fradler Posted yesterday at 08:32 PM Posted yesterday at 08:32 PM Just now, Don Dusko said: Ma Pao je celu tekmu u 2-3 brzini.Mozda su digli malo gotovost na kraju i sad u OT. Ma kakvi, poginuli su veceras kao da im zivot zavisi od ove utakmice. 5
suptil Posted yesterday at 08:33 PM Posted yesterday at 08:33 PM Ocekivao sam da Kalina resava sve u zadnja dva minuta. Kenan se nije pojavio.
Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 08:34 PM Posted yesterday at 08:34 PM 3 minutes ago, Don Dusko said: Ma Pao je celu tekmu u 2-3 brzini.Mozda su digli malo gotovost na kraju i sad u OT. Mi nismo smeli da cuvamo rezlutat i jbg. Ma u leru, rikvertsu... Kakve nebuloze. 1
suptil Posted yesterday at 08:34 PM Posted yesterday at 08:34 PM Bas me Gidra iznervirao sa onim bacanjima. 1
TB Told Posted yesterday at 08:36 PM Posted yesterday at 08:36 PM 2 minutes ago, bodo said: Ajde malo ohladi ti. Previše se pametan praviš. Ne znam šta je tebi zasmetalo, jer te inicijalno i nisam smatrao delom ove grupe koja se pojavila na kraju utakmice, koju su prežalili i pre početka, da se takmiče ko će kog igrača nazvati sisicom i pičkicom. Sam si se prepoznao.
bodo Posted yesterday at 08:37 PM Posted yesterday at 08:37 PM Just now, TB Told said: Ne znam šta je tebi zasmetalo, jer te inicijalno i nisam smatrao delom ove grupe koja se pojavila na kraju utakmice, koju su prežalili i pre početka, da se takmiče ko će kog igrača nazvati sisicom i pičkicom. Sam si se prepoznao. Nisam se prepoznao jer nisam ništa ni pisao tijekom utakmice osim zadnje šuta Gidre. A ti stalno soliš pamet
Don Dusko Posted yesterday at 08:38 PM Author Posted yesterday at 08:38 PM 3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Ma u leru, rikvertsu... Kakve nebuloze. Ajde dobro odigrali su sa 200% zalaganje. 1
Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 08:39 PM Posted yesterday at 08:39 PM Just now, Don Dusko said: Ajde dobro odigrali su sa 200% zalaganje. Nisu, brate. Dali nam 20 poena fore i nisu igrali odbranu.
suptil Posted yesterday at 08:40 PM Posted yesterday at 08:40 PM 2 minutes ago, Don Dusko said: Ajde dobro odigrali su sa 200% zalaganje. Pao ima pir 140
Don Dusko Posted yesterday at 08:40 PM Author Posted yesterday at 08:40 PM 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: Nisu, brate. Dali nam 20 poena fore i nisu igrali odbranu. Nigde to ne pisem al ok. 1
Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 08:41 PM Posted yesterday at 08:41 PM Just now, Don Dusko said: Nigde to ne pisem al ok. Nije mi bio cilj da se glupiram. Svi smo nervozni. Ruka ruci. My bad. Ova live tema nije za mene.
srlepajce Posted yesterday at 08:44 PM Posted yesterday at 08:44 PM 10 minutes ago, TB Told said: Kako može biti bolje da ti trebaju dve pobede? Mislim da bi nas Real naguzio jako a nema mnogo vremena za oporavak a sa Parizom i Bajernom moze da se igra
Losmi17 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 hours ago, Drug Crni said: @Losmi17da li gledaš sa nama? Gledao sam sa ciganima. Bio miran oko ishoda jer vas znam ko zlu paru. 1
Recommended Posts