fradler Posted March 28 Posted March 28 Kao da su jebeni Seltiksi, a ne ekipa koju ove godine nije dobio samo ko nije hteo
TB Told Posted March 28 Posted March 28 3 minutes ago, NMX said: Dosta smo stegnuti Samo da udje par suteva Ta prilika je propuštena u prvih par napada, kada su oklevali bekovi i Kalinić. Sad su svi stegnuti.
Nini3112 Posted March 28 Posted March 28 Kakav doamci teren,bolje igraju na gostima ovde se useru kao grlice
DijametralnoSuprotan Posted March 28 Posted March 28 Kakav epski raspad, ovo odavno nisam video. Ljudi bkv kos ne umeju da daju 6 minuta.
Cavani Posted March 28 Posted March 28 0/13 sut iz igre. 0/9 trojke. Mora Petrusev da napada licem Tavaresa
NMX Posted March 28 Posted March 28 Igra na terenu >> ovi maloumni upisi na lajvu od starta utakmice 2 2
srlepajce Posted March 28 Posted March 28 Just now, Nini3112 said: Kakav doamci teren,bolje igraju na gostima ovde se useru kao grlice Tamo se isto nismo pojavili
No name Posted March 28 Posted March 28 Grlice klasične Ne znaju šta će, pa sutiraju trojke, a to rade kao da su se po prvi put u životu susreli sa loptom. Deda na finjaka na početku promasio zicer, pa dva suta za tri poena , lep uvod napravio. 1
Crni Posted March 28 Posted March 28 U svom zivotu nisam video da jedan tim nema ideju od samog starta, a pri tome se usrao do ledja.
Saxon01 Posted March 28 Posted March 28 Kakav blam hahahahahahahaha 4 poena za 8 minuta )))))))))))))))))))) Vise nije ni smesno, ovo je pretuzno , nazalost .
Miki28 Teoljub Posted March 28 Posted March 28 Nije nam prvi put da se u duplom kolu spremamo samo za 1 mec. Ovo je bas sramotno da smo se ovako spremili za zonu Reala. Sad smo vec u zoni sumraka 1
srlepajce Posted March 28 Posted March 28 Nemamo mi sanse protiv njih Da se momci opuste, nema potrebe za strahom i da se dostojanstveno ovo zavrsi A Efes da ciljamo ako je moguce 2
No name Posted March 28 Posted March 28 (edited) Alo bacači kamena s'ramena 1/16 iz igre , 0/11 za tri poena Jao kamenjara majko moja... Edited March 28 by No name
mister-no Posted March 28 Posted March 28 Joj kad se setim onoga starta protiv CSKA kod Radonje i ovog što gledamo muka mi je..
NMX Posted March 28 Posted March 28 Just now, Saxon01 said: Kakav blam hahahahahahahaha 4 poena za 8 minuta )))))))))))))))))))) Vise nije ni smesno, ovo je pretuzno , nazalost . Joj brt, daj prvo baci pogled na te znakove interpunkcije pa vidi za ovo pljuvanje ekipe od starta. 2
DijametralnoSuprotan Posted March 28 Posted March 28 Ovo ce da bude gore nego Par- Efes. Ne secam se da sam video da je neka utakmica zavrsena u prvih 3min.
Recommended Posts