Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 38 kola...🙄 Kakva su to govna alava. Ako ovako bude, i ako se dobiju licence na 3 godine, aba liga gubi svaki smisao. Može da služi kao razvojna liga gdje bi igrali isključivo mladji igrači (juniori). 9
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakvi idioti. Još više ekipa, još jače ekipa, mrzi ih da se iscimaju oko nekih konferencija, mrzi ih da menjaju format plejofa... Plus i ABA beše isplanirala proširenje. Plus KRK, KLS i FIBA prozori. Komedija. 12
dzakala Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Evroliga, u kojoj se finale iste igra van evrope, i u kojoj igraju klubovi van evrope. Istovremeno se uvode izraelski klubovi, a ruskim je i dalje zabranjen povratak.
Plavi Dres Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Potpuno suludo. Sad će stvarno ekipama trebati rosteri od po 16 igrača, samo ne znam gde će da ih nađu, kad je tržište u Evropi sve siromašnije. Timovi će imati mečeva skoro kao u NBA, sa tim da ništa drugo nije na nivou NBA lige. 1 1
Geronimo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kreteni retardirani! Samo jos, samo vise. A ELPA nek broji sate treninga, a na ovo nek cuti. Sulud broj utakmica. I Every game matters, lol. Dodatni korak u fight-u s FIBA je odustajanje od prozora. Ovo mora da eksplodira, i to uskoro... 6
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 38 EL 30 ABA regularni deo (bez propširenja) 10ak utakmica Plej of ABA (sadašnji format PO) 3 kup utakmice 6-7 KLS utakmica između 85 i 90 utakmica u periodu od oktobra do juna. Ako se plasira u plej in ili plej of EL još utakmica. Jebem vam mater alavu. Rosteri će bukvalno morati da budu po 17-18 igrača da pokriju sve to. Ripčina za ABA ligu, to će se igrati sa pola gasa i drugim postavama. 4
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Niste valjda mislili da će biti išta drugačije? Posebno sad kad je konačno nekonkurentna Alba napolju, a u ligu ušla 3 bogata kluba. Uprkos svim očajnim potezima evroliga je uspela da okupi bez konkurencije sve najbolje što evropska košarka trenutno ima da pruži. 4
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Dzo23 said: 38 kola...🙄 Kakva su to govna alava. Ako ovako bude, i ako se dobiju licence na 3 godine, aba liga gubi svaki smisao. Može da služi kao razvojna liga gdje bi igrali isključivo mladji igrači (juniori). ovo ja tvrdim formirati ekipu za EL, dogegati se do play ofa ABA sa rezervnom ekipom idealno za razigravanje mladih igraca
božija noga Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne znam dal je Cedevita ili to dok Tedeski nije pomogao Olimpiji imala tako praktično dva rostera ne mogu da se setim. Igrali su sa EL paralelno ABA i hrvatsko prvenstvo. Sve praktično đuture. Sad je ova čorba baš zapržena.
Sasha Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago To je to ide se ka zatvaranju Evrolige, sa 38 kola u El nema smisla igrati Aba ligu jer koji igrači će to da izdrže a praviti dva tima je suludo. 1
BojanaCZV Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sto se nasa dva najbolja kluba tice, evo prilike da se pruzi sansa mladim igracima u Abi, dobija i reprezentacija. Sigurno mesto u juroligu 3 sezone, ne vidim mesto drami. Bice ultra zanimljivo, neocekivani porazi i pobede, tumbanja na tabeli.. Jeste da ce kvalitet utakmica biti slabiji, ali nije ni kvantitet sam po sebi uvek los. Me like it.
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Očekujem grčko finale. Malo puta sam u životu navijao za Fener ali večeras je jedna od tih situacija. Ipak, PAO ima neki pobednički mojo i mislim da će ih nadjačati. Oly favorit protiv Monaka svakako i kneževima će trebati James i Okobo u full elementu ako misle nešto ovde da urade. Ne verujem u tu priču ipak. 6
berti Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Imam napad nervoze i besa kada gledam Pao. Hteo sam tv da slomim kada su izbacili Makabi prosle godine. Ni OLY ne varim nesto, ali gledanje Pao izvlaci najgore iz mene.
Geronimo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 27 minutes ago, Chaos Is Me said: Kojim mladim igračima? Onim koji su otisli na koledz :D
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Znači od sledeće sezone pola srbije slavi Svetog Nikolu pola ide u goste pola lige igra doigravanje pola završava sezonu. Kako će tamo od decembra donji dom da se okrene obavezama u domaćim prvenstvima
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, NMX said: Rosteri će bukvalno morati da budu po 17-18 igrača da pokriju sve to. Dr robotike bio vizionar kad je sklapao ovakve rostere pre 5-6 sezona, a mi ga sprdali 1 1
BojanaCZV Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Kojim mladim igračima? Nek ih dovedu 😁
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bojana to vreme je proslo. Danas svaki talentovani mladi igrac je u NBA ili ce skoro tamo. A u Evropi ostaje ona druga klasa. Ne znam odakle da dovedu al i ja bi to voleo. 1
BojanaCZV Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja mislim da sa nekim planom, mogu da se zadrze i kod nas. Sad kako, zaista nemam ni ideju, ali vidimo da u Megi godinama igraju klinci. Sve u svemu, povrsno sam sagledala situaciju, i meni sve ove promene oko juroliga ne smetaju. Samo ce i Zvezdi i Partizanu jos teze biti da budu u prvih 10. Sto se tice vecerasnjih utakmica, volela bih Grcko finale.
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Horor sta prave od kosarke u Evropi, dok ovamo Amerika bukvalno otima talente i MVP-level igrace gotovo bez ikakvog obestecenja ili bas nikakvog (u slucaju NCAA). Sta radi ova FIBA jbt, sta dozvoljava?! Ovamo joj EL ubija reprezentativna takmicenja (EL rekao - jebes reprezentativne prozore), NBA nas drnda jos od ranije sa tim "nepustanjem" igraca, a sad jos i ovo sa NCAA ugovorima... a FIBA u fazonu "pricamo sa NBA o formiranju takmicenju u Evropi". A o EL da ne pricamo, tolika alavost je neverovatna. Bukvalno, kad ovo pukne, bas ce puci. Samo pumpaju, i do pucanja ce morati da dodje. Kad se vlast u Srbiji promeni, Boze zdravlja i tokom te eventualne 3-godisnje licence, mi i komsije cemo biti samo topovsko meso u ovoj EL. Kakav finansijski ferplej i ostale gluposti. Onaj wannabe-Janakopulos iz Izraela pominje neke sulude cifre (jebe se njemu za finansijski fer plej). I da ne bude hejt samo na EL sa svojim prosirenjem, i ovo ABA prosirenje je idiotsko... i bas se namestilo u isto vreme. 1
Recommended Posts