Beonegro Posted Thursday at 10:21 PM Share Posted Thursday at 10:21 PM 7 hours ago, MV91 said: In other news - пада у воду прича о неком јефтином Жалгирису, можда још нису улагања као у београдске вечите, али се иде ка томе. Neka Džoni Voker košta milion do sredine februara, i dalje je to bar 30% manje od ovih naših. Budžet Žalgirisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted Thursday at 10:24 PM Share Posted Thursday at 10:24 PM Pijani milioneri plus ih guraju sudije. Ne znam kako neko može da navija za njih. 3 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted Thursday at 10:30 PM Share Posted Thursday at 10:30 PM 12 minutes ago, Igor_ said: I to je imao 100% do sad. Plus dodaj 3 promasene trojke😂 Prokleo sam ga toliko da ne bih izlazio sledeću da igram, da sam na njegovom mestu, za svaki slučaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted Thursday at 10:30 PM Share Posted Thursday at 10:30 PM Čedi Osman baš kul lik, kaže kući pričam srpski s mamom. Momak bez kompleksa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted Friday at 07:04 AM Share Posted Friday at 07:04 AM Pri tom lep 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinnerman Posted Friday at 07:50 AM Share Posted Friday at 07:50 AM Momak ko jabuka 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted Friday at 08:17 AM Share Posted Friday at 08:17 AM I ja sa mamom pricam srpski. Bas sam kul i bez kompleksa. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Friday at 08:30 AM Share Posted Friday at 08:30 AM 9 hours ago, Patriota iz kauca said: Čedi Osman baš kul lik, kaže kući pričam srpski s mamom. Momak bez kompleksa. + rođen u najlepšem gradu sa najlepšim jezerom na svetu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted Friday at 09:37 AM Share Posted Friday at 09:37 AM A pre svega džedaj 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted Friday at 10:25 AM Share Posted Friday at 10:25 AM Alpha Kaba i Makabi zavrsili saradnju posle isteka kratkorocnog ugovora. Nico Mannion i Armani se navodno dogovorili oko saradnje, a Vareze dobija novac za otkup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted Friday at 11:20 AM Share Posted Friday at 11:20 AM Sto se tice Hapoela iz Tel Aviva i njihovih igraca, novinar iz Italije Alessandro Luigi Maggi koji najvise prati Armani pise kako je i Patrick Beverley interesantan klubovima iz Evrolige i da je Real zainteresovan, a spominje i da je navodno Real poslao ponudu Kaboklu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Friday at 11:32 AM Share Posted Friday at 11:32 AM 9 minutes ago, Borca said: Patrick Beverley interesantan klubovima iz Evrolige i da je Real zainteresovan, a spominje i da je navodno Real poslao ponudu Kaboklu. Vot ken go vrong kace ova dva člana MENSA-e pridruže Hezonji U ostalim vijestima, Ataman vodi reprezentaciju u prozoru, PAO to kolo (protiv Žalgirisa) vodi pomoćnik. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted Friday at 12:46 PM Share Posted Friday at 12:46 PM (edited) Forumase sa ovog foruma smatram najboljim ljudima u Srbiji (kad se pogleda vecinski, i u smislu neke grupe ljudi negde s kojom sam se susreo u zivotu) - tako da je glupo ovako prozivati i upirati prstom kao Utopista, ali je izneo mnogo tacnih poenti. Mislim, gledam utakmicu sa rodjenim ocem koji je popizdeo na sudije i sto je Zvezda izgubila, i jos gomila meni dragih ljudi je juce izgubilo tonu svojih zivaca sto zbog Zvezde, sto zbog Partizana, koje definitivno ne mogu nazvati slugama sistema, tako da je to sustinski bezveze. Emocija je jedno, ljubav prema klubu koja traje toliko dugo godina, i ne mozemo bas sve stvari posmatrati kroz racio jer onda ne bi ni imalo svrhe ziveti. Meni se licno desilo da sam od strane kluba koji sam tako voleo i navijao, uzimao redovno sezonske, gledao gostovanja, ponizen 2 puta jos pre 10+ godina pa su neke stvari krenule da se menjaju. Nekako, uvek je drugacije kad se desi drugom. Volim kosarku i gledam cesto meceve CZ i PAR u evroligi, i uvek cu doci ovde da prokomentarisem nesto u vezi nekog igraca, utakmice, sto da ne. A godinama ne pisem na temama vecitih, nigde. Sto se mene tice, za mene je neka moja gradjanska duznost da navijam protiv ovih timova gde god igraju, tako da sam se takodje lepo osecao u utorak posle ovako tesnih poraza vecitih. Stizanje razlike, nada, sansa za pobedu i gubljenje utakmicu u klacu, ne moze lepse. Sudije jesu pokrale Zvezdu, ali sto kaze Utopista - otimaju u domacim ligama, igraju Evroligu i kada plasmanom ne zasluzuju, itd itd, nek