Crni Posted Friday at 07:48 PM Posted Friday at 07:48 PM Janis je uspeo da ostavi najlosiji utisak u ovoj sezoni i to pored Nedovica, Dobrica, Gedraitisa, Jaga i Mise. 2 1
K.Dot Posted Friday at 07:48 PM Posted Friday at 07:48 PM Da se ne zezamo, nije kao da se mi nešto mnogo pitamo, Efes je baš ozbiljna ekipa. Lepo bi bilo da imamo neki doprinos od Nedovića, ne bi škodilo. 1
Devla Posted Friday at 07:49 PM Posted Friday at 07:49 PM I pored svega imaš šansu da se vratiš i ti je ne koristis
Nini3112 Posted Friday at 07:49 PM Posted Friday at 07:49 PM Mi nikad ne umemo da se vratimo iz minusa jer smo kamenjari 1
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 07:50 PM Posted Friday at 07:50 PM 9 minutes ago, mister-no said: Pa da ali što ne idemo kroz Petruševa ispod koša kad ne ide I on se u drugom odbijao od Newore kao od tenk.
Nini3112 Posted Friday at 07:51 PM Posted Friday at 07:51 PM Kenan jedini ima onu stvar uz Kalinica. 1
Bejn Posted Friday at 07:53 PM Posted Friday at 07:53 PM 5 minutes ago, Saxon01 said: Kao sto rekoh , nazalost , izgubili smo sve sto sam napisao . Videlo se posle Dubaija da trener nema blage veze . I da je pustio ekipu niz vodu . Hvala Dusku , nadam se da ce dobiti Milano. Sferopulosu , stidi se ! Kako si vodio ekipu zadnjih 10 utakmica, i poraz od Spartaka ! Da,da. Za sve je kriv Grk i za to što bezmoodi luzeri promaše 10 otvorenih šuteva za 3 a protiv Reala 20+.
mister-no Posted Friday at 07:54 PM Posted Friday at 07:54 PM Jedino Partizan ima goreg trenera u EL od nas.. 2
Markoss Posted Friday at 07:54 PM Posted Friday at 07:54 PM Ali Rokas kao da si kadeta nekog ubacio, svaki dobar potez mu se tri puta preuvelicava, a svaki los se zaboravlja, kao nema veze. 2 1
Steve Gerrard Posted Friday at 07:56 PM Posted Friday at 07:56 PM Evo ga elitni radnik ekipe hahahaha , kao izgovor za svoje napadacko neznanje je jer igra odbranu. Bravo neznalicr najveca najgori igracu ekipe Rokas Gedraitis,najveci promasaj 3
Nini3112 Posted Friday at 07:56 PM Posted Friday at 07:56 PM Jpa nemoj da mi das jebenu poludistancuu
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 07:57 PM Posted Friday at 07:57 PM Sta je pogodio jebeni PJ Douzer, ne verujem 😡
Filbi Posted Friday at 07:57 PM Posted Friday at 07:57 PM Dobrica ne zelim da gledam vise u nasem dresu, Davidovca da a Ognjena ne
Recommended Posts