Giorgio II Posted March 28 Posted March 28 Haha, pretužan je Sferopulos. Ne bi me čudilo da i za play-in izvisimo, užas 1
DijametralnoSuprotan Posted March 28 Posted March 28 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Da nece Lazic kad gubis 10+? Cennan, Nedovic je beskoristan na obe strane.
Issey Posted March 28 Posted March 28 Nedovića ako produže, odričem se sledeće sezone... A Kalića treba našamarati i reći mu da prestane da jede hovna i glumi Džordana... 2 1
NMX Posted March 28 Posted March 28 hahahhahahahhahahahhahahahhah majku vam jebem odvratnu jel ovo faul 1
DijametralnoSuprotan Posted March 28 Posted March 28 Just now, Issey said: Nedovića ako produže, odričem se sledeće sezone... A Kalića treba našamarati i reći mu da prestane da jede hovna i glumi Džordana... CMM jedini za pohvalu.I Brown.
Markoss Posted March 28 Posted March 28 Koliko je Petrusev visoki Nedovic da se svaki put kad je tvrdi uplasi, to je nerealno. Danss nije ni pokusao da napadne Tavaresa, ma okrenuo se ka kosu nije. 2
Miki28 Lakers in 5 Posted March 28 Posted March 28 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Cennan, Nedovic je beskoristan na obe strane. CAnaan je prekoristan sa sjekiricama 1
NMX Posted March 28 Posted March 28 (edited) Bukvalno moze namernu Tavaresu da svira .... da nije picka edit BUKVALNO GA JE UDARIO Edited March 28 by NMX
Zadnji vezni Posted March 28 Posted March 28 Treba produžiti Mišu ipak je to legenda koja je došla u četvrtoj deceniji da ispucava trojke ,igra kad hoće i da se zajebava pred penziju Svaki meč koji je odigrao više od 10 minuta smo popušili. Baš mi ga je mučno gledati ovakvog kad se raspada 1
Miki28 Lakers in 5 Posted March 28 Posted March 28 Nesportska jbm vam sem. Po sred bubrega. Sramota 1
No name Posted March 28 Posted March 28 3 minutes ago, Zadnji vezni said: Nemojte Mišu dirati vidiš da Miki skače kao oparen. Sve što treba da znamo večeras , to je mišinih 20 minuta. Covek koji ima snage za nepunih 2 minuta, večeras igra bara-bar sa Milerom. To je janis u svom elementu, u svom ortackom zanosu. 1
DijametralnoSuprotan Posted March 28 Posted March 28 4 minutes ago, Zadnji vezni said: Nemojte Mišu dirati vidiš da Miki skače kao oparen. A tek kada pomenes Nedovica, pakao. Ja ne znam kao on gleda utakmicu i igru Nede i kaze: 'Kako kida himara, samo tako nastavi.' 1
Miki28 Lakers in 5 Posted March 28 Posted March 28 Sramota da Tavares dobije 2 bacanja kada raspaljuje Kalinu prvo po bubrezima
Issey Posted March 28 Posted March 28 Kakvi lopovi jbt... A ne treba im pomoć uopšte, mi smo im pomagali sve vreme...
Miki28 Lakers in 5 Posted March 28 Posted March 28 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: A tek kada pomenes Nedovica, pakao. Ja ne znam kao on gleda utakmicu i igru Nede i kaze: 'Kako kida himara, samo tako nastavi.' Canaan kida. Samo tako nastavi 1
Cavani Posted March 28 Posted March 28 Sudijske picke, prave neki truli kompromis i daju im bacanja. Sudili su faul na skroz drugom kontaktu, pizdurine
Recommended Posts