Borca Posted Sunday at 06:53 PM Posted Sunday at 06:53 PM Just now, Webad said: Nadam se sto brzoj eliminaciji u aba... Sta je ovoo gospodine sfero??? Nisi jedini, vecina igraca to izgleda jedva ceka isto, samo da ne zaborave da ima nesto utakmica i u KLS-u posle zavrsetka sezone u ABA. 2
Čočo Posted Sunday at 06:54 PM Posted Sunday at 06:54 PM (edited) 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Dosta vise sa midzetima i kratkorukcima. Kaži to pola Evroligi. Uz sve to taj midzet ima 192cm. Edited Sunday at 06:55 PM by Čočo
NMX Posted Sunday at 06:55 PM Posted Sunday at 06:55 PM 1 minute ago, NMX said: Ludi Pantic se garant skinuo go i ceka napad za pobedu FMPa 😭😭😭
DijametralnoSuprotan Posted Sunday at 06:55 PM Posted Sunday at 06:55 PM 1 minute ago, Čočo said: Kaži to pola Evroligi. Mi nemamo taj luksuz plus TJ Shors je anomalija. Necu novog Yaga da gledam. 1
JPM Posted Sunday at 06:56 PM Posted Sunday at 06:56 PM (edited) WOOOO Pobeda!!!! Edited Sunday at 06:57 PM by JPM
realno *w Posted Sunday at 06:56 PM Posted Sunday at 06:56 PM Just now, Don Dusko said: Steta sto ga nisu dali. Pogledah zadnji napad, bio tajmaut kod nas... delovalo mi da ga je Kalina zakačio nogom...
fradler Posted Sunday at 06:59 PM Posted Sunday at 06:59 PM 2 minutes ago, Webad said: Nadam se sto brzoj eliminaciji u aba... Ovako razmislja i veci deo rostera, ubedjen sam. Tesko ce to ici vec protiv Buducnosti, mnogo su gladniji od ove energetski mrtve ekipe... 3
Čočo Posted Sunday at 06:59 PM Posted Sunday at 06:59 PM 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Mi nemamo taj luksuz plus TJ Shors je anomalija. Necu novog Yaga da gledam. Zašto novog Jaga? Ako ćemo po fizionomiji Jago je 1.78 a Skot 1.92. Skot ima odličnu konstituciju za pleja/beka.
K.Dot Posted Sunday at 06:59 PM Posted Sunday at 06:59 PM Cist faul sad na kraju ali jbg to se ne sudi. Posto se igracima ne igra vise kosarka nakon ispadanja iz EL, mogli bismo vec sad da pocnemo da pravimo tim za sledecu sezonutm
Guru Posted Sunday at 07:02 PM Posted Sunday at 07:02 PM 1 minute ago, Čočo said: Zašto novog Jaga? Ako ćemo po fizionomiji Jago je 1.78 a Skot 1.92. Skot ima odličnu konstituciju za pleja/beka. Skot ima 40% iz igre 26% za tri u sezoni, uz negativan odnos asistencija i izgubljenih lopti. Mora li baš svaki igrač koji nešto odigra protiv nas odmah da se priziva? 12 1
JPM Posted Sunday at 07:03 PM Posted Sunday at 07:03 PM Just now, Guru said: Skot ima 40% iz igre 26% za tri u sezoni, uz negativan odnos asistencija i izgubljenih lopti. Mora li baš svaki igrač koji nešto odigra protiv nas odmah da se priziva? Sta mislis o ovom Barni? Pominjan je nekoliko puta. Deluje atletski dobro.
Borca Posted Sunday at 07:10 PM Posted Sunday at 07:10 PM 9 minutes ago, fradler said: Ovako razmislja i veci deo rostera, ubedjen sam. Tesko ce to ici vec protiv Buducnosti, mnogo su gladniji od ove energetski mrtve ekipe... Sa ovakvom igrom u odbrani pitanje je hoce li se doci do potencijalne serije sa klubom iz Podgorice. 1
Čočo Posted Sunday at 07:12 PM Posted Sunday at 07:12 PM (edited) 1 hour ago, Guru said: Skot ima 40% iz igre 26% za tri u sezoni, uz negativan odnos asistencija i izgubljenih lopti. Mora li baš svaki igrač koji nešto odigra protiv nas odmah da se priziva? Nisam mu gledao statistiku. Ali kad god sam bacio pogled na FMP ove sezone on je igrao dobro. Možda koincidencija možda i zna nešto. Edited Sunday at 08:13 PM by Čočo
Recommended Posts