и Полонара. Кад се њима дода тренутни мањак интелигенције под кошем, тешко ми је да замислим да ће бекови успети да сами спрече опадање и ово мало Душкове косе што је остало. 2
Sokmeniki Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 16 hours ago, aleksa7 said: Ја сам гледао сваку у Еврокупу и бар 30% у Бундеслиги због Ное Есенгеа, Џесупа и генерално фантазија, и појма немам због чега је Виртус довео овог играча. Имам утисак да је изгубљен између две крилне позиције, нема шут, није нека дефанзивна сила... Делује недефинисано тактички, али неко у Виртусу ипак прима плату да зна боље од мене, па добро. Уме да спусти лопту на паркет и уђе у дриблинг што је корисно за играча таквих димензија, не боји се контакта, у транзицији јесте импресиван, али генерално кад већ имају на 3 и 4 Акелеа и Алстона којима се треба дати простор да направе искорак, не видим много потребе да се исто чини и са играчем који четири године није мрднуо из Улма, клуба познатог по томе да је фабрика талената који напумпају бројке и запале негде даље. Са оваква три крилна играча и Смаилагићем, не видим минута за више од још једног провереног кошаркаша на тим позицијама што значи да или јако верују у ове рукије или не знају где ударају. Свакако неупоредиво са групом коју су чинили Шенгелија, Клајбурн и Полонара. Кад се њима дода тренутни мањак интелигенције под кошем, тешко ми је да замислим да ће бекови успети да сами спрече опадање и ово мало Душкове косе што је остало. Evo ja sad pogledao na areni reprizu protiv Bajerna (ne znam koji tacno mec), gdje je imao 23 poena i 5 ukradenih. Suterski izgleda lose, ali ja bas jak, rucerde su mu kao necije noge i djeluje da je aktivan u odbrani sto Virtusu treba jer im je spoljna linija premekana tako da mislim da je doveden tu da bude glue guy i u odbrani da krpi. Sto se tice centarskih pozicija tu mora jos po jedna barem 4 i 5 ako hoce nesto ozbiljino. Jurio se Marcus Bingham ali on ode u Rusiju, a nesto se pominjao i Motley mada od toga za sada nema nista.
aleksa7 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, Sokmeniki said: Sto se tice centarskih pozicija tu mora jos po jedna barem 4 i 5 ako hoce nesto ozbiljino. Jurio se Marcus Bingham ali on ode u Rusiju, a nesto se pominjao i Motley mada od toga za sada nema nista. Тревион Вилијамс из Макабија је жеља. На крило треба да дође и Салиу Нијанг ког је Кливленд драфтовао, али извесно је да га неће задржати за сезону. Daniel Hackett | Brandon Taylor | Alessandro Pajola Carsen Edwards | Luca Vildoza | Matt Morgan Karim Jallow | Saliou Niang Derrick Alston | Nicola Akele Trevion Williams | Alen Smailagic | Mouhamet Diouf За мене је ово прескроман и премекан састав да би се циљао плеј-оф и без још неког озбиљног крила не видим трик помоћу ког би остали у конкуренцији иза јануара.
Sokmeniki Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 minutes ago, aleksa7 said: Тревион Вилијамс из Макабија је жеља. На крило треба да дође и Салиу Нијанг ког је Кливленд драфтовао, али извесно је да га неће задржати за сезону. Daniel Hackett | Brandon Taylor | Alessandro Pajola Carsen Edwards | Luca Vildoza | Matt Morgan Karim Jallow | Saliou Niang Derrick Alston | Nicola Akele Trevion Williams | Alen Smailagic | Mouhamet Diouf За мене је ово прескроман и премекан састав да би се циљао плеј-оф и без још неког озбиљног крила не видим трик помоћу ког би остали у конкуренцији иза јануара. Mora neka bomba na 4 umjesto Akelea inace 12-15 mjesto ne gine. Kako se ne rijesise Heketa kad su vec krenuli sa skartiranjem ovih oldtajmera... Nije mi jasno sto su samo ovog Taylora produzili, midget a nista posebno nije pokazao u plejofu. 1
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Devin Booker i definitivno u Armaniju. Prave baš kvalitetnu ekipu tamo u Milanu, ali uvek to izgleda kod njih odlično na papiru pa na kraju ništa u praksi. 7
Sokmeniki Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Devin Booker i definitivno u Armaniju. Prave baš kvalitetnu ekipu tamo u Milanu, ali uvek to izgleda kod njih odlično na papiru pa na kraju ništa u praksi. Ma dzaba njima sve kad Mesina igrace ubije u pojam, veliki je trener nekad bio ali vrijeme ga je pregazilo odavno. Nije se uopste adaptirao na modernu kosarku i bruka se konstantno vec zadnjih par sezona a uvijek je u top 5 budzeta.
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Ruku na srce, ne znam ekipu koja je poslednjih godina bila toliko ispovređivana kao Armani. U jednom periodu su igrali maltene bez bekova, posle jedini Leday bio zdrav od visokih, igrao 40 minuta svaku itd. Mesina je valjda kućni prijatelj sa Armanijem, to je uvek loše kad se ne odvoje posao i družba. 2
Knipex Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 30 minutes ago, Sokmeniki said: Ma dzaba njima sve kad Mesina igrace ubije u pojam, veliki je trener nekad bio ali vrijeme ga je pregazilo odavno. Zar neće Luka Banki biti trener od ove sezone? Bila priča da se Mesina povlači na neko mesto u upravi kluba.
Pero_Cameron Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 4. razlicit klub za koji je potpisao Edited 7 hours ago by Pero_Cameron
Sokmeniki Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 37 minutes ago, Knipex said: Zar neće Luka Banki biti trener od ove sezone? Bila priča da se Mesina povlači na neko mesto u upravi kluba. Ma kakvi, trener Brese, Giuseppe Poeta je presao u strucni stab Armanija pa ce on nakon ove sezone biti prvi trener. Btw. Virtus predstavio novo pojacanje, u pitanju je Abramo Canka, 2002 godiste, 199cm, dolazi sa koledza, ako zna neko nesto vise o njemu ja ga nikad nisam gledao. Vjerovatno ovo znaci da ce jedan na bekovskim pozicijama biti visak (Pajola ili Heket) 1
Borca Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sportando prenosi da je centar Ulma Marcio Santos navodno blizu dogovora sa Makabijem. Encestando prenosi da su Donta Hall i Kamar Baldwin "na izlaznim vratima" Baskonije posto klub iz Vitorije zeli da potpise nove igrace na poziciji centra i plejmejkera. Za Hall-a je bilo interesovanja, a i dalje ima zainteresovanih klubova ali je dosadasnja cena od 1 milion evra za otkup bila prepreka u pregovorima.
MrTripleDouble Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Shikamaru said: Kako bre sad ovo Hapoel nudi 6m po sezoni, a Real 4.5, zar strucanjaci sa foruma nisu jednoglasno potvrdili da je decko retardiran jer trazi tolke pare i da nece kurca videti od njih jer precenjuje svoju vrednost?! Nista mi nije jasno 1
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Realno, za Vasu je Madrid idealna destinacija. Ima top tim oko sebe pa su i očekivanja manja. Ima mesa na svim pozicijama u timu pa neće biti sav fokus na njemu (zamišljam ovo u Zvezdi lele). Može komotno i opušteno da igra i ako se ovo desi (da konačno potpiše za nekoga) biće pred njim dobra sezona.
Recommended Posts