nekad stisnu zube i istrpe kradju, a ne samo kmeka. Evo, sad ce da dodje posle Petruseva i Motley, polako sa nerviranje... Danas takodje takodje navijam za Fener i PAO. Elem, jos nesto, ne mogu a da mi ne bude drago sto Nedovic igra odlicno ove sezone. Ostala mi je emocija za njega, jer su to bila neka druga vremena, kada je on riljao da izbori opstanak Zvezde u ABA ligi sa nepunih 20 godina, i kada je u hali bilo 50 ljudi i mogao si nesto reci sa tribina i cela hala bi cula sta si rekao. Ta Zvezda je posle te sezone ugasena i vise nikad nece postojati. Bar za mene. Edited Friday at 12:47 PM by delgado 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Friday at 12:55 PM Share Posted Friday at 12:55 PM 6 minutes ago, delgado said: Sto se mene tice, za mene je neka moja gradjanska duznost da navijam protiv ovih timova gde god igraju, tako da sam se takodje lepo osecao u utorak posle ovako tesnih poraza vecitih. Stizanje razlike, nada, sansa za pobedu i gubljenje utakmicu u klacu, ne moze lepse. Sudije jesu pokrale Zvezdu, ali sto kaze Utopista - otimaju u domacim ligama, igraju Evroligu i kada plasmanom ne zasluzuju, itd itd, nek nekad stisnu zube i istrpe kradju, a ne samo kmeka. Evo, sad ce da dodje posle Petruseva i Motley, polako sa nerviranje... Mudre riječi pa i ako su od nekog kome je smisao života lik koji ćutka kritičare Kine jer jbg tržište 😛 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Friday at 01:01 PM Share Posted Friday at 01:01 PM (edited) @delgado dao primer kako sve moze lepo da se kaze, i bez omalovazavanja i vredjanja. Ja takav stav mogu da razumem. Iako imam drugaciji stav koji sam obrazlozio... Ja cu navijati za Zvezdu i pored toga sto znam odakle poticu pare (moje, nase pare), nisu ukradene, nisu od dilovanja droge, kurvi, primoravanja dece na rad... to su pare koje smo sami dali drzavi, malo u njihov dzep, malo u klubove, i tako. I jedva cekam da drzavu vise ne vodi onaj ludak, ali nemam sumnje da ce i u nekoj novoj konfiguraciji sport i dalje dobijati nesto, sigurno ne ovoliko, ali toga ce uvek biti dok se klubovi ne privatizuju. A kada (i da li) ce to biti - nije ni na vidiku sada. Da li treba da prestanem da pratim i podrzavam svoj klub zato sto sada dobija x para, a kada se vlast bude promenila i bude dobija y<x para onda ce biti ok da ponovo navijam za nju? Pa princip ce ostati isti, samo je razlika u vrednosti. Edited Friday at 01:02 PM by Kooineeperk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted Friday at 08:06 PM Share Posted Friday at 08:06 PM Opet se provukoše ovi zeleni smećari. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Friday at 08:07 PM Share Posted Friday at 08:07 PM Vratice se to u 2 delu. Primer Virtus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted Friday at 08:41 PM Share Posted Friday at 08:41 PM Izvuče Žalgiris ovo uprkos Fransiskovih 0-9 iz igre 🤯 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Friday at 09:02 PM Author Share Posted Friday at 09:02 PM 55 minutes ago, Sector said: Opet se provukoše ovi zeleni smećari. Nisu se provukli nego je James prodao utakmicu za Monako sa dva kretenska poteza iako je Loyd u tom trenutku bio vruć i sam držao Monako u igri. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted Friday at 09:11 PM Share Posted Friday at 09:11 PM Kad će protiv nas neko nekad da proda? Nego svi pogađaju šuteve koje treba da pogode... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Friday at 09:14 PM Share Posted Friday at 09:14 PM 2 minutes ago, Sector said: Kad će protiv nas neko nekad da proda? Nego svi pogađaju šuteve koje treba da pogode... X2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Friday at 09:21 PM Share Posted Friday at 09:21 PM U ovom momentu Baskonia sut za 3, 1/21 5% 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Friday at 09:39 PM Share Posted Friday at 09:39 PM T J Shorts 4-18 :S Zamalo je prodao mec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted Friday at 09:44 PM Share Posted Friday at 09:44 PM 3 minutes ago, Don Dusko said: T J Shorts 4-18 :S Zamalo je prodao mec... I 0/3 trojke, znaci ukupno 4/21. Totalno van ritma. Ali 1/26 za tri komplet Baskonije je ipak novi nivo ovog cripple fighta... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted Friday at 10:06 PM Share Posted Friday at 10:06 PM 20 minutes ago, Djirona said: I 0/3 trojke, znaci ukupno 4/21. Totalno van ritma. Ali 1/26 za tri komplet Baskonije je ipak novi nivo ovog cripple fighta... Howard 1/11 😅 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts