BattleBender Posted Tuesday at 08:41 PM Posted Tuesday at 08:41 PM Jebacemo vas. Kad tad. Muda u usta cemo vam stavljati. Kad tad. 2
Don Dusko Posted Tuesday at 08:41 PM Author Posted Tuesday at 08:41 PM He he Edwardsova faca a tako se derao kad je pogodio ulaz,
propolis Posted Tuesday at 08:41 PM Posted Tuesday at 08:41 PM Ovako je Radonja sa Lazicem pravio po sredini blok za visoke
Henry Chinaski Posted Tuesday at 08:42 PM Posted Tuesday at 08:42 PM (edited) Žena hoće da otme daljinski, srčka će me u tridesetim strefiti 🙂 Edited Tuesday at 08:42 PM by Henry Chinaski
Webad Posted Tuesday at 08:42 PM Posted Tuesday at 08:42 PM 140 sa 90...ja hos jedan produzetak necu moci da gledam ..idem na tusiranje
drakon1 Posted Tuesday at 08:42 PM Posted Tuesday at 08:42 PM Just now, Don Dusko said: He he Edwardsova faca a tako se derao kad je pogodio ulaz, Da, bilo je klimanja glavom i busanja u prsa.
FireKeeper Posted Tuesday at 08:42 PM Posted Tuesday at 08:42 PM Auuu Zvezdo. Sta nam radis. Garmin mi javlja da ce cuka da mi rikne... Nijesam optimist.
Princeton Posted Tuesday at 08:42 PM Posted Tuesday at 08:42 PM Mamu im jebem govnarsku, prvo faul u napadu, onda faul nad Kodijem!! Dodji NBA, popravi ovo sranje od Evropske kosarke.. sta god da uradite, bolje je od ovog sranja, 7
Giorgio II Posted Tuesday at 08:42 PM Posted Tuesday at 08:42 PM Bravo za zadnji napad! Ovo što je sudiio mamlaz kao faul CMM-a je za jednogodisnju suspenziju, smeće od čoveka treba da si da ovo uradiš 2
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 08:43 PM Posted Tuesday at 08:43 PM Koliko je prljav igrac Booker.Strasno. Celu utakmicu udara ispod pojasa. 1
fradler Posted Tuesday at 08:43 PM Posted Tuesday at 08:43 PM Produzetak pocinje povredom Petruseva. Pa uklet klub 1/1.
Markoss Posted Tuesday at 08:43 PM Posted Tuesday at 08:43 PM Cekaj, ovo ne vide sto je Buker uradio? Zasto mi igramo uopste ovo govno od takmicenja? 1
Don Dusko Posted Tuesday at 08:45 PM Author Posted Tuesday at 08:45 PM Sve ali Lucic Vladimir daje trojku odmah,...
quentin Posted Tuesday at 08:45 PM Posted Tuesday at 08:45 PM 1 minute ago, Markoss said: Cekaj, ovo ne vide sto je Buker uradio? Zasto mi igramo uopste ovo govno od takmicenja? Mi, actually, masno plaćamo da bismo ga igrali. 1
Saxon01 Posted Tuesday at 08:45 PM Posted Tuesday at 08:45 PM (edited) Hocemo li jednu jedinu zavrsnicu daaaaaa dobijeemooooo sa ovim trenerommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gasim tv ! aeeee sve u pm !! I kosarka i sve!!! IZGUBIH ZDRAVLJE! Dveeee trojkeeee ti trpaaaa lucicccccc Edited Tuesday at 08:46 PM by Saxon01
Issey Posted Tuesday at 08:46 PM Posted Tuesday at 08:46 PM Crkli smo... Ne stižemo ništa više u odbrani...
Don Dusko Posted Tuesday at 08:46 PM Author Posted Tuesday at 08:46 PM Lucic kao kap x2 a Kalini izadje pu nema pravde
Markoss Posted Tuesday at 08:47 PM Posted Tuesday at 08:47 PM Da ga pusi i ovaj srednjoskolac sto komentarise na Areni. Baksuzcina. 3
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 08:47 PM Posted Tuesday at 08:47 PM Ima jos dosta da se igra. Ali bas poradjamo koseve.
Recommended Posts