JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Henry Chinaski said: Šta je sa Nedovića, nisam gledao prvo ? Hteo se bije sa Brajsom Dzounsom, dobio tehnicku, od tad ne igra. 2
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Uh, nekoliko bas bezobraznih odbrana Kaline na polupokretnom Milosavljevicu...
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mitrović na Aba nivou i dalje pravi razliku, ne palamudi nego sprovodi u koš iz dobrih situacija. 1
TB Told Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, L' Imperatore said: Ubi nas Gagi Milosavljevic, kao da smo ponovo u 2012-toj Ne znam odakle to, kad je najgori u Igokei upravo on.
L' Imperatore Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, TB Told said: Ne znam odakle to, kad je najgori u Igokei upravo on. Učinilo mi se da se par puta prošetao do koša u zadnjih nekoliko minuta. Moguče da je bio neko drugi, pa sam pomešao
СтелаРоса Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Saxon01 said: Budemo li usli u egal izgubicemo ovo. Ako udjemo u egal zavrsnicu vec vidim kako Dzons i Pusica trpaju iz svih mogucih pozicija, a Kodi i Kenan lome obruce
TB Told Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, L' Imperatore said: Učinilo mi se da se par puta prošetao do koša u zadnjih nekoliko minuta. Moguče da je bio neko drugi, pa sam pomešao Jeste to bio on, ali to je posledica Kalinićevih mlakih odbrana. Dao je tih par poena, ali to je sve od njega večeras, osim toga samo promašaji, izgubljene lopte i loša odbrana.
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Frapantan raspad Yaga, ne bi medju kadetima pravio razliku. Btw, Petek je legit naslednik Boltauzera. 1 1
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kako gospođa u bijeloj majici u prvom redu proslavlja svaki koš. 😍
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Gde je zapelo sa Nedovicem pa moraju zajedno Yago i CMM?
Filbi Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, fradler said: Izbacise Bivisa i Batheda. Budale brukaju ovaj jadni klub 3
No name Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, fradler said: Gde je zapelo sa Nedovicem pa moraju zajedno Yago i CMM? Nigde, povremeno giros zaboravi neke igrace
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Nini3112 said: Ovima se svira na svaki kontakt Čist faul Kodija.
СтелаРоса Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Nini3112 said: Ovima se svira na svaki kontakt Nema veze, samo ce da probude ekipu pa cemo ih opet sve ometlati kao prosle godine 2
Nini3112 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Dzo23 said: Čist faul Kodija. Sada da,ali gledam par odbrana pre toga,ovi cim se cimnu svira im se faul,nisam neko ko kuka stalno na sudije 1 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago E jos da se i on povrijedi i nek ide sve u k 1
Recommended Posts