Kooineeperk Posted September 17 Share Posted September 17 Cekamo da se ABAjevci smisle i puste novu sezonu do koje je ostalo svega 3 dana (a i prosle godine su nam dali toliko). Ne znam sta misle da urade sa prva dva kola koja se preklapaju. Javite mi se ko je zainteresovan da igra da mu cim formiram ligu posaljem kod za ulazak, da nas bude sto vise ove godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 17 Share Posted September 17 Podrazumeva se, ali da izbacis poslednji red iz potpisa jer je to bilo moje da nisam mucki izbacen iz lige 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 18 Author Share Posted September 18 Pocelo je! Javljajte se za ID. Poslato: ✅@Grunf ✅@Romantik ✅@basketcoa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted September 19 Share Posted September 19 On 9/17/2024 at 8:33 PM, Kooineeperk said: Cekamo da se ABAjevci smisle i puste novu sezonu do koje je ostalo svega 3 dana (a i prosle godine su nam dali toliko). Ne znam sta misle da urade sa prva dva kola koja se preklapaju. Javite mi se ko je zainteresovan da igra da mu cim formiram ligu posaljem kod za ulazak, da nas bude sto vise ove godine. Zainteresovan i ja. Može kod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 19 Author Share Posted September 19 ✅ @Utopista ✅ @Djirona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utopista Posted September 19 Share Posted September 19 Upao! Posle dugo godina evo me opet u aba fantaziranju. Napravio sam tim za bukvalno 5 minuta, jer mi je vaznije druzenje i zabava nego sam plasman. Ali nemojte da vas to uspava i opusti. 😉 Voleo bih da nam se jos ljudi pridruzi, i ovim putem uzimam za pravo da sve clanove pozovem, jer ce im kada vide kakva je ovde zabava posle biti zao a kasno! 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 19 Author Share Posted September 19 ✅ @Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 19 Share Posted September 19 Tradicionalno napravim ekipu i zaboravim je posle 2 kola. Ali probaću i ove godine da budem redovniji. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utopista Posted September 19 Share Posted September 19 Eto onda šanse da ne budem poslednji - ako zaboraviš neke izmene, ostavljaš redovno povređene igrače... 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 19 Share Posted September 19 Poslednji put kad sam igrao budžet je bio 350, sad je 400 a cijene igrača nijesu porasle. Može se lakše sastaviti tim. Meni su kapitalci Šorter i Jelavić. To su dva igrača koja sam morao da imam. Miletić je dosta povoljan, kao i Zoran Nikolić. Lazarević je bagatela. I na kraju se dvoumim između Partizanovog pleja Džonsa i Kamenjaša, i odaberem ovog drugog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 19 Share Posted September 19 2 hours ago, Utopista said: Eto onda šanse da ne budem poslednji - ako zaboraviš neke izmene, ostavljaš redovno povređene igrače... 🤣 Nemaš brige. Na kraju prošle godine ušao u ekipu, još su mi stajali Siniša Štemberger, Novica Veličković i Todor Gečevski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 19 Share Posted September 19 Moze ID i pass? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted September 19 Share Posted September 19 (edited) 5 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Meni su kapitalci Šorter i Jelavić. To su dva igrača koja sam morao da imam. Miletić je dosta povoljan, kao i Zoran Nikolić. Lazarević je bagatela. Samo ti pomaži konkurenciji idejama... 🤣 Šalim se, ima nekolicina igrača za koje se odma vidi da su totalno nerealne cene. Lazarevićeva cena ostala iz fazon Zvezde. Takođe, svake godine krenem sa ABA fantazijem, i redovno mi neki skupi Amer iz tipa Mornara zapali preko noći u inostranstvo, a meni ostane nepromenjen tim. I tu krenem da gubim interesovanje... pritom, i povrede je mnogo teže ispratiti nego npr. na Evroligi, u NBA... Ali dobro, biću verujem motivisaniji i redovniji ove sezone. Edited September 19 by Djirona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 19 Author Share Posted September 19 ✅ @Alek The Great ✅ @realno *w ✅ @Dare Radas ✅ @Big Ticket ✅ @Kurc Emuchelo ✅ @Brat od Korneta Ako sam nekog zaboravio pisite mi poruku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 20 Share Posted September 20 Napravio sam i ja ekipu pa sibni poziv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted September 20 Share Posted September 20 Igram, kome se trebam javiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted September 20 Share Posted September 20 Posalji i meni, vidim da se respektablian broj igraca okupio 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 20 Share Posted September 20 (edited) Izvjesni forumas @Kooineeperk je glavni odgovorni za specijalne pozivinice, ali po svemu sudeći, glede i unatoč teškog mu rasporeda, odlučio je danas uzeti slobodan dan. Edited September 20 by propolis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utopista Posted September 20 Share Posted September 20 (edited) Mogu ja da svima prosledim pozivnicu koju je meni poslao. Jedino što ne znam da li će mi biti zamereno jer sam nov ovde.... Edited September 20 by Utopista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 20 Author Share Posted September 20 Poslato svima koji su mi u medjuvremenu poslali poruku ili napisali ovde da hoce... da vas ne imenujem sada sve. Ako nekom nedostaje javljajte se! 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 20 Author Share Posted September 20 Ono sto ja trenutno vidim od timova koji su pristupili je sledece: Quote Teams registered for this private league: Kooineeperk, Buntovnici, basketcoa, Girona, Utopisti, The Usual Suspects, 1945, Daretovi prevaranti 1, Saruman, Big Ticket, Hustle & Flow, VrucPetar, Lomovi, propolis, Atlanta. Za neke je jasno ciji su, a za neke i nije pa se javite cisto da znamo ko je ko 🙂 Ja se odjavljujem od kompa, povremeno cu mozda biti tu... pa ako nekom ustreba log in, slobodno cimajte ljude iznad koji su se vec prijavili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psycho Posted September 20 Share Posted September 20 Ajde da se pridružim. Podaci lige? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karatsuba Posted September 20 Share Posted September 20 Zainteresovan sam za učešće. Može li ID i pass? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 20 Author Share Posted September 20 Evo stize! @Psycho @Karatsuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psycho Posted September 20 Share Posted September 20 Milf Hunter has joined the League 🤘 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts