Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, mister-no said:

Ma subotički Ćoki doveo Vladeu Gordića od 37 ljeta, nema ni Vlade eliksir ali za Sfera je dobar i Sinalco..

Možeš da braniš Ćovićevo udruženje penziionera koliko hoćeš, ali ovo je njihova slika. Gde se nalazi Ćokijev veteran od 38 leta, pa igramo sa jednim plejmejkerom danas?

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Ako ništa drugo, bolje sad da se raspadne Grk nego na početku sledeće sezone... Nadam se da će se opametiti ova sns bulumenta i nogirati ga još večeras... Hebo ga njegov proces kad mu ekipa nije nizaqrac... 

Edited by Issey
  • Like 2
Posted
Just now, DijametralnoSuprotan said:

Mora da se Sfero otpusti takodje. Nema svrhe ulaziti u sl.sezonu s njim.

Pa ovo je svakako pod broj 1. 

• Like 4
Posted (edited)

A sad da vidimo jel nece da lome preko noci.... Za ovo su navijaci uletali u svlacionice. 

15 poena nas rastura desetkovani Spartak. Ovo je bruka najveca u zadnjih 20 godina. Ja prosto ne verujem.

Edited by Saxon01
  • Like 1
Posted
Just now, nunilo said:

Uuuh Mitar ima penale, uvek se uplasim da ne izvrne neki prsljen pri izbacaju.

Ako kojim slučajem i njega produže za sl.sezonu, stavljam tačku...

Just now, Saxon01 said:

A sad da vidimo jel nece da lome preko noci.... Za ovo su navijacu uletali u svlacionice. 

15 poena nas rastura desetkovani Spartak. Ovo je bruka najveca u zadnjih 20 godina. Ja prosto ne verujem.

Ne veruje ni Spartak... 

Posted

Ali meni je najjače pitanje ko uopšte planira i ko će dovoditi pojačanja?I kad?:) sve ovo je krenulo otkad je Radonja "oteran"iz kluba zbog uzete titule,od tad se ne zna ko pije a ko plaća u klubu.

Posted

Miki reče da Teo igra danas, nešto mu zakazale Insajd informacije. Toliko bi nezasluženo bilo da nekako ukrademo pobedu ovim momcima iz spartaka koji se lavovski bore. 

• Like 2
Posted (edited)

Ako ovo nekim čudom ne okrenemo, biće nam to treći uzastopni poraz od Spartaka iz Subotice.

EDIT: Okrenućemo kurac

Edited by Guru
  • Like 1
  • Ha-ha 5
Posted (edited)

20 razlike......jos veceras cistka.  Place mi se... Ovo je takva samarcina koju su nam priredili ovi sramotni ljudi u klubu da ne postoje reci opisati . 

Ljudi su se bukvalno popisali po svima nama .

Edited by Saxon01
  • Like 3
Posted

Koja je ideja sa Banetom Lazicem (mislim ovo pitanje moze da se postavi za bilo kog igraca zvezde), ali cisto me zanima njegova uloga?

Koga on to kao cuva?