No name Posted Thursday at 07:49 PM Posted Thursday at 07:49 PM Just now, DijametralnoSuprotan said: Od Dobrica ta trojka i gomila propusta na obe strane terena. Mogao bi Nedovic da odigra bar jednu dobru utakmicu posle sto godina. Kalinic takodje bi mogao da se pojavi. Da ne bude po ustaljenom šablonu 30+ minuta u igri uz jedva nategnutih 7-8 poena 1
NMX Posted Thursday at 07:49 PM Posted Thursday at 07:49 PM (edited) Realno je Rokas ovde odvalio Lucica, cist faul. Ali i ovo je moguce namerna isto Edited Thursday at 07:51 PM by NMX
drakon1 Posted Thursday at 07:50 PM Posted Thursday at 07:50 PM cim je voigtmann dao jebenu trojku iz okreta u zadnjoj sekundi za pre poena bayerna znao sam da nece biti tako lako kako smo mozda mislili 1
mister-no Posted Thursday at 07:51 PM Posted Thursday at 07:51 PM Odbrana nam popustila, Sfero uvodi Jaga i Kenana a Nedović još u igri 1
DijametralnoSuprotan Posted Thursday at 07:52 PM Posted Thursday at 07:52 PM 1 minute ago, drakon1 said: cim je voigtmann dao jebenu trojku iz okreta u zadnjoj sekundi za pre poena bayerna znao sam da nece biti tako lako kako smo mozda mislili Da l' si stvarno mislio da ce biti lako 😁 Mi ne mozemo u ABA da rutiniramo nikog kamoli u EL.
Dzonii Posted Thursday at 07:52 PM Posted Thursday at 07:52 PM Haha 3p, vidi se iz avion da gazio... 3
No name Posted Thursday at 07:54 PM Posted Thursday at 07:54 PM Yago , cannan i Nedovic zajedno u igri je pucanj u sopstvenu nogu. Momci ne igraju odbranu..u napadu isporuče svaku 10-u. Pogotovo dvojac nedovic - cannan 1
NMX Posted Thursday at 07:54 PM Posted Thursday at 07:54 PM Kao sto rekoh....sa ovom odbranom nema leba. Otvoreni sutevi. 1
Saxon01 Posted Thursday at 07:54 PM Posted Thursday at 07:54 PM (edited) Gubimo mi ovo . Kakva sramotna druga petorka!! Odbrane bez !! trenercina grcka... Edited Thursday at 07:55 PM by Saxon01
fradler Posted Thursday at 07:55 PM Posted Thursday at 07:55 PM Nesto smo na pocetku i igrali u odbrani, sad je to vec raspad sistema
DijametralnoSuprotan Posted Thursday at 07:56 PM Posted Thursday at 07:56 PM Kako nam je smesna odbrana sa ovim midzetima.
drakon1 Posted Thursday at 07:56 PM Posted Thursday at 07:56 PM Nedovicev ball handling je čudo jedno.
Sinnerman Posted Thursday at 07:57 PM Posted Thursday at 07:57 PM Zašto mi na dresu nemamo Adidas znak kao Bayern, već ovo njesra? 😭
DijametralnoSuprotan Posted Thursday at 07:58 PM Posted Thursday at 07:58 PM Nedovic vise ne ume ni da hoda jbte 1
DameTime Posted Thursday at 07:58 PM Posted Thursday at 07:58 PM Boga pitaj koji je rezultat utakmice, na osnovu vaših pisanja 😆 Ne mogu da provalim da li vodite ili gubite 10 razlike 😁 1
drakon1 Posted Thursday at 07:59 PM Posted Thursday at 07:59 PM Oni oslabljeni na centarskim pozicijama, ali mi nemamo tu nekih poena u pozicionoj igri. Skokovi da, ali poeni sa pozicije 5 ne bas. 1
mister-no Posted Thursday at 07:59 PM Posted Thursday at 07:59 PM Just now, DameTime said: Boga pitaj koji je rezultat utakmice, na osnovu vaših pisanja 😆 Ne mogu da provalim da li vodite ili gubite 10 razlike 😁 Trebalo je da vodimo 10 d smo normalni
Recommended Posts