Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Recommended Posts

Posted
Just now, Mile1 said:

Kenan odigrao 3 dobre utakmice u sezoni, ti napises van ritma kao da to traje neki kraci vrenenski period 😂

Komentarisem sta vidim. Nisam cesto u zadnje vreme na live-u. 

Posted
1 minute ago, Issey said:

Ako Grka ne najure, džabe bacaju pare na "pojačanja"...

Mislim da on stvarno nije problem ali u timu koji je on nadam se selektirao ima preveliki broj neznalica

Kenan,Nedovic i ostali zreli za penziju

Posted

Ali Petrusev koji drzi solidno odstojanje Gordicu za lep šut za tri.

On ponavlja prošli mandat gde je svao ko je hteo dao trojku preko njega, a gde je na kraju sezone potpuno potonuo. Zato i nisam bio oduševljen njegovim dolaskom. Odigrao je zaista dobro nekoliko utakmica, ali avaj... opet zakazuje kad treba i odvlači ekipu u ponor. Mada, sad vidim da je on joši dao najviše poena kod nas...

Ekipa nije dala trojku za poluvreme, a Spartak se izivljava nad nama za tri.

Da li je moguce da namerno gubimo jer se bojimo da bi nas komšije odvalile? Ili igrači sabotiraju trenera? Drugo objašnjenje nemam.

Bilo kako bilo, sve ovo rasterati što pre.

Posted

Za Spartak večeras ne igraju, u odnosu na ABA ligu: 

Bolton (njihov 1. strelac u sezoni, 25 mpg)

Danilo Nikolić (2. strelac, 25 mpg)

Kajami-Keane (3. strelac i 1. asistent, 21 mpg)

Gibson (4. strelac, 18 mpg)

Dalibor Ilić (1. skakač, 19 mpg)

• Like 7
  • WOW 6
Posted
1 minute ago, Issey said:

Ako Grka ne najure, džabe bacaju pare na "pojačanja"...

Meni ovaj mec nije kvalifikacioni za trenera.

Ovde se vidi koji igrac ne spusta gace. Svi su spustili.

To moze da znaci dve stvari. Jedna je da je trener izgubio svlacionicu ili da ima psihicki ekstremno slabe igrace uz sebe.

Posted
Just now, Nini3112 said:

Mislim da on stvarno nije problem ali u timu koji je on nadam se selektirao ima preveliki broj neznalica

Kenan,Nedovic i ostali zreli za penziju

Pa koje problem ako nije trener? 

Trener vredi koliko i napredak njegovih igraca a on je sve igrace upropastio 

• Like 8
Posted
5 minutes ago, TB Told said:

"Petrušev uradio sve što je mogao"... Uradio je sve što je mogao da Gordić uputi neometan šut, prvo se odmakao dva metra, a ruke je podigao nakon šuta, da lepše izgleda.

To mu je u 1. mandatu ali bukvalno bio trademark.

Posted

Pa KKP je prosle godine izgledao 10x bolje nego mi sada...pa su najurili sve. Stvorili ove godine neku osnovu, imaju ta 4 vrhunska igraca koje svaki klub u EL zeli da dovede. S' tim sto bi kod nas trebao i trener u paketu sa igracima.

Posted

Za nekog neutralnog ovo je vrh utakmica. Ekipa od pola miliona ukupno sa sve trenerom školuje nauljenu prevaru i njegove veterane koje malo boli i paja za ovo, verovatno je neko letovanje ugovoreno još pre početka kls. Težak period predstoji. 

Posted
1 minute ago, Mile1 said:

Pa koje problem ako nije trener? 

Trener vredi koliko i napredak njegovih igraca a on je sve igrace upropastio 

Pretpostavljam da ima neki trener sa eliksirom za podmlađivanje? Koji napredak sa igračima kojima je prosek 32 godine?

• Like 1
Posted
2 minutes ago, TB Told said:

Pretpostavljam da ima neki trener sa eliksirom za podmlađivanje? Koji napredak sa igračima kojima je prosek 32 godine?

Jesam ih ja birao ili on? 

Apsolutno NEMA IZGOVORA za ovo sto mi igramo i bice velika sramota da ne mozes da dobijes Spartak

Posted

Kakva razvaljena i pretplaćena banda u crvenim dresovima sa ovim šatro trenerom.

Koliko smo jadni?

Nikad veća ulaganja i milioni a nikad veće sramote i bruke dozivljene.

Oterati ovde 90% igrača i ovu prevaru trenersku 

Posted
Just now, Mile1 said:

Jesam ih ja birao ili on? 

Apsolutno NEMA IZGOVORA za ovo sto mi igramo i bice velika sramota da ne mozes da dobijes Spartak

KLS Spartak, da budemo precizni...

Posted
Just now, drakon1 said:

Da li je moguce da namerno gubimo jer se bojimo da bi nas komšije odvalile? Ili igrači sabotiraju trenera? Drugo objašnjenje nemam.

Ma, vrlo je jednostavno - pojma nemamo. Nezainteresovani stranci koji znaju da su bivsi, raspale veterancine kojima se smucila kosarka i balavci kojima se ide sto pre na more (Petrusev, Nedovic). Protiv mladih momaka zeljnih dokazivanja, koji igraju rastereceno i uzivaju na terenu.

+ unezvereni trener koga dozivljavaju kao simpaticnog profesora fizickog i ne fermaju pet posto. 

• Like 2
Posted

Ако наша оваква игра заиста има везе са некаквим зентом од комшија, ни клуб не треба да постоји, а камоли да се игра ова лига. Недостатак трунке поноса и енергије против екипе коју би требало добити на сув квалитет је већи проблем од било чега, а у екипи наводно све саме циганштуре и пар сумњивих странаца. Претворили смо јебеног Церовину у прајм Лерија Птицу да им се не угреју коктелчићи по плажама. Е, кад је тако, чистка свима, на челу са тренером који прима преозбиљне паре, а екипу би му тренутно одвалила просечна група ентузијаста која се пријављује за Тројку из блока, па да се пребројимо.

Posted
13 minutes ago, Guru said:

Za Spartak večeras ne igraju, u odnosu na ABA ligu: 

Bolton (njihov 1. strelac u sezoni, 25 mpg)

Danilo Nikolić (2. strelac, 25 mpg)

Kajami-Keane (3. strelac i 1. asistent, 21 mpg)

Gibson (4. strelac, 18 mpg)

Dalibor Ilić (1. skakač, 19 mpg)

Nemoj tako grubo..

Sfero nema koga da uvede kažu