Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted

Legende su ovi iz Monaka stvarno. Suspendovali Jamesa taman da izgube finale u Francuskoj i kad su ga uspešno izgubili vratili ga u tim i potvrdili da neće on niđe.

• Like 5
  • Ha-ha 2
Posted

Jeremy Morgan i zvanicno novi igrac Pariza.
Mikael Jantunen i zvanicno novi igrac Fenerbahcea, ugovor je potpisan za naredne 2 sezone.
Wenyen Gabriel i Panatinaikos zvanicno zavrsili saradnju.
Jordan Nwora i Efes zvanicno zavrsili saradnju.
Sportando prenosi da ce doskorasnji trener Trenta Paolo Galbiati postati novi trener Baskonije, ugovor ce biti za naredne 2 sezone.

Posted

Idioti iz Monaka, šta rade ti ljudi. PAO ako sastavi Lesora i Tajsa, to je zdravo doviđenja. Može i Đuro Macut da ih vodi do F4.

• Like 1
  • Ha-ha 13
Posted

Bodian Massa je novi igrac Asvela.
Joel Ayayi je novi igrac Pariza.
Devin Booker i Bajern zvanicno okoncali saradnju.

Posted

Ne razumem ovaj hejt prema Monaku. Nisu ni moj omiljeni tim ali opet imam poštovanje za njihove rezultate i ne bih baš rekao da ne znaju šta rade. Ok, jesu fejlovali u prvenstvu Francuske. Mada je i to pitanje sa obzirom da su izgubili game5 u tesnoj završnici na gostujućem terenu protiv još jednog veoma dobrog EL tima. 

Ali su zato u EL ostvarili veliki uspeh, po meni. Nisam siguran koliko ljudi ih je početkom sezone videlo na F4 a da uđu u finale to verovatno niko nije očekivao. Na kraju mislim da je za Monako finale EL >>> osvajanje domaćeg prvenstva.

• Like 3
Posted

Real zvanicno objavio uz zahvalnicu da Chus Mateo vise nije trener kluba i odmah zatim je usledila objava da je Sergio Scariolo novi trener kluba.

Encestando je objavio da je Lonnie Walker opet na listi zelja Reala na kojoj je bio i u Novembru prosle godine kada se nisu dogovorili oko saradnje zbog NBA klauzule na koju je tada na kraju pristao Zalgiris.

Nate Reuvers i Valensija produzili saradnju.

Posted
4 hours ago, Molina23 said:

Idioti iz Monaka, šta rade ti ljudi. PAO ako sastavi Lesora i Tajsa, to je zdravo doviđenja. Može i Đuro Macut da ih vodi do F4.

Kao prosle sezone?

Posted
22 hours ago, MarioKempes said:

Je l' ok da te gazde budu Ostoja i Drčela (ne vidim da bi, u toj toliko priželjkivanoj privatizaciji, neko mnogo drugačiji kupio klubove) i da onda kroz svoje (i ostale partijske) firme guraju u Zve i Par prljavu lovu otetu na nameštenim tenderima ili opranu u silnim kladionicama? 

To bi vrv bilo značajno drugačije od sadašnje situacije, jer, jbg, bili bi privatni i imali i zvanično svog privatnog gazdu...

Samo sto su Ostoja, Drcela i ostali SNS biznismeni tu samo figure koje ne mogu da se porede sa nekim DPG-om, onim ludakom gazdom Hapoela ili Roigom. 

Kao sto je i Covic bio samo figura koja nije mogla da zadrzi nikoga osim Lazica 2017. godine, a onda nekoliko godina kasnije gurao svog sina u klub koji bi, kao, trebalo da ima evroligaske ambicije. 

Stvar je prilicno jednostavna - da su KKCZ ili KKP stvarno masine za pravljenje para, ti klubovi bi vec davno lagano mogli da imaju neke minimalne budzete od 10 miliona evra. To bi bila realnost u zemlji u kojoj su ljudi zaludjeni da gledaju te klubove. U praksi, ljudi su zaludjeni da gledaju ogromne budzete i preskupe timove koje nikad nisu gledali u BG i prestace da se "loze" (ovo znaci, da trose ne znam koliko novca na sezonske i pojedinacne karte) cim i ovaj cirkus napusti grad. 

Posted
10 hours ago, Borca said:

Ako mu stvarno nude 12 miliona na 3 godine garantovano, on prolazi bolje nego u NBA gde ima samo sledecu sezonu garantovanu i netovace otprilike pola milke manje nego sto bi u PAO, verovatno je ovaj trejd odradjen da bi se uradio buyout.

Posted

Britanac iz Trenta, Quinn Ellis, je potpisao za Armani. Zanimljiv igrač, tek su mu 22 godine i ima dobru all round statistiku iz prošle sezone.

Takođe je Armani navodno u pregovorima sa Lorenzom Brownom.

• Like 2
Posted

Rodrigue Beaubois i Efes potpisali novi 1+1 ugovor.
Urbonas prenosi da je Ismael Bako glavna "meta" Pariza za startnog centra posle odlaska Hayes-a u Monako.

Posted

Derek Willis i zvanicno novi igrac Pariza, ugovor je potpisan za naredne 2 sezone.
Mnogi prenose informacije da bi Jonas Valanciunas mogao da se danas pojavi u Atini na finalizaciji dogovora sa Panatinaikosom.

Posted

Шорц, Слукас, Толиопулос

Нан, Грент

Осман

Хуанчо, Митоглу

Јонас, Лесор, Јурцевен

Не мисле ваљда овакву рупу на 3 да оставе...

• Ha-ha 1
Posted

Sta se desava sa Grigonisom ? Ako se on oporavio (a trebalo bi jer je fazon godinu dana out) mislim da je to to.

• Like 1
Posted
28 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Шорц, Слукас, Толиопулос

Нан, Грент

Осман

Хуанчо, Митоглу

Јонас, Лесор, Јурцевен

Bila je prica da ce da pokupe i Rogavopulosa.

Svakako mislim da Ataman racuna na Grigonisa kao bitnog igraca, tu je i Kalaicakis, a imaju i ozbiljnu opciju da igraju sa 3 mala kada je Osman van igre.

Posted
21 hours ago, Molina23 said:

Pratim te i dižem za Valančijunasa.

• Ha-ha 6
Posted
1 hour ago, Bogoljub Gagic said:

Шорц, Слукас, Толиопулос

Нан, Грент

Осман

Хуанчо, Митоглу

Јонас, Лесор, Јурцевен

U svakom slučaju, taj neko na tri treba da bude neki strpljiv igrač koji ne voli loptu previše 😄

Bolesna ekipa uglavnom.

Posted
1 hour ago, Pero_Cameron said:

Valanciunas ce biti surovi cheat code za Evropu. Ocekujem 20+12 sezonu.

Plus Lesor.. 

Ne bi me zacudilo da Yurtseven napusti Panatu, ima on kvaliteta da igra negde, ovde nece dobijati mnogo minuta. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...