Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

Kao što je u komšiluku trener veći od kluba tako je i kod nas Teodosić veći i od trenera i kluba i može da radi šta hoće .

Serem se ja u ove njegove jebene šuteve.Prvo Žalgiris,sad Asvel.

Ako je to bio plan....bolje da stanem....popivu ban.

• Like 2

Vratili smo se u drugom i ako niste verovali, ali dobro, dobar mec, opet smo pokazali karakter, steta za onaj faul Lazica, tu bi ih prelomili i definitivno...

Petrusev naivan faul i napadu sa laktsnjem jbg

Sta je tu je

Partizan mora da padne, mnogo smo bolji od njih.

• Like 1

Mislim da imamo dovoljno dobrih igraca i siroku rotaciju, da nema potrebe vise da gledamo Sferove petorke u prvom poluvremenu, i da dajemo protivnicima fore +10.

Druga stvar, ovo sto gledam ove godine u EL i sta sudije rade i nama, a i na drugim utakmicama je OGAVNO, i sa ovakvim sudijama i sudjenjem ovo takmicenje nema nikakvu perspektivu.

Bruka i sramota eto!

• Like 4

6 minutes ago, Goran86 said:

Faul Petruseva u napadu a igrac u polukrugu ispod kosa, poslastica Bokanovog smrada Radovica...

Čist faul.

To što je Petrušev odreagovao kao da ga čuva Embiid a ne bek je problem kkcz.

• Like 3

1 minute ago, DijametralnoSuprotan said:

Janis, Teo, Lazic(najbitniji momenat na mecu) i Mitar su odudarali glupostima. Kakve sudije, mi smo sami krivi.  Kakav je ono napad CMM iz TO, ubacivanje Gidraitisa za bacanja, prekasno ubacivanje Petruseva, totalno bez ritma u zavrsnici. Uzasno vodjenje.

I to je tačno, ali bitno da je Filip odigrao dobro protiv Monaka, sad nam ne treba centar uopšte....Izgleda da je dolazak Itudisa u Hapoel doprineo da Motli ostane tamo....

• Like 1

Teo, Deda, Luka, Rokas - previše je to štetočina za jednu ekipu. Kada se tome doda low IQ leBranko uz pomračenje uma kod Janisa...stvarno previše. Ovi su jedna neartikulisana ekipa a mi smo uspeli da ih nadjebemo i da budemo veći indijanci od njih. Što uopšte nije lako.

Ovo je bila više nego lepa prilika da se potvrdi brejk protiv Monaka. Faliće nam ovo.

• Like 2

22 minutes ago, Papanikolesku said:

Kakvom polukrugu druže, lupio ga laktom u glavu/vrat

Laktom u grudi.

Samo ne znam ni kako da se okrene ako ga čuva čovek 30cm niže,gde da stavi ruke....

Svakako koraci pre toga su odlučili.

Da ne kažemo Lazić i faul...

A pre toga Mitrović...

I tako 20min u nazad...

• Like 1