EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters - Page 239 - Košarka - VOX92 Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, alokin said:

Ko je upoznat sa ovim novim dešavanjima oko prenosa? Priča se da posle duplog kola prelazi na Arenu, jel ostaje onda na sk ili ide samo na Areni? Takodje sam čuo da je Plavšić i još dosta komentatora dobilo ponudu za prelazak na Arenu.

Ja sam to video samo na tviteru pa ne bih baš verovao u to.

A što se tiče prenosa kontam da će samo ubaciti Arenu umesto SK na SBB pošto se SK ionako gasi kao kanal.

Posted
9 minutes ago, alokin said:

Ko je upoznat sa ovim novim dešavanjima oko prenosa? Priča se da posle duplog kola prelazi na Arenu, jel ostaje onda na sk ili ide samo na Areni? Takodje sam čuo da je Plavšić i još dosta komentatora dobilo ponudu za prelazak na Arenu.

Isto su rekli i Luka i Kuzma u podkastu prosle nedelje, iako su dodali da je u pitanju nepotvrdjena informacija

Posted

Gotov je Pariz cim je Guduri upala ova frljoka na kraju.

Nego svidja mi se kako su ih Hifi i Shorts napravili na majmune i navukli dva puta na po 3 bacanja. Kamo srece da je vise vestijih igraca da umesno kaznjavaju ovo namerno pravljenje faulova.

Posted (edited)

Deluje mi da Gudura igra najbolju košarku u karijeri ove sezone. 

Moguće da se varam jer ne pratim Fener toliko aktivno ali takav mi je utisak kad god bacim oko na rezultate.

Edited by Урош19
  • Like 4
Posted (edited)

Deluje da su igrači Fenera potcenili Pariz a ovi grizu i biju kao da im život zavisi od ove utakmice. Prilagodili su kriterijum suđenja sebi i igraju maksimalno agresivno. Nijedna lopta nije izgubljena. Pride i odsustvo mozga u par navrata od strane igrača Fenera, ovo što reče Sharp.

Nego izgleda svi gledamo utakmicu u Istanbulu a Žalgiris trenutno vodi 15 razlike u Monaku :default_coffee:

Edited by Knipex
Slovo
  • Like 2
Posted

Pariz je nekoliko puta ove sezone odigrao odlično prvo poluvreme pa užasno drugo. Tako je bilo i protiv Zvezde i Partizana. Kako god završili, oni su ove sezone osveženje i zanimljivo ih je pratiti. Inače, Žalgiris odličan protiv Monaka.

Posted

Na sta lici Belosevic majko mila. Kako ga nije sramota jbt.

Mislim da nikada ovako debeo nije bio.

Bukvalno EL treba da ga povuce sa liste sudija iz brige za njegovo zdravlje

• Like 1