Don Dusko Posted Sunday at 09:06 PM Author Posted Sunday at 09:06 PM Ima jos puno vremena... Pomolimo se da promase.
Issey Posted Sunday at 09:06 PM Posted Sunday at 09:06 PM Just now, fradler said: Dobar, ako nije improvizacija. Jeste, išlo se da Kenan primi loptu, ali su pročitali...
Wingwalker Posted Sunday at 09:06 PM Posted Sunday at 09:06 PM (edited) Mekinli nam prekratio muke. Nedari žao za sve pare. Edited Sunday at 09:10 PM by Wingwalker
Cavani Posted Sunday at 09:06 PM Posted Sunday at 09:06 PM Bolje sutnuta trojka u poslednjoj sekundi nego ovo, al ajde 2
suptil Posted Sunday at 09:07 PM Posted Sunday at 09:07 PM Neuspesna sezona. Remont moze da pocne. 3 1
Henry Chinaski Posted Sunday at 09:08 PM Posted Sunday at 09:08 PM Realno svaka čast za šut. A nas neka je sramota 1
Issey Posted Sunday at 09:08 PM Posted Sunday at 09:08 PM (edited) Videlo se odmah da ulazi... Ludački osećaj... Da ga mi pokupimo za sledeću sezonu... Edited Sunday at 09:08 PM by Issey
Cavani Posted Sunday at 09:08 PM Posted Sunday at 09:08 PM Just now, Cavani said: Bolje sutnuta trojka u poslednjoj sekundi nego ovo, al ajde Kao sto rekoh, imas utakmicu u svojim rukama i ti je prepustis protivniku. 1
magiko Posted Sunday at 09:08 PM Posted Sunday at 09:08 PM A mi smo zasluzili da se ovako zavrsi sezona 1
DijametralnoSuprotan Posted Sunday at 09:08 PM Posted Sunday at 09:08 PM Brown nije skocio na poslednji sut jbg
Don Dusko Posted Sunday at 09:09 PM Author Posted Sunday at 09:09 PM Just now, Issey said: Videlo se odmah da ulazi... Ludački osjećaj... Da ga mi pokupimo za sledeću sezonu... Ma daj posle 2 utakmice bi ga terali jer covek nije EL kvalitet. 3
MrTripleDouble Posted Sunday at 09:09 PM Posted Sunday at 09:09 PM Svaka cast, zasluzeno. Ionako ce bolji otpor da pruze u finalu, neko mi ovako skapani i skasani. 2
Valensija Posted Sunday at 09:09 PM Posted Sunday at 09:09 PM Jbg, kad ti se pola igraca ne pojavi na terenu, tesko da moze bolje. 1
ljutikrilo Posted Sunday at 09:10 PM Posted Sunday at 09:10 PM pregaziće ih robija kao plitak potok... a ovo naši šabani nek opet dovedu 4 upotrebljiva beka 4
DijametralnoSuprotan Posted Sunday at 09:11 PM Posted Sunday at 09:11 PM I Yago igra u defanzivnoj petorci poslednji napad. Takodje glupost. 1
Sector Posted Sunday at 09:11 PM Posted Sunday at 09:11 PM 2 minutes ago, magiko said: Svakako nece igraju EL Neće ni većina zvezdinog tima, bar se nadam. 3 1
Kosjan Willavić Posted Sunday at 09:11 PM Posted Sunday at 09:11 PM Ova sezona mi je na kraju gora od prethodne, iako smo u EL do kraja bili konkurentni. Tugo jesenja 4
DijametralnoSuprotan Posted Sunday at 09:12 PM Posted Sunday at 09:12 PM 1 minute ago, ljutikrilo said: pregaziće ih robija kao plitak potok... a ovo naši šabani nek opet dovedu 4 upotrebljiva beka Istina, mi i ovako osakaceni bi ih naterali krv da propisaju. Ovako ce ih ovi rutinski ometlati.
Recommended Posts