Borca Posted May 4 Posted May 4 Just now, Webad said: Nadam se sto brzoj eliminaciji u aba... Sta je ovoo gospodine sfero??? Nisi jedini, vecina igraca to izgleda jedva ceka isto, samo da ne zaborave da ima nesto utakmica i u KLS-u posle zavrsetka sezone u ABA. 2
Čočo Posted May 4 Posted May 4 (edited) 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Dosta vise sa midzetima i kratkorukcima. Kaži to pola Evroligi. Uz sve to taj midzet ima 192cm. Edited May 4 by Čočo
NMX Posted May 4 Posted May 4 1 minute ago, NMX said: Ludi Pantic se garant skinuo go i ceka napad za pobedu FMPa 😭😭😭
DijametralnoSuprotan Posted May 4 Posted May 4 1 minute ago, Čočo said: Kaži to pola Evroligi. Mi nemamo taj luksuz plus TJ Shors je anomalija. Necu novog Yaga da gledam. 1
realno *w Posted May 4 Posted May 4 Just now, Don Dusko said: Steta sto ga nisu dali. Pogledah zadnji napad, bio tajmaut kod nas... delovalo mi da ga je Kalina zakačio nogom...
fradler Posted May 4 Posted May 4 2 minutes ago, Webad said: Nadam se sto brzoj eliminaciji u aba... Ovako razmislja i veci deo rostera, ubedjen sam. Tesko ce to ici vec protiv Buducnosti, mnogo su gladniji od ove energetski mrtve ekipe... 3
Čočo Posted May 4 Posted May 4 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Mi nemamo taj luksuz plus TJ Shors je anomalija. Necu novog Yaga da gledam. Zašto novog Jaga? Ako ćemo po fizionomiji Jago je 1.78 a Skot 1.92. Skot ima odličnu konstituciju za pleja/beka.
K.Dot Posted May 4 Posted May 4 Cist faul sad na kraju ali jbg to se ne sudi. Posto se igracima ne igra vise kosarka nakon ispadanja iz EL, mogli bismo vec sad da pocnemo da pravimo tim za sledecu sezonutm
Guru Posted May 4 Posted May 4 1 minute ago, Čočo said: Zašto novog Jaga? Ako ćemo po fizionomiji Jago je 1.78 a Skot 1.92. Skot ima odličnu konstituciju za pleja/beka. Skot ima 40% iz igre 26% za tri u sezoni, uz negativan odnos asistencija i izgubljenih lopti. Mora li baš svaki igrač koji nešto odigra protiv nas odmah da se priziva? 12 1
JPM Posted May 4 Posted May 4 Just now, Guru said: Skot ima 40% iz igre 26% za tri u sezoni, uz negativan odnos asistencija i izgubljenih lopti. Mora li baš svaki igrač koji nešto odigra protiv nas odmah da se priziva? Sta mislis o ovom Barni? Pominjan je nekoliko puta. Deluje atletski dobro.
Borca Posted May 4 Posted May 4 9 minutes ago, fradler said: Ovako razmislja i veci deo rostera, ubedjen sam. Tesko ce to ici vec protiv Buducnosti, mnogo su gladniji od ove energetski mrtve ekipe... Sa ovakvom igrom u odbrani pitanje je hoce li se doci do potencijalne serije sa klubom iz Podgorice. 1
Čočo Posted May 4 Posted May 4 (edited) 1 hour ago, Guru said: Skot ima 40% iz igre 26% za tri u sezoni, uz negativan odnos asistencija i izgubljenih lopti. Mora li baš svaki igrač koji nešto odigra protiv nas odmah da se priziva? Nisam mu gledao statistiku. Ali kad god sam bacio pogled na FMP ove sezone on je igrao dobro. Možda koincidencija možda i zna nešto. Edited May 4 by Čočo
fradler Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Bez Dobrica veceras. Blamantna poseta... Edited 10 hours ago by fradler
Don Dusko Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago (edited) Ajmo ajde do pobede sada ti! Edited 10 hours ago by Don Dusko
Don Dusko Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Na A8 je prenos a na premiumu reklame. A pustili su konacno posle sat vremena reklama....
Webad Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kad bi brown igrao u oba pravca o njemu bi verovatno samo mastali...
Thor Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Šteta što nije prošlo ovo zakucavanje Nedovića. Auuu Jago, i protiv Pušice ne može ništa
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, NMX said: Nedo brate, nemoj ova kucanja, ljubim te Aritmija kad se uhvatio za ruku. 1
СтелаРоса Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Solidna energija i odbrana, ali napad opet baguje. Promasenih nekoliko otvorenih trojki i naravno 3 bacanja.
No name Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 11 igraca je već uspeo da izrotira, za četvrtinu...još Lazic I to je to. Svi lepo da se igraju, nemoj neko da se naljuti. Edited 9 hours ago by No name 2 1
Recommended Posts