Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Recommended Posts

Posted
Just now, Webad said:

Nadam se sto brzoj eliminaciji u aba... Sta je ovoo gospodine sfero???

Nisi jedini, vecina igraca to izgleda jedva ceka isto, samo da ne zaborave da ima nesto utakmica i u KLS-u posle zavrsetka sezone u ABA.

• Like 2
Posted (edited)
2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Dosta vise sa midzetima i kratkorukcima.

Kaži to pola Evroligi. Uz sve to taj midzet ima 192cm.

Edited by Čočo
Posted
2 minutes ago, Webad said:

Nadam se sto brzoj eliminaciji u aba...

Ovako razmislja i veci deo rostera, ubedjen sam.

Tesko ce to ici vec protiv Buducnosti, mnogo su gladniji od ove energetski mrtve ekipe...

• Like 3
Posted
2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Mi nemamo taj luksuz plus TJ Shors je anomalija. Necu novog Yaga da gledam.

Zašto novog Jaga? Ako ćemo po fizionomiji Jago je 1.78 a Skot 1.92. Skot ima odličnu konstituciju za pleja/beka. 

Posted

Cist faul sad na kraju ali jbg to se ne sudi. Posto se igracima ne igra vise kosarka nakon ispadanja iz EL, mogli bismo vec sad da pocnemo da pravimo tim za sledecu sezonutm

Posted
1 minute ago, Čočo said:

Zašto novog Jaga? Ako ćemo po fizionomiji Jago je 1.78 a Skot 1.92. Skot ima odličnu konstituciju za pleja/beka. 

Skot ima 40% iz igre 26% za tri u sezoni, uz negativan odnos asistencija i izgubljenih lopti. Mora li baš svaki igrač koji nešto odigra protiv nas odmah da se priziva? 

• Like 12
  • Thanks 1
Posted
Just now, Guru said:

Skot ima 40% iz igre 26% za tri u sezoni, uz negativan odnos asistencija i izgubljenih lopti. Mora li baš svaki igrač koji nešto odigra protiv nas odmah da se priziva? 

Sta mislis o ovom Barni? Pominjan je nekoliko puta. Deluje atletski dobro.

Posted
9 minutes ago, fradler said:

Ovako razmislja i veci deo rostera, ubedjen sam.

Tesko ce to ici vec protiv Buducnosti, mnogo su gladniji od ove energetski mrtve ekipe...

Sa ovakvom igrom u odbrani pitanje je hoce li se doci do potencijalne serije sa klubom iz Podgorice.

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, Guru said:

Nisam mu gledao statistiku. Ali kad god sam bacio pogled na FMP ove sezone on je igrao dobro. Možda koincidencija možda i zna nešto. 

Edited by Čočo