drakon1 Posted Monday at 06:31 PM Posted Monday at 06:31 PM Nedovic dao trojku, a nije hteo. Gadjao tablu i slucajno dao trojku.
Zadnji vezni Posted Monday at 06:31 PM Posted Monday at 06:31 PM Šta treba ovaj zalizani nemač pojma da uradi da bude pedaliran? Ima utisak da bih i ja preko kunića strpao jedno 15 koševa. Ali ovo što igra sramotni Petrušev je za anale.
TB Told Posted Monday at 06:31 PM Posted Monday at 06:31 PM 1 minute ago, mister-no said: Ma subotički Ćoki doveo Vladeu Gordića od 37 ljeta, nema ni Vlade eliksir ali za Sfera je dobar i Sinalco.. Možeš da braniš Ćovićevo udruženje penziionera koliko hoćeš, ali ovo je njihova slika. Gde se nalazi Ćokijev veteran od 38 leta, pa igramo sa jednim plejmejkerom danas? 1
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 06:32 PM Posted Monday at 06:32 PM Mora da se Sfero otpusti takodje. Nema svrhe ulaziti u sl.sezonu s njim. 2
Issey Posted Monday at 06:33 PM Posted Monday at 06:33 PM (edited) Ako ništa drugo, bolje sad da se raspadne Grk nego na početku sledeće sezone... Nadam se da će se opametiti ova sns bulumenta i nogirati ga još večeras... Hebo ga njegov proces kad mu ekipa nije nizaqrac... Edited Monday at 06:34 PM by Issey 2
Thor Posted Monday at 06:33 PM Posted Monday at 06:33 PM Just now, DijametralnoSuprotan said: Mora da se Sfero otpusti takodje. Nema svrhe ulaziti u sl.sezonu s njim. Pa ovo je svakako pod broj 1. 4
nunilo Posted Monday at 06:34 PM Posted Monday at 06:34 PM Uuuh Mitar ima penale, uvek se uplasim da ne izvrne neki prsljen pri izbacaju. 1
Saxon01 Posted Monday at 06:35 PM Posted Monday at 06:35 PM (edited) A sad da vidimo jel nece da lome preko noci.... Za ovo su navijaci uletali u svlacionice. 15 poena nas rastura desetkovani Spartak. Ovo je bruka najveca u zadnjih 20 godina. Ja prosto ne verujem. Edited Monday at 06:37 PM by Saxon01 1
Issey Posted Monday at 06:35 PM Posted Monday at 06:35 PM Just now, nunilo said: Uuuh Mitar ima penale, uvek se uplasim da ne izvrne neki prsljen pri izbacaju. Ako kojim slučajem i njega produže za sl.sezonu, stavljam tačku... Just now, Saxon01 said: A sad da vidimo jel nece da lome preko noci.... Za ovo su navijacu uletali u svlacionice. 15 poena nas rastura desetkovani Spartak. Ovo je bruka najveca u zadnjih 20 godina. Ja prosto ne verujem. Ne veruje ni Spartak...
pachupa Posted Monday at 06:36 PM Posted Monday at 06:36 PM Ali meni je najjače pitanje ko uopšte planira i ko će dovoditi pojačanja?I kad?:) sve ovo je krenulo otkad je Radonja "oteran"iz kluba zbog uzete titule,od tad se ne zna ko pije a ko plaća u klubu.
Zadnji vezni Posted Monday at 06:37 PM Posted Monday at 06:37 PM Da imamo neke zure dresove i da ne znam da smo mi rekao BiH da je neka ekipa Tamiša ili Crnokosa,iz svo poštovanje istima. Kakvi smo mi mlohavci sa tantuzom na klupi? 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted Monday at 06:37 PM Posted Monday at 06:37 PM Какав црни процес, једини процес у коме смо је спонтана пропаст још од купа. 4
K.Dot Posted Monday at 06:37 PM Posted Monday at 06:37 PM Miki reče da Teo igra danas, nešto mu zakazale Insajd informacije. Toliko bi nezasluženo bilo da nekako ukrademo pobedu ovim momcima iz spartaka koji se lavovski bore. 2
Don Dusko Posted Monday at 06:38 PM Author Posted Monday at 06:38 PM Odbranis napad i odmah izgubis loptu dovljno... 1
Nini3112 Posted Monday at 06:38 PM Posted Monday at 06:38 PM Mene ovi porazi ni da taknu,jedva cekam da se zavrsi ova sezona. Na sta lici samo Kenan kao i brat mu Nedovic 1
Guru Posted Monday at 06:39 PM Posted Monday at 06:39 PM (edited) Ako ovo nekim čudom ne okrenemo, biće nam to treći uzastopni poraz od Spartaka iz Subotice. EDIT: Okrenućemo kurac Edited Monday at 06:40 PM by Guru 1 5
Dr.J Posted Monday at 06:40 PM Posted Monday at 06:40 PM Ovo je pisanje u facu sto bi se reklo, i to nama.
Issey Posted Monday at 06:40 PM Posted Monday at 06:40 PM Leto 2025. I još igraju Lazić i Mitrović u ekipi koja hoće da bude ozbiljna... 1 1
Don Dusko Posted Monday at 06:40 PM Author Posted Monday at 06:40 PM 1 minute ago, Guru said: Ako ovo nekim čudom ne okrenemo, biće nam to treći uzastopni poraz od Spartaka iz Subotice. Kakvo je zalaganje pre ce otici na 30 razlike.
Saxon01 Posted Monday at 06:41 PM Posted Monday at 06:41 PM (edited) 20 razlike......jos veceras cistka. Place mi se... Ovo je takva samarcina koju su nam priredili ovi sramotni ljudi u klubu da ne postoje reci opisati . Ljudi su se bukvalno popisali po svima nama . Edited Monday at 06:42 PM by Saxon01 3
Thor Posted Monday at 06:41 PM Posted Monday at 06:41 PM Koja je ideja sa Banetom Lazicem (mislim ovo pitanje moze da se postavi za bilo kog igraca zvezde), ali cisto me zanima njegova uloga? Koga on to kao cuva?
Kosjan Willavić Posted Monday at 06:41 PM Posted Monday at 06:41 PM Ajde majstori jos par minuta pa na brckanje na egzoticne destinacije. Instagram i Tiktok ne mogu da cekaju 2
K.Dot Posted Monday at 06:41 PM Posted Monday at 06:41 PM Jbt kakva sezona, bila ne ponovila se. Serem im se na 10. mesto u EL sa budzetom od 20 miliona. 3
Recommended Posts