Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

7 hours ago, MV91 said:

In other news - пада у воду прича о неком јефтином Жалгирису, можда још нису улагања као у београдске вечите, али се иде ка томе.

Neka Džoni Voker košta milion do sredine februara, i dalje je to bar 30% manje od ovih naših.

Budžet Žalgirisa

Sto se tice Hapoela iz Tel Aviva i njihovih igraca, novinar iz Italije Alessandro Luigi Maggi koji najvise prati Armani pise kako je i Patrick Beverley interesantan klubovima iz Evrolige i da je Real zainteresovan, a spominje i da je navodno Real poslao ponudu Kaboklu.

9 minutes ago, Borca said:

Patrick Beverley interesantan klubovima iz Evrolige i da je Real zainteresovan, a spominje i da je navodno Real poslao ponudu Kaboklu.

Vot ken go vrong kace ova dva člana MENSA-e pridruže Hezonji :thumbup:

U ostalim vijestima, Ataman vodi reprezentaciju u prozoru, PAO to kolo (protiv Žalgirisa) vodi pomoćnik.

• Like 1
  • Ha-ha 6

Forumase sa ovog foruma smatram najboljim ljudima u Srbiji (kad se pogleda vecinski, i u smislu neke grupe ljudi negde s kojom sam se susreo u zivotu) - tako da je glupo ovako prozivati i upirati prstom kao Utopista, ali je izneo mnogo tacnih poenti. Mislim, gledam utakmicu sa rodjenim ocem koji je popizdeo na sudije i sto je Zvezda izgubila, i jos gomila meni dragih ljudi je juce izgubilo tonu svojih zivaca sto zbog Zvezde, sto zbog Partizana, koje definitivno ne mogu nazvati slugama sistema, tako da je to sustinski bezveze.

Emocija je jedno, ljubav prema klubu koja traje toliko dugo godina, i ne mozemo bas sve stvari posmatrati kroz racio jer onda ne bi ni imalo svrhe ziveti. Meni se licno desilo da sam od strane kluba koji sam tako voleo i navijao, uzimao redovno sezonske, gledao gostovanja, ponizen 2 puta jos pre 10+ godina pa su neke stvari krenule da se menjaju. Nekako, uvek je drugacije kad se desi drugom. Volim kosarku i gledam cesto meceve CZ i PAR u evroligi, i uvek cu doci ovde da prokomentarisem nesto u vezi nekog igraca, utakmice, sto da ne. A godinama ne pisem na temama vecitih, nigde. 

Sto se mene tice, za mene je neka moja gradjanska duznost da navijam protiv ovih timova gde god igraju, tako da sam se takodje lepo osecao u utorak posle ovako tesnih poraza vecitih. Stizanje razlike, nada, sansa za pobedu i gubljenje utakmicu u klacu, ne moze lepse. Sudije jesu pokrale Zvezdu, ali sto kaze Utopista - otimaju u domacim ligama, igraju Evroligu i kada plasmanom ne zasluzuju, itd itd, nek nekad stisnu zube i istrpe kradju, a ne samo kmeka. Evo, sad ce da dodje posle Petruseva i Motley, polako sa nerviranje... 

Danas takodje takodje navijam za Fener i PAO. 

Elem, jos nesto, ne mogu a da mi ne bude drago sto Nedovic igra odlicno ove sezone. Ostala mi je emocija za njega, jer su to bila neka druga vremena, kada je on riljao da izbori opstanak Zvezde u ABA ligi sa nepunih 20 godina, i kada je u hali bilo 50 ljudi i mogao si nesto reci sa tribina i cela hala bi cula sta si rekao. Ta Zvezda je posle te sezone ugasena i vise nikad nece postojati. Bar za mene.

Edited by delgado
  • Like 4
  • Love 1

6 minutes ago, delgado said:

Sto se mene tice, za mene je neka moja gradjanska duznost da navijam protiv ovih timova gde god igraju, tako da sam se takodje lepo osecao u utorak posle ovako tesnih poraza vecitih. Stizanje razlike, nada, sansa za pobedu i gubljenje utakmicu u klacu, ne moze lepse. Sudije jesu pokrale Zvezdu, ali sto kaze Utopista - otimaju u domacim ligama, igraju Evroligu i kada plasmanom ne zasluzuju, itd itd, nek nekad stisnu zube i istrpe kradju, a ne samo kmeka. Evo, sad ce da dodje posle Petruseva i Motley, polako sa nerviranje... 

Mudre riječi pa i ako su od nekog kome je smisao života lik koji ćutka kritičare Kine jer jbg tržište 😛

• Ha-ha 2

@delgado dao primer kako sve moze lepo da se kaze, i bez omalovazavanja i vredjanja. 

Ja takav stav mogu da razumem. Iako imam drugaciji stav koji sam obrazlozio...

Ja cu navijati za Zvezdu i pored toga sto znam odakle poticu pare (moje, nase pare), nisu ukradene, nisu od dilovanja droge, kurvi, primoravanja dece na rad... to su pare koje smo sami dali drzavi, malo u njihov dzep, malo u klubove, i tako.

I jedva cekam da drzavu vise ne vodi onaj ludak, ali nemam sumnje da ce i u nekoj novoj konfiguraciji sport i dalje dobijati nesto, sigurno ne ovoliko, ali toga ce uvek biti dok se klubovi ne privatizuju. A kada (i da li) ce to biti - nije ni na vidiku sada.

Da li treba da prestanem da pratim i podrzavam svoj klub zato sto sada dobija x para, a kada se vlast bude promenila i bude dobija y<x para onda ce biti ok da ponovo navijam za nju? Pa princip ce ostati isti, samo je razlika u vrednosti. 

Edited by Kooineeperk
  • Like 2