BattleBender Posted January 31 Posted January 31 Kalinic pravi 2 faula na sutu zaredom, a mi nismo imali nijedan faul napravljen. Ne mogu da verujem. Jebem te usta.
Molina23 Posted January 31 Posted January 31 Nepostojeći faul Kaline. Kad govno vidi da je igrač van ritma pa čisto da dosoli. 1
Steve Gerrard Posted January 31 Posted January 31 E moj cmm, kakva ti je kontrola lopte u zavrsnici napada,kolko samo petljas sa loptom nesigurno to je nevjerovatno 1
СтелаРоса Posted January 31 Posted January 31 Just now, BattleBender said: Kalinic pravi 2 faula na sutu zaredom, a mi nismo imali nijedan faul napravljen. Ne mogu da verujem. Jebem te usta. Oba domacinska faula
fradler Posted January 31 Posted January 31 Slao bih na 6 meseci hladjenja zbog ovakvih odluka, jebes kosarku ako je ovo faul
Wingwalker Posted January 31 Posted January 31 oće li neko da potegne tu trojku...igramo sa dva centra ...kaće ako ne sad...?
Borky Posted January 31 Posted January 31 Ovo je drzanje u igri al jbg kad ih ne mozemo sutem dokusuriti.
Saxon01 Posted January 31 Posted January 31 (edited) Ocekivano . Necemo dati kos do kraja cetvrtine. Kad ti ga bonga mune... Edited January 31 by Saxon01
DijametralnoSuprotan Posted January 31 Posted January 31 Just now, Steve Gerrard said: E moj cmm, kakva ti je kontrola lopte u zavrsnici napada,kolko samo petljas sa loptom nesigurno to je nevjerovatno Obavezno 5 minuta pred kraj u neizvesnoj zavrsnici udje u ovaj alibi mod gde loptom probija parket.
Miki28 Teoljub Posted January 31 Posted January 31 CMM nije normalan, nista da organizuje. Canaan katastrofalan
Saxon01 Posted January 31 Posted January 31 Bolomboj i Petrusev, svaka cast momci , tako se igra kosarka.
K.Dot Posted January 31 Posted January 31 Bez doprinosa od CMM, jaga, kenana i nedovica. Kako smo uopšte u igri?
fradler Posted January 31 Posted January 31 Just now, K.Dot said: Bez doprinosa od CMM, jaga, kenana i nedovica. Kako smo uopšte u igri? Nije los CMM, ali ocekivano se ugasio u zavrsnici
No name Posted January 31 Posted January 31 Koliko me nerviraju igrači poput Cannana koji se pojave svaki 4 meč. Ako ga ne krene odmah, apsolutno nemaš nikakav doprinos do kraja utakmice.
Borky Posted January 31 Posted January 31 Moramo pogoditi jednu trojku,ne moguce da ne das ni jednu citavo poluvreme al nista ne mozemo sad odbraniti.
Saxon01 Posted January 31 Posted January 31 (edited) Hahahaha kenan, e decko decko koj si ti raspad. dve normalne utakmice nisi imao. Edited January 31 by Saxon01
Recommended Posts