Kosjan Willavić Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Protiv ovih se standardno useremo kao da je Denver u pitanju. Ovaj skor je da se udaramo nogama u guzicu i zahvaljujemo na Bolomboju i Petrusevu. Najradije ne bih gledao ni Kenana ni Nedovica dogodine
BattleBender Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Braun i Kenan ne vrede za pola igraca. Kakav odron je ovaj Braun. 1
Miki28 Teoljub Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kakva sabotaza Sfera vcrs sa Brown, Canaanom pa i Yagom. Uzas
Zadnji vezni Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ne bi ih dobili da se igra 3 dana. Naša bekovsla linija je komična Pozicija pleja takodje. Probiti 1 na 1 iskreirati nesto za sebe je misaona imenica za naše bekove. Najlošija bekovsla linija u Evropi Da veceras nije Filipa ovo bi otišlo i na stoka razlike.
Saxon01 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago I dalje sam uveren da necemo uci u top 8. Jednostavno , igra nam se raspada cele sezone. Sve dobijamo na individualne kvalitete pojedinaca. Mozda smo 3,4 utakmica odigrali kao tim sa glavom i repom.
Devla Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, Kosjan Willavić said: Protiv ovih se standardno useremo kao da je Denver u pitanju. Ovaj skor je da se udaramo nogama u guzicu i zahvaljujemo na Bolomboju i Petrusevu. Najradije ne bih gledao ni Kenana ni Nedovica dogodine Komsije ih ugaze u Areni stalno, a mi kao da igramo protiv Denvera
DijametralnoSuprotan Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sad smo se i stegli, mnogo je znacila ona trojka Brizdejkisa kada Brown nije uhvatio lagan skok.
Webad Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Bez nerviranja momci...na kraju cemo biti 10. Ako Bog da 1
Miki28 Teoljub Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Vrati Kodija jbt, treba nam odbrana Vrati Kodija jbt, treba nam odbrana
Saxon01 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Koliko je ovo bila vazna utakmica, oni nisu ni svesni. Videce na kraju. Sferopulos je jedan prosecan trener. 1
Don Dusko Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago Koliko je Smajli glup i pravi lako faulove....
Sinnerman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Slušaj ove majmune, pevaju Trinkijeriju, a mi se borimo za život.
srlepajce Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Boli me stojko kad njih nije briga sto bi mene bilo
Recommended Posts